Kyros_G Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ξέρω ότι έχουν ανοιχτεί και άλλα αντίστοιχα θέματα αλλά δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω.Επειδή δεν γνωρίζω την αγγλική ορολογία περί ηλεκτρολογικών, ποιο από τα specs μίας powerline συσκευής μας δείχνει ότι είναι συμβατή με τριφασικό ρεύμα;Πιο συγκεκριμένα, γι αυτό http://www.tp-link.us/products/details/?categoryid=2244&model=TL-WPA4220#over και αυτό http://www.skroutz.gr/s/3155205/TP-LINK-TL-PA4010P-AV500-Powerline-Adapter-with-AC-Pass-Through.html , που βλέπουμε αν είναι συμβατά ή όχι με τριφασικό ρεύμα;
nvel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 δεν υπάρχει κάποια ειδική προδιαγραφή που επιτρέπει στην συσκευή να λειτουργεί σε τριφασικές εγκαταστάσεις, θα υπάρχει κάποια αναφορά στο manual ή faq αλλά ακόμα και αν δεν λειτουργεί αρχικά υπάρχει τρόπος να συνδεθούν οι τρεις φάσεις μεταξύ τους στις συχνότητες λειτουργίας της συσκευής οποτε τελικά θα λειτουργήσει
harris78 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Τα TP-Link (αλλά και τα Devolo) δουλεύουν σίγουρα (αφού τα έχω) και το αναφέρουν στη κεντρική σελίδα τους που μιλάνε σχετικά με την τεχνολογία των powerlines, αλλά νομίζω και κάπου στο manual...
Kyros_G Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αλλά ακόμα και αν δεν λειτουργεί αρχικά υπάρχει τρόπος να συνδεθούν οι τρεις φάσεις μεταξύ τους στις συχνότητες λειτουργίας της συσκευής οποτε τελικά θα λειτουργήσει Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Πως γίνεται δλδ; Τα TP-Link (αλλά και τα Devolo) δουλεύουν σίγουρα (αφού τα έχω) Καλό αυτό!
nvel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μήπως μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Πως γίνεται δλδ; υπάρχουν συσκευές που τοποθετούνται από ηλεκτρολόγο στον πίνακα και "ενοποιούν" τις τρεις φάσεις αλλά αυτό είναι μόνο για την περίπτωση που δεν λειτουργήσει αρχικά γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα λειτουργήσει λόγω τις σύζευξης που έχουν οι τρεις φάσεις έτσι και αλλιώς στις συχνότητες των plc 1
Kyros_G Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 υπάρχουν συσκευές που τοποθετούνται από ηλεκτρολόγο στον πίνακα και "ενοποιούν" τις τρεις φάσεις αλλά αυτό είναι μόνο για την περίπτωση που δεν λειτουργήσει αρχικά γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα λειτουργήσει λόγω τις σύζευξης που έχουν οι τρεις φάσεις έτσι και αλλιώς στις συχνότητες των plc Κοιτα...δεν καταλαβα σχεδον τπτ αλλα με επεισες! Thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα