Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομη τιποτα δυστυχως  μονο η τραπεζα αυριο αν μας βοηθησει ενας γνωστος να μας πει τα στοιχεια λογαριασμου γιατι ειναι θεμα προσωπικων στοιχειων κλπ

αλλα δεν νομιζω να μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο χωρις να εχεις δωσει ταυτοτητα κλπ

Αυτό είναι παράνομο.

Δημοσ.

δεν θα το κανω τοτε!

Αν κάνει καμιά καταγγελία μετά στην τράπεζα ο τύπος για προσωπικά δεδομένα, ο φίλος σου θα φάει καλά.

Δημοσ.

Αγωγή και του φορτώνεις και τα δικαστικά έξοδα και τον κυνηγάς και για απάτη.

Μπορεί να καθυστερήσει το όλο θέμα, αλλά θα βάλει μυαλό.

Και καπάκι δημοσιεύεις και το ονομά του εδώ μέσα να μην την πατήσει και κανένας άλλος

Δημοσ.

Αγωγή και του φορτώνεις και τα δικαστικά έξοδα και τον κυνηγάς και για απάτη.

Μπορεί να καθυστερήσει το όλο θέμα, αλλά θα βάλει μυαλό.

Και καπάκι δημοσιεύεις και το ονομά του εδώ μέσα να μην την πατήσει και κανένας άλλος

Δε νομίζω ότι ήταν αγγελία από δω

Δημοσ.

ε ναι ! αν και οπως ειπα σαυτο το κρατος δλδ που ζουμε δεν επρεπε να παρω την αστυνομια ομορφα και ωραια να πω ξερετε με εξαπατησαν εμενα μπορει και αλλους 10 πχ την ιδια μερα αυτος ο αρ. λογαριασμου που βγαινει σαυτο το ονομ/μο να πανε σαν κυριοι να τους χτυπησουν την πορτα να τους πανε μεσα!

γιαυτο λεω αν ημουν προθυπουργος για 6 μηνες αυτη η χωρα θα σηκωνε ψηλα το κεφαλι! :D :D

το ποσο βεβαια δεν ειναι αμαν και τι που θα με στεναχωρησει ιδιετερα απλα που τρως την μαγκια και κανεις δεν κανει κατι αυτο ειναι που ενοχλει περισσοτερο!

Δημοσ.

πόσα σου έφαγε αν επιτρέπετε;

γιατι δεν δημοσιευεις το ονομά του;

καλυτερα να μη το δημοσιευσει γιατι του τραβαει ο αλλος μια μύνηση και παίρνει αλλα τοσα αποζημίωση αν ειναι λιγο τρελος...

μ'αρεσει παντως που ηθελε να επιβεβαιωθεί οτι τον πιασανε κωτσο... δεδομένο ήταν, περαστικά και ας ελπίσουμε οτι ηταν λιγα..

• Like 1
Δημοσ.

γιατί λίγες φορές έχουν βγει σε φόρα ονόματα που χουνε φάει έτσι φράγκα; 

με ένα google search μπορει να γλιτώσει άλλος τα χρήματα. 

Δημοσ.

Γιατί θα φάει μήνυση. Αν θες τόσο πολύ να το βγάλεις στην φόρα ας σου το στείλει με p.m. να το γράψεις εσυ.

Δημοσ.

Γιατί θα φάει μήνυση. Αν θες τόσο πολύ να το βγάλεις στην φόρα ας σου το στείλει με p.m. να το γράψεις εσυ.

Δηλαδή θα σου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση αν γράψεις σε ένα τεχνολογικό forum, ο τάδε μου έφαγε 150€;

Ο απατεώνας δηλαδή; Really? Αν μου τα έχει φάει όντως, που είναι το μεμπτό;

Δημοσ.

Δηλαδή θα σου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση αν γράψεις σε ένα τεχνολογικό forum, ο τάδε μου έφαγε 150€;

Ο απατεώνας δηλαδή; Really? Αν μου τα έχει φάει όντως, που είναι το μεμπτό;

Ποτέ δεν ξέρεις.

Τί σήμασία έχει αν τα έφαγε; Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...