Backpacker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αεροπορία άμα έχεις βύσμα...αλλιώς αν πας στρατό ξηράς διάλεξε υγειονομικό...μετά διάλεξε 442 ΠΑΥΥ. Είναι μια πάρα πολύ μικρή μονάδα ΜΕΣΑ στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο η οποία όμως ΔΕΝ ανήκει στο νοσοκομείο αλλά στην ταξιαρχία στην Άσσυρο...η μαγεία είναι ότι οι 6-7 φαντάροι που παίρνουν μετάθεση για εκεί (εδώ να σαι δω αν είναι όντως δυνατό το βύσμα σου) δεν κάνουν ΠΟΤΕ καμία υπηρεσία ούτε στο 424 ούτε φυσικά στην Άσσυρο. Δημόσιος υπάλληλος 8-2 και άδεια απολύσεως τουλάχιστον 20-25 μέρες. 2
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Προσωπικά στο στρατό έχασα πάσα ιδέα για το ανθρώπινο είδος. Δεν ξέρω αυτό θεωρείτε μάθημα... Κατά τ' άλλα δεν κέρδισα τίποτα. Ούτε μαμόθρεφτο ήμουν ούτε απείθαρχος. Στον στρατό όμως έμαθα ότι αυτοί περνάνε καλά χωρίς να τιμωρούνται... ενώ ο πειθαρχημένος και σωστός κάνει όλη τη δουλειά τους χωρίς κάποιο κέρδος. Όποιος λέει το αντίθετο μάλλον δεν πήγε στρατό. 8
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εννοειται πως δεν προσφερει τπτ ο στρατος ειδικα οταν εχεις το καθε βλαχο-εποπ να στο παιζει εξυπνος και να σε διαταζει που στην εξω ζωη δεν θα εκανε ουτε για σκουπιδιαρης τι μαθηματα να παρεις δλδ? Προσωπικά στο στρατό έχασα πάσα ιδέα για το ανθρώπινο είδος. Δεν ξέρω αυτό θεωρείτε μάθημα... μη γραφετε τετοια γιατι κινδυνευετε να σας πουν ορισμενοι οτι τους κανετε να γελανε... 4
Backpacker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Βγάλτε όλοι τον σκασμό...(πολύ μάτσο ακούστηκα τώρα)..το παιδί δεν ζήτησε την άποψη μας για τον στρατό αλλά για βυσματικά πόστα και μονάδες. Μην του γαμάτε το τόπικ!! Αν θέλετε ανοίξτε ένα τόπικ "Στρατός: Σχολείο ή Μαλακία?" και ξεσαλώστε. 5
Str Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 βασικά, και γω θέλω να κράξω λίγο, αλλά γαμάμε το τόπικ του παιδιού... ας μεταφερθούν τα άσχετα στο κεντρικό του Στρατού, να τσακωθούμε με την ησυχία μας... κατά τα λοιπά, ΑΝ σε μάθει κάτι ο στρατός, σημαίνει ότι μπορείς να μάθεις κάτι απλά κοιτόντας το ταβάνι ("αφού κοιτάς το ταβάνι, μαθαίνεις λοιπόν υπομονή! άρα ΚΑΤΙ σε έμαθε το ταβάνι") αλλά εντάξ δεν είναι και λίγο πράγμα να βγάλεις άχρηστο το 5% του πληθυσμού ξέρω γω... πρέπει κάποιοι να πιστεύουν ότι κάτι κάνουν και κάποιοι ότι για κάποιο λόγο τους πληρώνουν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: δε μιλάω για την ένοια του στρατού και την ασφάλεια, μιλάω για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ όπως έχουν υλοποιηθεί στο ΟΥΓΚ-Ελλαδα 2
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 κατά τα λοιπά, ΑΝ σε μάθει κάτι ο στρατός, σημαίνει ότι μπορείς να μάθεις κάτι απλά κοιτόντας το ταβάνι ("αφού κοιτάς το ταβάνι, μαθαίνεις λοιπόν υπομονή! άρα ΚΑΤΙ σε έμαθε το ταβάνι") αλλά εντάξ δεν είναι και λίγο πράγμα να βγάλεις άχρηστο το 5% του πληθυσμού ξέρω γω... πρέπει κάποιοι να πιστεύουν ότι κάτι κάνουν και κάποιοι ότι για κάποιο λόγο τους πληρώνουν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: δε μιλάω για την ένοια του στρατού και την ασφάλεια, μιλάω για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ όπως έχουν υλοποιηθεί στο ΟΥΓΚ-Ελλαδα Υπερθεματιζω.
gia_nnis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους, Ηρθε και για μενα η ωρα τον Σεπτεμβρη να καταταγω στο στρατο. Βυσμα υπαρχει και πολυ δυνατο. Και επειδη πρεπει να του πω απο τωρα θελω να ρωτησω Για Θεσσαλονικη που μενω.. α) ποιο ειναι το πιο ευκολο κεντρο, που θα παω στην αρχη που να μην εχει δυσκολια? β) Για Θεσσαλονικη ποια μοναδα η ποιο μερος ειναι τελειως ''ξυσιμο''? γ) επειδη σκεφτομαι και το ενδεχομενο των Ειδικων Δυναμεων (για τα μορια και μονο) η κατασταση σε ολα τα τμηματα των Ειδικων Δυναμεων ειναι παντου ιδια η υπαρχουν μοναδες Ειδικων Δυναμεων που ειναι πιο ησυχα τα πραγματα ωστε να την βγαλω ανωδυνα και να παρω και τα μορια που θελω?? Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!! Αμα το βυσμα ειναι τοσο δυνατο μπορεις και να μην πας καθολου και να σου ερθει το απολυτηριο σπιτι!!! 1
paularas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πανε καπου που δεχονται χορηγιες, δωσε/ φτιαξε κατι, φυγε 100 μερες με τιμητικη και κανε 2-3 μηνες και τελος <br><br> Sent from my iPhone using Insomn
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 βασικά, και γω θέλω να κράξω λίγο, αλλά γαμάμε το τόπικ του παιδιού... πιο τοπικ γαμαμε μωρε - το τοπικ ειναι ακυρο ετσι κ αλλιως - θα επρεπε να κανει αυτην την ερωτηση στο νημα του στρατου και απορω πως δε σας εχουν στειλει ακομη εκει να συζητησετε για τα 2 πιο αχρηστα χρονια στην ζωη ενος ανθρωπου .. (2 τοτε , σημερα ουτε ξερω ποσο κραταει αυτη η μαλακια) 9
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Για να σου προτείνει κάποιος την πιο βυσματική μονάδα, πρέπει να ξέρει την τωρινή κατάσταση. Μπορεί για παράδειγμα στη δική μου μονάδα να έχουν αλλάξει 3 διοικητές από τότε που έφυγα. Κατά τ'άλλα αν μπορείς να επιλέξεις αεροπορία στις περισσότερες περιπτώσεις θα είσαι μια χαρά.
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (2 τοτε , σημερα ουτε ξερω ποσο κραταει αυτη η μαλακια) 9 μηνες νομιζω, οτι πρεπει για να χασεις μια σεζον δουλειας... 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Άστα να πάνε ρε, πολύ άχρηστοι! Για παράδειγμα αυτοί, αυτοί και αυτοί παίζει να είναι οι πιο άχρηστοι απ' όλους.....Τα λινκ που παραθετεις δεν αναιρουν τον κανονα. Εξαλλου δεν δηλωνουν κατι για τους ιδιους τους καραβαναδες, καθως προκειται για εντολες του υπουργειου τις οποιες δεν ειχαν καμια αλλη επιλογη πλην του να τις εκτελεσουν. Τα kudos πανε στον υπουργο/αρχηγο ΓΕΕΘΑ. Θα ηθελα παντως να δω τις φατσες ορισμενων απο αυτους τη στιγμη που ενημερωνοντουσαν για το "χωσιμο" απο τον ανωτερο τους. Τελος παντων, πεφτεις σε μια παγιδα και το χειροτερο ειναι οτι καρφωνεσαι. Ξερω οτι υπαρχουν ξηγημενοι και σοβαροι καραβαναδες, ο καθενας το ξερει. Αλλα οσα links και να παραθεσεις, δεν προκειται να αλλαξεις το αυτονοητο για οποιον εχει περασει μεσα απο στρατιωτικη μοναδα για πανω απο 1 βδομαδα. Και φανταζομαι και τον λογο που πεφτεις στην παγιδα αυτη... 1
Star_Light Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και εδώ, μπορεί κάποιος να σου πει, ότι είναι ένα μάθημα του Στρατού. Σου μαθαίνει να έχεις υπομονή, ακόμα κι εάν έχεις να κάνεις με "25 βλαχο-εποπ με μηδεν εγκεφαλικη λειτουργια πανω απτο κεφαλι του καθε μερα" όπως λες. Άστα να πάνε ρε, πολύ άχρηστοι! Για παράδειγμα αυτοί, αυτοί και αυτοί παίζει να είναι οι πιο άχρηστοι απ' όλους..... Καλα ο καθενας λεει οτι φιδιά θέλει μην ασχολεισαι. βασικά, και γω θέλω να κράξω λίγο, αλλά γαμάμε το τόπικ του παιδιού... ας μεταφερθούν τα άσχετα στο κεντρικό του Στρατού, να τσακωθούμε με την ησυχία μας... κατά τα λοιπά, ΑΝ σε μάθει κάτι ο στρατός, σημαίνει ότι μπορείς να μάθεις κάτι απλά κοιτόντας το ταβάνι ("αφού κοιτάς το ταβάνι, μαθαίνεις λοιπόν υπομονή! άρα ΚΑΤΙ σε έμαθε το ταβάνι") αλλά εντάξ δεν είναι και λίγο πράγμα να βγάλεις άχρηστο το 5% του πληθυσμού ξέρω γω... πρέπει κάποιοι να πιστεύουν ότι κάτι κάνουν και κάποιοι ότι για κάποιο λόγο τους πληρώνουν... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: δε μιλάω για την ένοια του στρατού και την ασφάλεια, μιλάω για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ όπως έχουν υλοποιηθεί στο ΟΥΓΚ-Ελλαδα Ο φιλος ρωτησε για τις ειδικες δυνάμεις. Εγω δεν βγηκα οφφ τοπικ ισα ισα απεφυγα να απαντησω σε ανουσιες διαφωνιες που θα εβγαζαν το θεμα οφφ τοπικ. Θες να μου πεις οτι στις ειδικες δυνάμεις υπηρετούν άτομα που δεν ειναι ικανά? και αν το πεις εσυ αυτο ή καποιος άλλος με ποια ιδιοτητα το λέτε? τι εκπαιδευση έχετε περάσει για να μπορειτε να τους κρινετε? τι εκπαιδευση εχεις περάσει εσυ που εκανες απλα μια θητεια και μερικες υπηρεσιες με κάποιον που πηδαει με αλεξιπτωτο ή ειναι έφεδρος αξιωματικος. Ουτε τα μισα απο αυτα που εκαναν δεν έχεις κανει. Προφανως και μιλησα για μαχιμους εκπαιδευτες οταν ελεγα οτι ο στρατος θα σε μάθει κάτι. Οποτε? τι συζηταμε ?
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν και βγαίνω από το θέμα, οφείλω να εκφράσω την επιθυμία μου να συνεχίσεις να ποστάρεις! Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο μου προσφέρουν τα ποστ του κάθε κομπλεξικού πικραμένου, που η μόνη σχέση που έχει με τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι η ταινία Saving Private Ryan. Συνέχισε να ποστάρεις να μας κάνεις να γελάμε!Αν κάνω λάθος, ζητώ να με συγχωρέσεις προκαταβολικά.Θυμάμαι από ένα όχι και τόσο παλιό σου ποστ πως είσαι γύρω στα 18. Οπότε εκτος και αν είσαι παιδί θαύμα, ούτε εσύ έχεις κάποια ιδιαίτερη σχέση με τις ένοπλες δυνάμεις. Αυτόκλητος προστάτης κανενός δεν είμαι, οποιος έχει κουλά και θέλει να απαντήσει, το κάνει. Ίσως τσινισα επειδή είμαι από εκείνους που πιστεύω πως ο στρατός είναι ο πιο ηλίθιος τρόπος να χάσεις έναν χρόνο από τη ζωή σου. TS ρε φίλε ειλικρινά τώρα όλο σου το θέμα είναι τραγικό! Όπως και ο τρόπος που το θέτεις. Επειδή σαν άνθρωπος, νομίζω πως δίνω μεγάλη σημασία στη τιμιότητα και την ηθική. Πιστεύω πως θα ήταν πιο ηθικό, αν δεν γουστάρεις τον στρατό ( με το δίκιο σου) να μην πας. Αλλιώς χεσε τα βύσματα και πήγαινε όπως οι περισσότεροι. Το χαμαλικι που θα γλυτώσεις εσύ θα το επωμιστεί κάνας άλλος "φουκαράς". Όσο για το θέμα μόρια και ειδικές δυνάμεις, με δύο απλες λέξεις περιέγραψες τον άρχοντα τον νεοέλληνα. Προσπάθησε να αλλάξεις μυαλά όσο είσαι πιτσιρικάς, διότι αργότερα θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Θα μου πεις "ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κάνω;" Έχεις δίκιο, κανένας. Η τελευταία τρίχα από τα παπαρια σου. Αλλά ακόμα και αυτή η καργια η ανεπαίσθητη έτσι και πιαστεί πουθενά πονάει οσο τιποτε άλλο. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από ANHLIKOS 9
BritGreek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Αν σε ενδιαφέρουν τα μόρια, πας ΕΛΔΥΚ, αλλά μόνο πεζικό ως Δόκιμος. Αν πας στην Κύπρο ως ΔΕΑ, πληρώνεσαι πολύ καλά και δουλεύεις σαν δημόσιος υπάλληλος με ρεπό για υπηρεσίες τα ΣΚ (υποχρεωτικό διήμερο), ενώ είσαι και σε μια πολύ ωραία πόλη. Δοκιμασμένο Α, και κάτι βασικό. Ως δόκιμος εκεί, δεν έχεις καμία διαφορά από τους μόνιμους. Θεωρείσαι σε όλα στέλεχος, και δεν κάνεις ποτέ αξιωματικός υπηρεσίας (ΑΥΔΜ). Μόνο βοηθός. Αυτό λέει πολλά και από άποψη ευθυνών. Όλα προβλεπόμενα, κυριλέ εγκαταστάσεις, βολές συνέχεια, και γενικά δεν σπαταλάς το χρόνο σου. Μετά το μεσημέρι, πας σπίτι σου και περνάς ΚΑΛΑ. Εγώ ξαναπήγαινα αύριο το πρωί ευχαρίστως. Τα πιο ωραία χρόνια της ζωής μου, με πολύ δυνατές φιλίες που κρατούν μέχρι και σήμερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις