Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ακομη τιποτα δυστυχως μονο η τραπεζα αυριο αν μας βοηθησει ενας γνωστος να μας πει τα στοιχεια λογαριασμου γιατι ειναι θεμα προσωπικων στοιχειων κλπ αλλα δεν νομιζω να μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο χωρις να εχεις δωσει ταυτοτητα κλπ Αυτό είναι παράνομο.
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Τι έγινε τελικά δηλαδή? Πήρε την προκαταβολή και εξαφανίστηκε?
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 δεν θα το κανω τοτε! Αν κάνει καμιά καταγγελία μετά στην τράπεζα ο τύπος για προσωπικά δεδομένα, ο φίλος σου θα φάει καλά.
Jenkins Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αγωγή και του φορτώνεις και τα δικαστικά έξοδα και τον κυνηγάς και για απάτη. Μπορεί να καθυστερήσει το όλο θέμα, αλλά θα βάλει μυαλό. Και καπάκι δημοσιεύεις και το ονομά του εδώ μέσα να μην την πατήσει και κανένας άλλος
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αγωγή και του φορτώνεις και τα δικαστικά έξοδα και τον κυνηγάς και για απάτη. Μπορεί να καθυστερήσει το όλο θέμα, αλλά θα βάλει μυαλό. Και καπάκι δημοσιεύεις και το ονομά του εδώ μέσα να μην την πατήσει και κανένας άλλος Δε νομίζω ότι ήταν αγγελία από δω
stel106 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ε ναι ! αν και οπως ειπα σαυτο το κρατος δλδ που ζουμε δεν επρεπε να παρω την αστυνομια ομορφα και ωραια να πω ξερετε με εξαπατησαν εμενα μπορει και αλλους 10 πχ την ιδια μερα αυτος ο αρ. λογαριασμου που βγαινει σαυτο το ονομ/μο να πανε σαν κυριοι να τους χτυπησουν την πορτα να τους πανε μεσα! γιαυτο λεω αν ημουν προθυπουργος για 6 μηνες αυτη η χωρα θα σηκωνε ψηλα το κεφαλι! :D το ποσο βεβαια δεν ειναι αμαν και τι που θα με στεναχωρησει ιδιετερα απλα που τρως την μαγκια και κανεις δεν κανει κατι αυτο ειναι που ενοχλει περισσοτερο!
itsgosu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 πόσα σου έφαγε αν επιτρέπετε;γιατι δεν δημοσιευεις το ονομά του;
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 πόσα σου έφαγε αν επιτρέπετε; γιατι δεν δημοσιευεις το ονομά του; καλυτερα να μη το δημοσιευσει γιατι του τραβαει ο αλλος μια μύνηση και παίρνει αλλα τοσα αποζημίωση αν ειναι λιγο τρελος... μ'αρεσει παντως που ηθελε να επιβεβαιωθεί οτι τον πιασανε κωτσο... δεδομένο ήταν, περαστικά και ας ελπίσουμε οτι ηταν λιγα.. 1
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πάτε καλά ρε, θα δημοσιευσει το όνομα του ανθρώπου. Αυτό και αν απαγορεύεται.
itsgosu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 γιατί λίγες φορές έχουν βγει σε φόρα ονόματα που χουνε φάει έτσι φράγκα; με ένα google search μπορει να γλιτώσει άλλος τα χρήματα.
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Γιατί θα φάει μήνυση. Αν θες τόσο πολύ να το βγάλεις στην φόρα ας σου το στείλει με p.m. να το γράψεις εσυ.
stel106 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 150 ΗΤΑΝ Aς το ληξουμε εδω πλζ Μην παιρνει και διαστασεις το θεμα
Jenkins Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γιατί θα φάει μήνυση. Αν θες τόσο πολύ να το βγάλεις στην φόρα ας σου το στείλει με p.m. να το γράψεις εσυ. Δηλαδή θα σου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση αν γράψεις σε ένα τεχνολογικό forum, ο τάδε μου έφαγε 150€; Ο απατεώνας δηλαδή; Really? Αν μου τα έχει φάει όντως, που είναι το μεμπτό;
Silverage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δηλαδή θα σου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση αν γράψεις σε ένα τεχνολογικό forum, ο τάδε μου έφαγε 150€; Ο απατεώνας δηλαδή; Really? Αν μου τα έχει φάει όντως, που είναι το μεμπτό; Ποτέ δεν ξέρεις. Τί σήμασία έχει αν τα έφαγε; Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα