Bakxos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Στο 8ο Post σου έδωσα ένα λινκ. Το είδες; Είναι κάτι τέτοιο που θέλεις; δεν ανοιγει το λινκ. βγαζει error και λεει ότι η σελιδα δεν βρεθηκε
oldgik Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δες εδω. http://www.pclcapture.com/ Αυτο που ζητας ειναι ενας εικονικος εκτυπωτης που να τα μετατρεπει σε pdf η αυτό Serial Printer Logger
rfc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και με οποιοδηποτε pdf creator γινεται αυτο. Μετα το βαζεις μονος σου στο usb. H φτιαχνεις ενα σκριπτακι να στο περναει.
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 δεν ανοιγει το λινκ. βγαζει error και λεει ότι η σελιδα δεν βρεθηκε Το διόρθωσα. Η μηχανή του forum πρόσθεσε την παρένθεση στο τέλος του λινκ, πράγμα που μου το έχει κάνει κι άλλες φορές. 1
Bakxos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 γενικά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποιου προγράμματος στη συσκευή γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει hardware λυση
Bakxos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το διόρθωσα. Η μηχανή του forum πρόσθεσε την παρένθεση στο τέλος του λινκ, πράγμα που μου το έχει κάνει κι άλλες φορές. ναι αυτό θέλω . σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ.
rfc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 γενικά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποιου προγράμματος στη συσκευή γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει hardware λυση Και πως θα το κανεις εγκατασταση αφου δε μπορεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα