antikeimeno Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Γεια σας, ηθελα να ζητησω την αποψη σας για το ποιο θεωρειται καλυτερο παιχνιδι συλλεκτικων καρτων ωστε να ξεκινησω?οταν ημουν μικρος επαιζα yugioh ειδα οτι εχει ακομα απηχηση αλλα ειδα επισης κ εχω ακουσει οτι το magic the gathering θεωρειται απτα καλυτερα παιχνιδια συλλεκτικων καρτων?ποια ειναι η αποψη σας και τι μου προτεινετε?
nrkmaiden Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Hearthstone μήπως? Το θετικο με το hearthstone ειναι οτι δεν χρειαζεται πολλα λεφτα για να εχεις ενα καλο ανταγωνιστικο deck, σχεδον καθολου αρκει να κανεις τα daily quest και θα ανοιγεις περιπου 1 "φακελακι" ανα μερα.
lit0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πουλάω δυνατότατο account στο hearthstone με τα πάντα μέσα απο legendaries μέχρι card backs
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γεια σας, ηθελα να ζητησω την αποψη σας για το ποιο θεωρειται καλυτερο παιχνιδι συλλεκτικων καρτων ωστε να ξεκινησω?οταν ημουν μικρος επαιζα yugioh ειδα οτι εχει ακομα απηχηση αλλα ειδα επισης κ εχω ακουσει οτι το magic the gathering θεωρειται απτα καλυτερα παιχνιδια συλλεκτικων καρτων?ποια ειναι η αποψη σας και τι μου προτεινετε? αν θες να πεξεις ανταγωνιστικο yu gi oh πρεπει να σκασεις τρελο χρημα για αληθινες καρτες. υπαρχει ομως και η online εκδοση που ειναι εντελως δωρεαν αλλα δεν ειναι επισημη. αν εχεις να παιξεις χρονια yu gi oh θα παθεις ενα μικρο σοκ με το πως ειναι το παιχνιδι σημερα. magic δεν παιζω αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πιο ευκολο απο το yu gi oh και πιο φθηνο.
Crucio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εγώ θα σου προτείνω το Yu-Gi-Oh!. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και γρήγορο παιχνίδι από το Magic. Κι αν θέλεις απλά να συλλέγεις κάρτες, έχει πάρα πολλές διαφορετικές σπανιότητες για το άλμπουμ σου. Αλλά όντως, για να παίζεις σε επίσημο επίπεδο, θα πρέπει να σκας πολύ χρήμα (ban lists). Μπορείς να ψάξεις ποιος τύπος deck σε εκφράζει καλύτερα με τους εκπροσώπους και τη στρατηγική του (εγώ είχα ένα frog-monarch και ένα gravekeeper`s πλέον), και να παίζεις φιλικά με την παρέα σου, για τον χαβαλέ, δεν χρειάζεται να ξεπαραδιαστείς ακολουθώντας τις ban lists.
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 αν θες να πεξεις ανταγωνιστικο yu gi oh πρεπει να σκασεις τρελο χρημα για αληθινες καρτες. υπαρχει ομως και η online εκδοση που ειναι εντελως δωρεαν αλλα δεν ειναι επισημη. αν εχεις να παιξεις χρονια yu gi oh θα παθεις ενα μικρο σοκ με το πως ειναι το παιχνιδι σημερα. magic δεν παιζω αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πιο ευκολο απο το yu gi oh και πιο φθηνο. +100000000 για yugioh , καρτες μπορει να παρει μεμονομενες θα του παει κανα 200 ευρω για ενα καλο deck. επισης υπαρχουν επισημες εκδοσεις για psp, ds, 3ds, ps3 k xbox 360
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα