Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,ένας ο φίλος μου και εγώ θέλουμε  να αγοράσουμε έναν υπολογιστή, βρήκαμε τα κομμάτια που θέλαμε από το E-Shop,(επειδή μας βολεύει το κατάστημα) απλά έχουμε ένα πρόβλημα,επειδή  δεν καταλαβαίνουμε και τόσα πολλά από υπολογιστές,δεν ξέρουμε άμα τα κομμάτια κολλάνε μεταξύ τους,δηλαδή άμα ο Επεξεργαστής κολλάει με την μητρική και άμα μας φτάνει η τάση του τροφοδοτικού.....εάν γνωρίζετε απαντήστε μου για να αρχίσουμε να αγοράζουμε τα κομμάτια.Ευχαριστώ.... :)

1o Pc

ow4h.png

2o Pc

xo5d.png

Στην 2η σύνθεση προσθέστε και αυτό ----> Link

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά :)

Δημοσ.

Ναι το έχω δει αυτό, απλά επειδή δεν είναι το θέμα ότι θέλω να μου φτιάξετε κάποιον υπολογιστή....απλά θέλω να μάθω εάν αγοράσω τους δυο παραπάνω υπολογιστές...αν θα έχω κάποιο πρόβλημα στην σύνθεση και άμα ταιριάζουν όλα τα παραπάνω μεταξύ τους...τώρα εάν έβαλα λάθος τίτλο θέματος.....θα πρέπει να το ξανά δημοσιεύσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα κολλάνε,μια χαρά,αλλά ειδικά στην πρώτη σύνθεση είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα να προστεθεί ένας Samsung 840 EVO 120GB & μια Raijintek Themis . Επίσης για κουτί κοιτάξτε και το carbide 200r που είναι καλύτερο αλλά κοστίζει λιγότερο,και απ'τα 2 bitfenix των 2 συνθέσεων.

Αν έχεις κόλλημα με nvidia πάω πάσο,αλλά για την 1η σύνθεση ρίξε μια ματιά και στην r9 270 που είναι σχεδόν το ίδιο αλλά κοστίζει 80€ λιγότερο,ώστε να χωρέσουν ssd & ψύκτρα.

Επίσης στην 2η σύνθεση μην πάρεις το Vs550,είναι μια κλάση άνω των φθηνών τροφοδοτικών. Πάρε xfx 550 που είναι πολύ καλύτερο απ'όλες τις απόψεις (εγγύηση,ποιότητα,δύναμη,εμφάνιση)

***Edit : Σωστός ο Millenium. Και στην δεύτερη σύνθεση μια r9 270. Την ψύκτρα δεν την θεωρώ απαραίτητη,αλλά επειδή έχω τον επεξεργαστή αυτόν η στοκ είναι θορυβώδης,μπροστά σε μια t2 blizzard (που έχω) ας πουμε.

Επεξ/σία από AMD Expert
Δημοσ.

Δεν έχουν μπει ψύκτρες. Δεν αξίζει να δώσετε τόσα χρήματα για 750 ti,δεν τα αξίζει.Το καλύτερο θα ήταν να συμπληρώνατε τη φόρμα.

Δημοσ.

Για τον μόνο λόγο που δεν βάλαμε ψήκτρα είναι ότι αφού τα αγοράσουμε όλα και είναι όλα οκ την ψήκτρα την αγοράζουμε και από κάποιο άλλο κατάστημα με την μια χωρίς παραγγελιά οπότε η ψήκτρα δεν είναι τίποτα..

Θα σκεφτώ αυτό που μου είπε ο AMD Expert για την κάρτα γραφικών και όντος φίλε το κουτί που μου πρότεινες είναι πολύ ωραίο .. ευχαριστώ τώρα για την 2η σύνδεση έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά κοντά σε αυτά τα λεφτά 160-180 Euro? ......Ευχαριστώ για της απαντήσεις παιδιά :) 

Δημοσ.

τώρα για την 2η σύνδεση έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά κοντά σε αυτά τα λεφτά 160-180 Euro?

Καλύτερη από την r9 270 είναι η r9 280,αν μπορείς να την αγοράσεις. Αλλιώς δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική που να αξίζει

(η 270x έχει καλύτερη ψύκτρα και καλύτερο σύστημα τροφοδοσίας και 2 αντί για 1 6πινη σύνδεση,οπότε είναι καλύτερη για overclock. αν δεν έχεις σκοπό να κλοκάρεις την 270 πάνω από τα επίπεδα της X τότε δεν θα δεις διαφορά)

Άλλαξε και τα τροφοδοτικά καλύτερα,τα xfx είναι της seasonic,δλδ η εταιρία που κατασκεύαζε τις επιτυχίες της corsair. πλέον τα φθηνά corsair δεν είναι σαν τα παλιά,ενημερωτικά.

