Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραδειγμα εφερα.. αν πχ εμπαινα σε μια σχολη που μπορεις απο τις διαφορες δουλειες που εχει, να διδαξεις στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση, δε θα μπορουσα λογω του απολυτηριου; αν ειχα καλο πτυχιο; επισης αν ισχυει αυτο τοτε ισχυει οτι και παιδαγωγικα τι; δε μπορεις να γινεις δασκαλος με τετοιο απολυτηριο; μα αν δωσω και περασω παιδαγωγικα γιατι να μη γινω; xD

Θεωρητικα μπορεις, και με χαμηλοτερο βαθμο. Αρκει να περασεις στην αναλογη σχολη. Το ερωτημα μου ειχε ηθικη χροια :)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη στενοχωριέσαι τόσο. Πρώτον έχεις ένα ολόκληρο χρόνο να επανορθώσεις. Δεύτερον, ζεις στη χώρα του βύσματος και της αναξιοκρατίας οπότε μην το συσχετίζεις με δουλειές.

Δημοσ.

Ποιο απολυτήριο βρε μαν??? Στο λυκειο λιγοι ήταν παντα οι πολυ συγκροτημενοι και διαβαστεροι. Μονο σε κατι τραπεζες ζηταγαν παλιοτερα το απολυτήριο. Πλεον δε θα στο ζητησει κανεις. Εχεις ευκαιρια να αλλαξεις τα παντα.

Συμβουλη. Να εχεις φρεσκιες ιδεες και να μη μπαινεις στο κουτί των σπουδων. Το πανεπιστήμιο η θα σου δωσει το έναυσμα να πας παρακατω η να κολλησεις και η ζωη σου να περιστρεφετε γυρω απο αυτο...

• Like 2
Δημοσ.

όσο θυμαμε στο Λύκειο έβγαζα 16-17 στο τέλος έβγαλα απολυτήριο με 13 ,όταν το πήρα στα χέρια μου "οχι ρε πο@στη η ζωη μου καταστράφηκε δεν θα κανω απολύτως τιποτα" μετα ήπια μια μπύρα και ήρθα θα ίσα μου

ΥΓ μια χαρα με δέχτηκαν σε πανεπιστήμιο στην Αγγλία με το 13 :)

Δημοσ.

Αν θες να γινεις καθηγητης σε λύκειο εχεις προβλημα σιγουρα, πηγαινε να σε δει κανενας ψυχιατρος. Επειδη κι εγω τελειωσα ΑΕΙ που σε βγαζει "καθηγητη", εχω να σου πω το εξης: θα περιμενεις να βγει προκυρηξη ΑΣΕΠ, θα γραψεις μερικες φορες μεχρι να περασεις, θα σε στειλουν στην Ανω Κωλοπετεινιτσα με μισθο 500-600 ευρω που μακαρι να σου φτανουν για να ζησεις και θα περιμενεις να περασουν τα χρονια για να γινει ο μισθος σου 700 ευρω οταν πας 40.

Εγω παντως κανω τελειως ασχετη δουλεια απο αυτο που σπουδασα γιατι δεν ειμαι ψυχοπαθης.

ελεος παραδειγμα εφερα ειπα... αλλα ενταξει αν καποιος θελει να γινει καθηγητης θα μπορουσε να τελειωσει τη σχολη του και να βρει δουλεια καπου αλλου, και οταν γινει ο διαγωνισμος του ασεπ τοτε να τον δηλωσει κλπ..! αν θελει τοσο πολυ να γινει καθηγητης εννοω.... τοσο περιεργο σου φαινεται;

Μη στενοχωριέσαι τόσο. Πρώτον έχεις ένα ολόκληρο χρόνο να επανορθώσεις. Δεύτερον, ζεις στη χώρα του βύσματος και της αναξιοκρατίας οπότε μην το συσχετίζεις με δουλειές.

να επανορθωσω πιστευω να εννοεις να γραψω κατι και να μπω καπου του χρονου, και οχι για το απολυτηριο διοτι δεν αλλαζει δυστυχως, μακαρι να αλλαζε :P

Δημοσ.

οκ παιδια με εχετε βοηθησει και εχω ξεκολλησει λιγο ενταξει τωρα νιωθω απλα μια πικρα μικρη γιατι δε περιμενα βασικα τοσο λιγο :P οκ θα περασει... σας ευχαριστω ολους πραγματικα και οποιος θελει να προσθεσει κατι επι του θεματος για να βοηθησει κλπ να το κανει!!! αρα στην ουσια εκει που ''χανω'' ειναι στο δημοσιο που λετε σε προκυρηξεις κλπ;; δηλαδη αν θελω να γινω καθηγητης σε λυκειο ή παιδαγωγικα, θα'χω ενα μικρο προβλημα;

Άντε λίγο ακόμα και θα μετανιώσεις που δεν έκανες κι άλλες μ...κίες στο λύκειο και ήσουν πολύ ήσυχος και συνεπής :P

Δημοσ.

μην στεναχωριεσαι, μια χαρα ειναι ο βαθμος.. Ποτε δεν με ρωτησε κανεις με ποσο εβγαλα το λυκειο. Ωντος μονο για τον ΑΣΕΠ για υπολογισμο μοριων μετραει ο καλυτερος βαθμος αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελα πραμματα..

Δημοσ.

εχω να δω το απολυτηριο μου απο τοτε που πηρα το απολυτηριο μου (1999). κουλαρε, ξαναδωσε, ασχολησου με τη σχολη που θα περασεις, να εισαι ηθικος και δικαιος στις δουλειες σου και επιμελης στο επαγγελμα σου και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα και κανεναν.

Δημοσ.

θενξ παιδια, μερες τωρα με ολα αυτα που ειπατε ως πιο εμπειροι απο μενα, δε το σκεφτομαι καν! στο ασεπ οπως ειπες βοηθαει απλα στον υπολογισμο μοριων ή με τοσο χαμηλο απολυτηριο μπαινεις δυσκολα στο δημοσιο ως δασκαλος/καθηγητης κλπ;

Δημοσ.

θενξ παιδια, μερες τωρα με ολα αυτα που ειπατε ως πιο εμπειροι απο μενα, δε το σκεφτομαι καν! στο ασεπ οπως ειπες βοηθαει απλα στον υπολογισμο μοριων ή με τοσο χαμηλο απολυτηριο μπαινεις δυσκολα στο δημοσιο ως δασκαλος/καθηγητης κλπ;

Και με 20 να το ειχες ρε συ με απολυτηριο Λυκειου δεν γινεσαι δασκαλος!!!! Εγω συμετεχω σε προκυρηξεις για 8μηνες θεσεις στο δημοσιο σαν οδηγος. ΔΕ δηλαδη. 2βαθμια εκπαιδευση. Εκει οσο ποιο καλο βαθμο εχεις τοσα μορια παιρνεις, αλλα ειναι κι αλλα πολλα, στην πορεια θα τα μαθεις ολα μην στεναχωριεσαι..

Δημοσ.

Και με 20 να το ειχες ρε συ με απολυτηριο Λυκειου δεν γινεσαι δασκαλος!!!! Εγω συμετεχω σε προκυρηξεις για 8μηνες θεσεις στο δημοσιο σαν οδηγος. ΔΕ δηλαδη. 2βαθμια εκπαιδευση. Εκει οσο ποιο καλο βαθμο εχεις τοσα μορια παιρνεις, αλλα ειναι κι αλλα πολλα, στην πορεια θα τα μαθεις ολα μην στεναχωριεσαι..

ποια και πως; :P

Δημοσ.

ναι.. και λες ''οσο πιο καλο βαθμο εχεις τοσα μορια παιρνεις.. αυτα τα μορια ειναι ο,τι γραψεις στον διαγωνισμο + επιπλεον του απολυτηριου ή αν εχεις καλο απολυτηριο παιρνεις παραπανω μορια, και γενικα οσο κατεβαινει το απολυτηριο παιρνεις λιγοτερα;; και πες μου και τα κριτηρια ναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...