Bakxos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο αλλά θέλω να μετατρέψω το σήμα απο την εκτύπωση του εκτυπωτή (USB) σε pdf. Κάποια στιγμή κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα εξάρτημα που το τοποθετείς ενδιάμεσα στο pc και στον εκτυπωτή και παίρνει το σήμα σε pdf μορφή. Ξέρει κανείς τπτ? μπορεί να βοηθήσει κανείς; ευχαριστώ
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν κατάλαβα τί εννοείς. Θέλεις να σκανάρεις απευθείας σε pdf; Έχεις ένα έγγραφο πχ σε word και θέλεις να γίνει pdf;
konstantin1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Καταλαβαίνω ότι θέλεις να εξάγεις το έντυπο σε PDF και όχι να το τυπώσεις.. Αν ναι υπάρχουν εργαλεία που κάνουν αυτό όπως το PDFCreator (http://download.pdfforge.org/download/pdfcreator/PDFCreator-stable). Αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί ένα εικονικό printer που αντί να τυπώνει να σώζει το αρχείο (οτιδήποτε) σε PDF..
Bakxos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 όχι δεν θέλω να κάνω αυτό. υπάρχει μια συσκευή με που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκτυπώνεις τπτ άλλο. αυτό που θέλω είναι να παρεμβάλλεται κάτι μεταξύ της συσκευής και του εκτυπωτή όπου θα παίρνει το σήμα και θα το κάνει pdf ωστε να το παίρνω με ένα stick
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ποιό σήμα θα παίρνει; Ο εκτυπωτής είτε παίρνει το έγγραφο από τον υπολογιστή και το "εξάγει απευθείας σε χαρτί, είτε δίνει (αν είναι σκάνερ/πολυμηχάνημα) το σήμα στον υπολογιστή. Δεν μπορώ με την καμία να καταλάβω τί άλλο μπορεί να εννοείς εκτός από αυτό (ή αυτό που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου) οπότε φαντάσου ότι μιλάς σε άσχετο και κάνε το όσο πιό λιανό μπορείς.
Bakxos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 σκέψου ότι έχεις μια συσκευή που μπορεί μόνο να εκτυπώσει. συνδεδεμένο μόνο με usb. η συσκευή (υπολογιστής) δίνει ένα σήμα που μεταφέρεται μέσω του καλωδίου usb και εκτυπώνετε μια μορφή κειμένου και εικόνας. θέλω αυτή την εξαγωγή να την παίρνω πρίν εκτυπωθεί στο χαρτί. ξέρω ότι γίνεται. και το κάνουν κυρίως εταιρείες που ασχολούνται πολύ με dicom packs κλπ. κάποια στιγμή κάποιος μου είχε πει και πως γίνεται αλλά δεν το έδωσα σημασία γιατί δεν πίστευα ότι θα το χρειαστώ. πχ εταιρείες με προγράμματα emr που θέλουν να έχουν πολλά στοιχεία σε ένα φάκελο (πχ δημογραφικά στοιχεία και εικόνες κλπ) το κάνουν αλλά δεν θυμάμαι και δεν ξέρω τώρα πως. πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τι μου θύμησες, κάποτε συνδέαμε την θύρα που εκτυπωτή σε καποιο αλλο pc και κάναμε save τα data της θύρας σε text αρχεία για περαιτέρω επεξεργασία. σκέψου ότι έχεις μια συσκευή που μπορεί μόνο να εκτυπώσει. συνδεδεμένο μόνο με usb. η συσκευή (υπολογιστής) δίνει ένα σήμα που μεταφέρεται μέσω του καλωδίου usb και εκτυπώνετε μια μορφή κειμένου και εικόνας. θέλω αυτή την εξαγωγή να την παίρνω πρίν εκτυπωθεί στο χαρτί. ξέρω ότι γίνεται. και το κάνουν κυρίως εταιρείες που ασχολούνται πολύ με dicom packs κλπ. κάποια στιγμή κάποιος μου είχε πει και πως γίνεται αλλά δεν το έδωσα σημασία γιατί δεν πίστευα ότι θα το χρειαστώ. πχ εταιρείες με προγράμματα emr που θέλουν να έχουν πολλά στοιχεία σε ένα φάκελο (πχ δημογραφικά στοιχεία και εικόνες κλπ) το κάνουν αλλά δεν θυμάμαι και δεν ξέρω τώρα πως. πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας
micos000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν μας αναλύεις ακριβώς το πρόβλημα σου χωρίς 'σκέψου' και 'φαντάσου';Πες μας από τι αποτελείται το setup και τι ακριβώς κάνει μπας και βγάλουμε καμία άκρη,Εγώ αυτό που κατάλαβα από το τελευταίο σου μήνυμα είναι ότι έχεις ένα αυτόνομο μηχάνημα (όχι υπολογιστή) που τυπώνει αυτόματα κάτι και θέλεις να πάρεις την εκτύπωση σε pdf γιατί δεν μπορείς να επέμβεις στο μηχάνημα. Μήπως εννοείς κάτι σαν αυτό (http://www.pclviewer.com/resources/capture/print2usb.html); Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από micos000 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο αλλά θέλω να μετατρέψω το σήμα απο την εκτύπωση του εκτυπωτή (USB) σε pdf. Κάποια στιγμή κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα εξάρτημα που το τοποθετείς ενδιάμεσα στο pc και στον εκτυπωτή και παίρνει το σήμα σε pdf μορφή. Ξέρει κανείς τπτ? μπορεί να βοηθήσει κανείς; ευχαριστώ Ο εκτυπωτής παίρνει συγκεκριμένου είδους αρχεία. Αυτά χρησιμοποιούνται αρκετά σε συστήματα όπως το LaTeX και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής σε pdf. Αυτό όμως απέχει από το να παίρνεις ολόκληρη την "εντολή" που στέλνει ο Η/Υ στον εκτυπωτή και να την κάνεις πάλι ένα αρχείο και μετά να την μετατρέπεις σε pdf. Εάν το θέμα σου είναι να κάνεις pdf οτιδήποτε στέλνεις στον εκτυπωτή (π.χ. ιστοσελίδες κτλ) τότε υπάρχει πιο απλός τρόπος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να πεις πιο καθαρά τι θέλεις να κάνεις.
arxaggelos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πάλι καλά γιατί άρχισα να πιστεύω ότι μόνο εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω. 4
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Θελει αυτο που περιγράφει, δηλαδη ενα μηχανάκι να κλέβει την έξοδο του πριντερ και να την κάνει αρχείο(pdf), γιατί δεν ειναι κατανοειτο? 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Θελει αυτο που περιγράφει, δηλαδη ενα μηχανάκι να κλέβει την έξοδο του πριντερ και να την κάνει αρχείο(pdf), γιατί δεν ειναι κατανοειτο? Μα γιατί ο printer έχει ΕΙΣΟΔΟ DATA και ΕΞΟΔΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ. Άρα, εάν θέλει να κλέψει την έξοδο του printer ας πάρει το χαρτί που βγάζει και ας το κάνει φωτοτυπία. Γενικά το πρόβλημα δεν έχει περιγραφεί με τρόπο που να γίνεται κατανοητό (και όχι κατανοειτο). Βασικά, εάν δεν ενδιαφερθεί ο TS να το περιγράψει με τρόπο που να γίνεται κατανοητό αμφιβάλλω εάν θα πάρει και βοήθεια.
basilis5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 υπαρχει μια οικογενεια εφαρμογων που κανει εγκατασταση στον εκτυπωτη εναν "εικονικο" εκτυπωτη. Οταν δινεις εκτυπωση στο οτιδηποτε, επιλεγεις λοιπον αυτο τον εκτυπωτη, και ουσιαστικα παραγεται ενα αρχειο pdf. αυτο το αντιγραφεις σε ενα στικακι και καθαρισες. δλδ κανεις +1 βημα απο αυτο που θες. ειναι δωρεαν ομως δεν χρεαζεται να αγορασεις κατι, δες αυτη την εφαρμογη Site: pdf creator
Bakxos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά. έχω ενα μηχάνημα ιατρικό που μετράει κάποια πράγματα και εκτυπώνει τα αποτελέσματα σε έναν εκτυπωτή. ο χρήστης λοιπόν θέλει να αυτή την μορφή (της εκτύπωσης που είναι πίνακες με γράμματα και αριθμούς) αντί να εκτυπώνεται να σώζεται σε ένα stick και να τα παίρνει στο τέλος της ημέρας και να τα βάζει σε δικό του υπολογιστή ώστε μόνο να τα βλέπει. είμαι σίγουρος ότι γίνεται και υπάρχει συσκευή που μετατρέπει τη μορφή της εκτύπωσης σε pdf αλλά δεν μπορώ να τη βρω.
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά. έχω ενα μηχάνημα ιατρικό που μετράει κάποια πράγματα και εκτυπώνει τα αποτελέσματα σε έναν εκτυπωτή. ο χρήστης λοιπόν θέλει να αυτή την μορφή (της εκτύπωσης που είναι πίνακες με γράμματα και αριθμούς) αντί να εκτυπώνεται να σώζεται σε ένα stick και να τα παίρνει στο τέλος της ημέρας και να τα βάζει σε δικό του υπολογιστή ώστε μόνο να τα βλέπει. είμαι σίγουρος ότι γίνεται και υπάρχει συσκευή που μετατρέπει τη μορφή της εκτύπωσης σε pdf αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Στο 8ο Post σου έδωσα ένα λινκ. Το είδες; Είναι κάτι τέτοιο που θέλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα