Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/6/2025 στις 7:49 ΜΜ, comp4ct είπε

Καλησπέρα, είμαι στην αναζήτηση στρώματος ύπνου 200x150. Είμαι 65 κιλά και έχω σταμπάρει αυτα https://www.afronline.gr/proionta/stromata/stroma_elatiria/stroma_ultra_prime_pocket_5_zonon/

https://ypnos.gr/product/ypnos-stroma-hephaestus-foam-comfort/

Υπάρχει σε παρόμοια χρήματα κάτι καλύτερο; Μέχρι 400 μπορώ να δώσω 

Πάρε το Afroline αξίζει! 

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Σεπτέμβριο 2024, μετά από αρκετό ψάξιμο, αγόρασα από την Elite το Stellar 160Χ200. Πολύ σταθερό, καλής ποιότητας, δεν ζεσταίνει (λόγω cool gel memory foam) αλλά...Δεν αξιολόγησα όμως δυο "λεπτομέρειες", που απέβησαν κρίσιμες: Κοιμάμαι στο πλάι και έχω μικρό βάρος (69 κιλά). Οπότε κουράζεται ο ώμος και ψάχνω πιο μαλακό στρώμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το stellar (ειδικά αν είναι εύσωμος και κοιμάται περισσότερο ανάσκελα) ας μου στείλει μήνυμα στο [email protected]. Είναι σε άριστη κατάσταση, με κάλυμμα.

Επεξ/σία από Harakas
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Επειδή το παλιό στρώμα από το 2012 μας αφήνει χρόνους το τελευταίο έτος... ειμαι στο ψάξιμο για καινουργιο σε διάστάσεις 160Χ200, σκληρό και ταβάνι τα 1000€. κιλά 85 εγω και 55 η σύζυγος 

Πέρασα από τα 3 μεγάλα (Candia, Media, Elite) και βρήκα τα παρακάτω

Από Candia το phaistos https://www.candia.gr/en/mattresses/luxuriant/phaistos

μου φάνηκε αναπαυτικό και αρκετά στιβαρο σαν στρώμα (δηλ να μην υποχωρεί στο σώμα)

Από Elite τα  1) privilege plus firm (αρκετά στιβαρό στο σωμα, δεν υποχωρούσε και σχετικά οκ, αλλά δεν ξετρελάθηκα)

2)Sealy grace firm (ωραίο και στιβαρό στο σωμα όταν ξαπλώνεις, αλλά με ξενισε οτι όταν κάθεσαι στο πλάι εμοιαζε σαν να υποχωρούσε και και σακουλιαζε στο πλευρικό μέρος. Τέλος μου φάνηκε λίγο ζεστο.

3) sealy stellar firm ( παρόμοιο με το grace, αλλά αισθάνθηκα πιο μεγάλη βύθιση στο σώμα και πιο ζεστο από όλα)

Γενικά αισθάνθηκα μου φανηκαν αρκετά όμοια και τα 3. τα 2 τελευταία με τσίμπησαν ελαχιστα στη μέση, αλλά μπορεί να είναι η ιδεά μου. δεν ξετρελάθηκα από την elite τα βρήκα λίγο κατώτερα από τις αλλες 2 εταιρίες, αν και το ηθελα πολύ με βάση τα όσα είχα διαβάσει. 

Από Media το  prime discover III  https://www.mediastrom.com/strwmata/prime/prime-discover/

Μου αρεσε πολύ, το ένοιωσα αρκετά στιβαρό με ελάχιστη υποχώρηση και δροσερο σε σχεση με τα παραπάνω. Μου εκανε εντύπωση οτι όπως κοιτούσα το σώμα μου, ηταν πολύ ευθυγραμισμένο και εμοιαζε σαν να κουμπωσε  κατευθείαν.

Οπότε η κατάταξη παέι 1) prime discover iii 2) candia phaistos  και 3) elite (θα περάσω πάλι από αλλο κατάστημα για να δοκιμάσω)

Για τo prime discover iii επειδή δεν βρίσκω κριτικές έχετε ακούσει κάποιο αρνητικό?                                                                                  Στο phaistos είδα αυτά..... και τρομαξα λίγο για το 900αρι που ζητάνε   https://www.skroutz.gr/s/37107723/Candia-Phaistos-Yperdiplo-Anatomiko-Stroma-160x200x33cm-me-Anexartita-Elatiria-Anostroma.html#reviews

Σημαντικό ρόλο παίζει το να βγάλει καμια 10ετία αν γίνεται λόγω του οικονομικού

Επεξ/σία από konstantin79
Δημοσ.
6 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Επειδή το παλιό στρώμα από το 2012 μας αφήνει χρόνους το τελευταίο έτος... ειμαι στο ψάξιμο για καινουργιο σε διάστάσεις 160Χ200, σκληρό και ταβάνι τα 1000€. κιλά 85 εγω και 55 η σύζυγος 

δεν χρειαζεται να δωσεις 1000€ για στρωμα. Πηγαινε στον στρωματα της γειτονιας σου , δωσε 300-400 και παρε στρωμα αναλογα τα κιλα σου.
Το καναμε πυρηνικη φυσικη! εξωφρενικα νουμερα για ενα στρωμα και μαυρο υπνο κανουμε. Εχω δωσει και εγω κατα καιρους τσουβαλια λεφτα για στρωμα, μεχρι που θυμηθηκα το μαγαζι στην παλια γειτονια μου και του εδωσα 350€ προχτες για στρωμα. Μια φορα κοιμηθηκα! αριστο υπνο εκανα! ουτε θορυβους, ουτε πιασιματα.

Δημοσ.

στρωμα για ηλικιωμενο εχει καποιος να προτεινει κατι; μονό καπου στα 300 ευρω

απο οσο εχω γκουγκλαρει εχω καταλαβει δεν πρεπει να ειναι σκληρο μαλλον μετριο προς μαλακο

τι ειδους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας . Γνώμη για κρεβάτια από istikbal ; Έχει κάποιος/α εμπειρία σε κρεβάτια της εταιρείας;

Ψάχνω για κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο και ιδανικά να έχει και ποδαράκια από κάτω έτσι ώστε να είναι αεριζόμενος ο αποθηκευτικός χώρος. 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από antonio91tech
Δημοσ.
Στις 4/6/2025 στις 11:58 ΜΜ, tiniakos είπε

Πάρε το Afroline αξίζει! 

Δεν είμαι ικανοποιημένος απο τη συγκεκριμένη εταιρία

Ακόμη και για κάτι οικονομικό πιστεύω πως αν περιμένεις να βρεις κάτι πχ σε ikea με προσφορά θα έχει πολύ καλύτερη ποιότητα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

τον τελευταίο καιρό κοιμάμαι σε μάλλον σκληρό στρώμα με ελατήρια και έχω ενοχλήσεις στη μέση μου. Πιο πριν κοιμόμουν σε λατεξ μάλλον προς το μαλακό και ήμουν οκ. Έβαλα στο στρώμα με τα ελατήρια ένα χοντρό πάπλωμα και ένα πιο λεπτό καλοκαιρινό και δοκίμασα κάποιες μέρες να κοιμηθώ με αυτό και πέρασαν οι πόνοι. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω κάποιο ανώστρωμα λεπτό, καθώς το στρώμα δεν είναι ακόμα για αλλαγή. 
Έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά οικονομικό; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vstromrider είπε

tonistrom.gr

150€ ανωστρωμα 20 ποντων.

Γιατι να πάρω κάτι τόσο ψηλό όταν το πάπλωμα ειναι μαξ 2 εκατοστά?

Με τα 20 εκατοστά θα χρειαστεί να αλλάξω και όλα τα σεντόνια 🙄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...