sarantatessera Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Έχω δουλέψει από Ιανουάριο μέχρι Μάιο και έβγαλα καρτα ανεργίας 3 Ιουνιου. Ποσα ένσημα χρειάζομαι τώρα για να μπω στο ταμείο ανεργίας; Αν π.χ. πληρώσω κάποια, πόσο θα μου πάει για να δικαιούμαι το επίδομα;
_chris_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 πριν τον ιανουάριο δε δούλεψες; είναι η πρώτη σου δουλειά; παίζει ρόλο αυτό
black_rabBiT Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αν βγαίνεις πρώτη φορά θες 100 + 100 (100 τον χρόνο). Για κάθε άλλη φορά, 100 τον χρόνο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
sarantatessera Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Πριν τον Ιανουάριο, είχα πάνω από 1 χρόνο ανεργία. Και δεν είναι η πρώτη μου δουλειά. Έχω πάρει άλλες 2 φορές επίδομα ανεργίας.
vasilislar Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 αλλαζει συνεχως ο νομος. Δικαιουσαι 400 ημερες επιδοτηση στη τετραετια, η οποια νομιζω μετραει απο το 2010. Τωρα για ενσημα θα σε γελασω. Εγω ειχα παρει 12 μηνες επιδοτηση μετα απο πολλα χρονια εργασιας, μετα δουλεψα 8 μηνες και τα ενσημα που πηρα (200) φταναν ισα-ισα για να παρω τους υπολοιπους 4 μηνες για να συμπηλωθουν τα 400 ημερομισθια. Στη σελιδα του οαεδ το γραφει αναλυτικα παντως.
Lam13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν ανοιγω αλλο θεμα μιας και θελω να κανω την ιδια ερωτηση..ειμαι 23 και δουλευω απο 22 ιανουαριου ολες τις μερες εκτος απο σ/κ. Μου βαζει κανονικα ενσημα καθε φορα που δουλευω..ειναι η πρωτη δουλεια με ενσημα..δεν ειχα στο παρελθον περα απο 10 ενσημα οταν ημουν 18 που δεν πρεπει να εχουν σημασια λογικα...μπορω να παρω ταμειο?
vasilislar Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν ανοιγω αλλο θεμα μιας και θελω να κανω την ιδια ερωτηση..ειμαι 23 και δουλευω απο 22 ιανουαριου ολες τις μερες εκτος απο σ/κ. Μου βαζει κανονικα ενσημα καθε φορα που δουλευω..ειναι η πρωτη δουλεια με ενσημα..δεν ειχα στο παρελθον περα απο 10 ενσημα οταν ημουν 18 που δεν πρεπει να εχουν σημασια λογικα...μπορω να παρω ταμειο? Χωρις να ειμαι τελειως σιγουρος.. Αμα δεν πηρες ποτε ταμειο θα χρειαστεις παραπανω ενσημα γιατι θα σου βγαλουν 12μηνο. Να εχεις και υποψιν παντως οτι παντα τα ενσημα των δυο τελευταιων μηνων δεν φαινονται στο συστημα και δεν τα μετρανε καθολου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα