Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

μου εστειλε ο δικηγορος της εταιριας που συνεργαζομουν με ενα καταστημα(ψιλικα)που ειχα πριν 2 χρονια, για ενα χρεος 920€ που δεν εχω ξεπληρωσει ακομη,ενα πληρεξουσιο που λεει οτι αν δεν πληρωσω το ποσο των 920€ που οφειλω στην εταιρια,θα γινει δικαστηριο και κατασχεση περιουσιας(ενα αμαξι εχω ολο κι ολο)και ολα τα δικαστηκα εξοδα θα τα επιβαρυνθω εγω.

αυτη τη στιγμη ειμαι ανεργος,το αρχικο ποσο που οφειλα στην εταιρια ηταν 3200 και εμεινε το υπολοιπο που προειπα.δυστυχως αυτη την εποχη δεν εχω τα χρηματα του χρεους και ειμαι σε απογνωση.

μπορει καποιος να μου πει τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις;

Δημοσ.

θα παρεις δικηγορο για να κανεις ρυθμιση με χαμηλες δοσεις.Φυσικα θα πουλησεις και το αμαξι γιατι πλεον δε θα μπορεις να το συντηρεις,ετσι θα πληρωσεις τον δικηγορο και μερικες δοσεις.

Δημοσ.

Αυτό που σου έστειλε ο δικηγόρος δεν νομίζω να είναι πληρεξούσιο, αλλά εξώδικο.

Τα εξώδικα μπορούν να λένε ο,τι θέλουν. Δεν σημαίνει πως θα γίνουν κιόλας. Τις κατασχέσεις κτλ μπορεί να τις διεκδικήσει η εταιρεία αλλά το δικαστήριο θα κρίνει τελικά.

Επικοινώνησε μαζί τους, εξήγησέ τους το πρόβλημα και βρείτε μια λύση που να εξυπηρετεί και τους 2. Μην ψαρώνεις αλλά μην επαναπαύεσαι κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξωδικο=απλο χαρτι

απλα σου λεει οτι εχει δικηγορο...

θεωρω πολυ δυσκολο να πετυχει κατι για μολις 900ε ιδιωτικου χρεους..

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Το εξώδικο δεν ειναι ενα απλό χαρτι, είναι ενα διαπραγματευτικό χαρτι, δηλαδη μπορείς να πεις σας γράφω και πάω δικάστηκα γιατι θα κερδίσω την δίκη και δεν θα πληρώσω τίποτα ή θα πληρώσω μεχρι 400 ευρω, αν ομως εχεις υποψίες οτι θα την χάσεις για τον α ή β λογο ή το ποσό θα ειναι πάνω απο τα 400 ευρω τοτε συμβιβάσου και κανε δώσεις το πόσον των 920 ή κανε κάποια αλλη αντιπρόταση.

Τα 400 ευρω που έγραψα δεν ειναι τυχαία γιατι αν πας σε δίκη θεωρείσαι κερδισμένος μονο αν βγει απόφαση απο 400 και κάτω διοτι τα υπόλοιπα θα τα δαπανήσεις σε δικηγόρους

Βέβαια απο οτι κατάλαβα πρέπει να μιλας για κάποια εταιρεία χονδρικής που κρατάει στο χερι της απλήρωτα τιμολόγια ή κάποιες σφραγισμένες επιταγές, άρα είναι δύσκολο να την γλυτώνεις αν πας σε δίκη

Δημοσ.

ναι φιλε μου,για εταιρια χονδρικης μιλαω και ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες.υπαρχει γραμμενο το υπολοιπο στα τιμολογια και δεν τιθεται θεμα για κερδισμενη δικη ;)

παντως μιλησα με τον υπευθηνο της εταιριας και του ειπα οτι αρχες 2015 θα του δωσω και το υπολοιπο ποσο αλλα δε δεχθηκε,ειχαμε και μια αψιμαχια(με το δικιο του βεβαια)και ακολουθησε το εξωδικο.

θα προσπαθησω να διεκδικησω το επιδομα του ΟΑΕΕ,αλλα μαλλον δε το δικαιουμαι γιατι εχουν περασει 2 χρονια.

Δημοσ.

Τις δουλείες αυτές επειδή έχουν μεγάλο φόρτο και εκνευρισμό τις αναθέτουμε σε τρίτους, δηλαδη μην μιλάς μαζί τους τα χειροτερεύεις, αν εχεις κάποιον γνωστό δικηγόρο μπορεί να σε εξυπηρέτηση και δεν νομίζω να σου ζητήσει χρήματα αν αναλάβει αυτός να μιλήσει μαζί τους (μόνο να μιλήσει)

Οπως και να εχεις θέλει διπλωματία και ευγένεια

Τι να σου πω καλά ξεμπερδέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...