Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, πρώτο μου post στο forum,ελπίζω κάποιος γνωστης να δώσει τα φώτα του. 

Οποτε θέλω να το κάνω format τώρα:

1) Τώρα κατεβάζω τα windows 7 (32-bit) , να εγκαταστήσω αυτά η να βάλω καλύτερα τα ΧΡ? (σε περίπτωση που το laptop θεωρείται παλιό)

2) Τα windows 7 τα κατεβάζω σε .ISO μορφή, αλλα δυστυχώς το DVD δεν λειτουργεί, οποτε είναι δυνατόν να το περάσω σε usb? αν ναι πως?

3) το laptop μετά από λίγη ώρα χρήσης θερμαίνεται υπερβολικά πολύ, η μονη δυνατότητα είναι να αγοράσω μια βάση με ανεμιστηράκι? 

αυτή τη στιγμή έχω τα windows 7 professional και προορίζομαι να βάλω τα ίδια. χρειάζεται κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την διάρκεια του format. 

Thanks!
Δημοσ.

- Δεν έχει νόημα να περάσεις XP

- 7 Home Basic μαλλον η προτιμότερη έκδοση

- Δεν έχει πολλους drivers διαθέσιμους για το μοντέλο σου έναντι Vista

- Για το usb stick http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool#installation

- Η βάση, ειδικα τώρα καλοκαίρι είναι καλη σκέψη

Δημοσ.

Το Laptop κολλάει πάρα πάρα πολύ, αλλά όχι από την αρχή, υποθέτω πως ευθύνεται στο γεγονός ότι θερμένεται αρκετά. 

Μπορεί το laptop αυτό να μου ικανοποιήσει της εξής ανάγκες: Internet,skype, movies, youtube, χωρίς κανένα πρόβλημα ή οφείλω να αγοράσω καινούργιο ? 

Δημοσ.

Το Laptop κολλάει πάρα πάρα πολύ, αλλά όχι από την αρχή, υποθέτω πως ευθύνεται στο γεγονός ότι θερμένεται αρκετά. 

Μπορεί το laptop αυτό να μου ικανοποιήσει της εξής ανάγκες: Internet,skype, movies, youtube, χωρίς κανένα πρόβλημα ή οφείλω να αγοράσω καινούργιο ? 

Η κάρτα γραφικών του οριακα θα σε καλύψει στα πολυ βασικα.

Για αρχη σου συνιστώ να αναβαθμίσεις την RAM σε 4GB (μέχρι εκει φτάνει) απο 2 που είναι.

Δεν θα ξοδέψεις πολλα, και θα δεις διαφορα.

Δημοσ.

Αναφερεις οτι το λαπτοπ ζεστενεται πολυ το εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες και αλλαγη παστουλας?

Δημοσ.

Δεν το έχω καθαρίσει ποτέ, και λογικά αυτός είναι ο λόγος που υπερθερμένεται. Να επιχειρήσω να το ανοίξω μόνος μου και να το ξεσκονίσω ή να το πάω σε κάποιον ειδικό ?

Δημοσ.

Πoio λογισμικό να βάλω? Windows 7 (οποιαδήποτε κατηγορία), windows 8, Windows XP ή Linux ?

κλειδί για windows έχεις;;

linux είναι και θέμα γούστου,αλλά είναι free

Δημοσ.

Ναι έχω κλειδί για windows, 8,7,XP. Απλά το θέμα είναι ότι όπως είπα και προηγουμένως το θέλω για απλή χρήση. Οπότε δεν θέλω να μου βγάζει την πίστη σε απλό ιντερνετ, αλλαγή tabs, youtube, skype klp. Οπότε αν με το Linux πρόκειται να πηγαίνει καλύτερα τότε ας βάλω αυτά.. 

Δημοσ.

Είπαμε XP όχι.

Για 8 δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οδηγοί για το μοντέλο σου.

Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις Linux.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, τελικά έκανα φορματ το laptop, έβαλα τα Windows 7 Professional N, και ενώ στην αρχή λειτουργούσε μια χαρά (Αρχή εννοώντας τις πρώτες ώρες), ύστερα από εγκατάσταση των βασικών drivers (Camera, sound driver, bluetooth, memory stick ) και εγκατάσταση των windows update (Περίπου 140 updates), η ολοκλήρωση των updates δεν ήταν εφικτή.

Μου βγάζει Blue screen με Kernel Data inpage error. Το θέμα είναι ότι το έψαξα στο internet και πως κατά πάσα πιθανότητα φταίει ο σκληρός δίσκος και πως πρέπει να κάνω για αρχή ένα check disk αλλά τώρα μόλις το ανοίγω κολλάει αρκετά, μόλις πατάω πάνω στο Start menu ας πούμε κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. 

Να αναφέρω επίσης πως παλιότερα πρέπει να είχε πέσει καφές πάνω στο laptop. 

Α, και όσον αφορά την θερμοκρασία το καθάρισα και τώρα δεν ζεσταίνει τόσο. 

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. !!

Δημοσ.

Λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα αυτό το προκάλεσε ένας Driver Intel chipset που κατέβασα από το site της toshiba. Το θέμα είναι ότι τώρα μόνο απο safe mode μπορώ να μπω, και στο safe mode, στην επιλογή Αφαίρεση προγραμμάτων δεν με αφήνει να κάνω κάτι Unistall, 

To κατέβασα αλλά μου ζητάει Registration Key και πέρα από αυτο δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν το βλέπω.. σχεδόν τίποτα δηλαδή.. 

Sto Overview tab το Health είναι 57%

Το ξανάκανα Format και αυτή τη φορά θα προσέξω περισσότερο ποια drivers να βάλω.. 

Υπάρχει περίπτωση να εφταίγε κάποιο Windows update?

Δημοσ.

To 57 % σημαίνει οτι δίσκος σου ειναι στην μέση της ζωής του οποτε έχε στο μυαλό σου για την αγορά καποιου αλλου και να σώζεις πάντα τα δεδομένα σου γιατι μπορεί να σε αφήσει ανα πάσα στιγμή , drivers μην κατεβάσεις καθόλου απο το toshiba παρά μονο απο intel για chipset , για κάρτα γραφικών απο nvidia / amd / intel ανάλογα τι έχεις και για τον ήχο τα ίδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...