για το nex650g δεν έχω να πω κάτι επειδή παρόλο που ποιοτικώς είναι λίγο κατώτερο του xfx 650 έχει 5 χρόνια εγγύηση παραπάνω (10) που αυτό και μόνο το κάνει πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

παιδιά άμα στην 2η σύνθεση αλλάζω κάρτα γραφικών και βάλω R9 270 όπως μου είπε ο AMD Expert θα χρειαστεί να ανεβάσω και το τροφοδοτικό σε παραπάνω Watt ?

Δημοσ.

παιδιά άμα στην 2η σύνθεση αλλάζω κάρτα γραφικών και βάλω R9 270 όπως μου είπε ο AMD Expert θα χρειαστεί να ανεβάσω και το τροφοδοτικό σε παραπάνω Watt ?

Η r9 270 τρέχει και σε τροφοδοτικό των 450 watt άνετα. Το θέμα είναι ότι το Vs550 είναι μάπα για corsair,να στο πω αλλιώς. Αν δεν μπορείς να πας στο xfx 550 πάνε στο xfx 450,που και επαρκή ενέργεια έχει και πολύ καλό ποιοτικώς είναι.

Δημοσ.

Η πρωτη συνθεση τα σπαει αμα βαλεις και εναν ssd 120 gb οπου θα βαλεις το λειτουργικο συστημα,με 60 και με 70 ευρω

βρισκεις ανετα πλεον

Δημοσ.

Αν έχεις κόλλημα με nvidia πάω πάσο,αλλά για την 1η σύνθεση ρίξε μια ματιά και στην r9 270 που είναι σχεδόν το ίδιο αλλά κοστίζει 80€ λιγότερο,ώστε να χωρέσουν ssd & ψύκτρα.

H GTX 760 είναι ταχύτερη από την R9 270 / R9 270X 

Δημοσ.

H GTX 760 είναι ταχύτερη από την R9 270 / R9 270X 

Σε τίτλους κομμένους-ραμμένους για nvidia μόνο (πχ Batman Arkham Asylum/Origins ή Metro 2033)

Δημοσ.

Τα reviews με τις κάρτες γραφικών θέλουν πάρα πολύ προσοχή, και μπόλικο αλάτι σε πολλές περιπτώσεις. 

1. Στην στήλη των συγκρίσεων μπαίνει η συγκεκριμένη υλοποίηση που εξετάζεται, και η οποία συνήθως είναι oc'ed, και οι άλλες τιμές είναι πολλές φορές από reference υλοποιήσεις άλλων καρτών. 

2. Στα διάφορα reviews των διαφόρων ιστοσελίδων δεν υπάρχει (όπως είναι λογικό) ένα σταθερό υπόλοιπο σύστημα με το οποίο να γίνεται η δοκιμή, ώστε το μόνο που ουσιαστικά διαφέρει να είναι η κάρτα γραφικών. Άλλοι reviewers έχουν τις δοκιμές τους με socket 1150 και συνήθως έναν 4770Κ (με ποικιλία στο oc), άλλοι έχουν πλατφόρμα 2011 με 3960Χ κ.ο.κ.

Άρα, είναι πολύ δύσκολο να βγάλει κανείς εύκολα συμπέρασμα. Αλλιώς θα αποδώσει η gtx 760 με έναν 4770Κ oc'ed στα 4.4, και αλλιώς με έναν 4670Κ στα 4.2, και αλλιώς με έναν 8320/8350 στα 4.5 κ.λπ. Άρα, τα ξερά frames δεν λένε και τίποτα. Πρέπει να υπάρχει από κάτω η ίδια ακριβώς βάση για να φανούν ακριβώς οι διαφορές.

Εγώ συνηθίζω να κοιτάω σύγκριση υλοποιήσεων από το ίδιο site και με το ίδιο σύστημα βάσης. Και το κάνω με παραπάνω από 2-3 sites. Και έχει τύχει να δώ στο ίδιο site μια συγκεκριμένη υλοποίηση της AMD να είναι σχεδόν συνέχεια πάνω από μιαNvidia reference, και άλλη συγκεκριμένη υλοποίηση της Nvidia να είναι συνέχεια σχεδόν πάνω από την reference AMD. Όταν όμως πήρα τις υλοποιήσεις (όχι τις reference) και τις σύγκρινα δίπλα-δίπλα, πίνακα με πίνακα, frames με frames, τότε κατάλαβα καλύτερα πού υπερτερεί η μία και πού η άλλη υλοποίηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...