vasilislar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 θα σου πω για τις συμβασεις ορισμενου χρονου ΣΟΧ που κυνηγαω εγω. Μορια δινει ο χρονος ανεργιας, αν εισαι πατρεμενος, ποσα παιδια εχεις, αν εισαι τεκνο πολυτεκνης οικογενειας, ποσους μηνες προυπηρεσια εχεις στην συγκεκριμενη ειδικοτητα, και τελος με τι βαθμο εχεις το απολυτηριο σου . Τωρα, αν εχεις πτυχιο απο καποες συγκεκριμενες σχολες (διαφερουν οι σχολες που ζητανε σε καθε προκυρηξη) δεν μετρανε καθολου το απολυτηριο λυκειου αλλα παιρνεις για τον βαθμο του πτυχιου τα μορια επι 2 νομιζω. Σου ξαναλεω, ο βαθμος του απολυτηριου δεν ειναι ο,τι πιο βασικο...Αν περασεις σε καποια σχολη το απολυτηριο σου δεν θα αναφερθει ποτε ξανα στη ζωη σου...
GoDRiC- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 θα σου πω για τις συμβασεις ορισμενου χρονου ΣΟΧ που κυνηγαω εγω. Μορια δινει ο χρονος ανεργιας, αν εισαι πατρεμενος, ποσα παιδια εχεις, αν εισαι τεκνο πολυτεκνης οικογενειας, ποσους μηνες προυπηρεσια εχεις στην συγκεκριμενη ειδικοτητα, και τελος με τι βαθμο εχεις το απολυτηριο σου . Τωρα, αν εχεις πτυχιο απο καποες συγκεκριμενες σχολες (διαφερουν οι σχολες που ζητανε σε καθε προκυρηξη) δεν μετρανε καθολου το απολυτηριο λυκειου αλλα παιρνεις για τον βαθμο του πτυχιου τα μορια επι 2 νομιζω. Σου ξαναλεω, ο βαθμος του απολυτηριου δεν ειναι ο,τι πιο βασικο...Αν περασεις σε καποια σχολη το απολυτηριο σου δεν θα αναφερθει ποτε ξανα στη ζωη σου... μακαρι!
Razor_7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Σαν γκόμενα με περίοδο κάνεις, δύο σελίδες διάβασα όλες κι όλες κι έγινε το κεφάλι μου καζάνι...
GoDRiC- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Σαν γκόμενα με περίοδο κάνεις, δύο σελίδες διάβασα όλες κι όλες κι έγινε το κεφάλι μου καζάνι... μη τις διαβαζες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα