mrpink1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Καλημέρα-καληνύχτα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα αν ξέρετε να μου απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις για αποστολή δέματος απο εξωτερικό σε χωριό νησιού της Ελλάδας όπου δεν υπάρχουν διευθύνσεις. Τι να βάλω ως διεύθυνση αποστολής; Πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει το δέμα (στο site αναφέρει από 2-5 εργάσιμες μέρες) ; Πως θα ξέρω από που να το παραλάβω και πως θα ξέρω ότι εχει φτάσει; Αυτά καταρχάς και καταρχήν και αμα προκύψει κάτι στην πορεία δε θα διστάσω να ξαναρωτήσω. Ευχαριστώ πολύ.
arc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Στα χωριά/μικρα νησιά που δεν εχει διευθύνσεις, τα γράμματα/πακετα πάνε σε κάποιο καφενείο και η διεύθυνση του παραλήπτη εχει τη μορφή Kostas Papadakis Mikroxori (ή Mikronisi) GR112233 Perioxi (ή Nisi) Greece Ο χρόνος παραδοσης εξαρτάται αλλά υπολογισε και το πόσο συχνά έρχεται ο ταχυδρομος στο νησί. 2-5 απο εξωτερικό ειναι πολύ αισιοδοξο και μιλά για Αθήνα. Βάλε ένα δεκαήμερο και βλέπουμε. Αν το δεμα ειναι πάρα πολύ μεγάλο θα σου αφήσουν σημείωμα να πας να το πάρεις από το κεντρικό ταχυδρομείο. Αν ειναι μικρό θα στο φέρει ο ταχυδρόμος και λογικά θα το παραλάβει (για σενα) αυτός που θα ειναι στο καφενειο 1
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Είμαι σε νησί. Παραγγέλνω από εξωτερικό. Πότε θα μου έρθει; Κάντε τον Κάλχα. Δεν υπάρχουν διευθύνσεις, από που θα το πάρω; Μαντέψτε αν έχει ταχυδρομείο το χωριό μου 2
mrpink1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Στα χωριά/μικρα νησιά που δεν εχει διευθύνσεις, τα γράμματα/πακετα πάνε σε κάποιο καφενείο και η διεύθυνση του παραλήπτη εχει τη μορφή Kostas Papadakis Mikroxori (ή Mikronisi) GR112233 Perioxi (ή Nisi) Greece Ο χρόνος παραδοσης εξαρτάται αλλά υπολογισε και το πόσο συχνά έρχεται ο ταχυδρομος στο νησί. 2-5 απο εξωτερικό ειναι πολύ αισιοδοξο και μιλά για Αθήνα. Βάλε ένα δεκαήμερο και βλέπουμε. Αν το δεμα ειναι πάρα πολύ μεγάλο θα σου αφήσουν σημείωμα να πας να το πάρεις από το κεντρικό ταχυδρομείο. Αν ειναι μικρό θα στο φέρει ο ταχυδρόμος και λογικά θα το παραλάβει (για σενα) αυτός που θα ειναι στο καφενειο Να υποθέσω ότι το GR112233 είναι ο ταχυδρομικός κώδικας; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Είμαι σε νησί. Παραγγέλνω από εξωτερικό. Πότε θα μου έρθει; Κάντε τον Κάλχα. Δεν υπάρχουν διευθύνσεις, από που θα το πάρω; Μαντέψτε αν έχει ταχυδρομείο το χωριό μου Λογικά δε μένω εγώ ρε παλικάρι στο νησί για να ρωτάω πληροφορίες. Ο φίλος από πάνω πως απάντησε μια χαρά; Τράβα για ύπνο και άσε τις ειρωνίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εγω μενω Αυστρια και τον περασμενο Φλεβαρη στελνω δεμα στην Κερκυρα,αλλα στο κεντρο της πολης. Παω Τριτη στο Αυστριακο ταχυδρομειο,μου λενε την επομενη Δευτερα-Τριτη θα το παραλαβουν γιατι παει σε νησι και την Παρασκευη τελικα το παραλευαν.Σε τρεις μερες!!! Ουτε εξπρες το εστειλα ουτε τιποτα.Απλο δεμα με το ταχυδρομειο.
mrpink1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εγω μενω Αυστρια και τον περασμενο Φλεβαρη στελνω δεμα στην Κερκυρα,αλλα στο κεντρο της πολης. Παω Τριτη στο Αυστριακο ταχυδρομειο,μου λενε την επομενη Δευτερα-Τριτη θα το παραλαβουν γιατι παει σε νησι και την Παρασκευη τελικα το παραλευαν.Σε τρεις μερες!!! Ουτε εξπρες το εστειλα ουτε τιποτα.Απλο δεμα με το ταχυδρομειο. Μπορεί να ήσουν τυχερός και να πέτυχες ακριβώς τη μέρα που έστελναν τα γράμματα/δέματα στην Κέρκυρα.
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μπορεί να ήσουν τυχερός και να πέτυχες ακριβώς τη μέρα που έστελναν τα γράμματα/δέματα στην Κέρκυρα. Απευθείας στην Κέρκυρα δε παίζει με την καμία. Μονο cargo σε αεροπλανο που θα κοστιζε 50+€... απλα ηρθε αμεσα Στην Ελλάδα κ στο καπάκι αθηνα Κέρκυρα παίζει. Για τον τς επέλεξε post restande και ζητά αριθμό αποστολής και θα πας να το πάρεις όταν έρθει στο ΕΛΤΑ της περιοχής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα