zoranb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς βιβλία από το Amazon; Η ερώτηση είναι εάν υπάρχουν επιβαρύνσεις από τελωνεία κλπ. Είμαι περίεργος να δω εάν συμφέρει;
Silverage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εγώ, απο το αγγλικό. Είχε αργήσει όμως γιατί έγινε ένα μπέρδεμα με τις μεταφορικές εταιρείες απ'οτι μου είπαν.
mathsrule Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω κάνει γενικά αρκετές παραγγελίες από εκεί, απλά δεν ήταν βιβλία. Ό,τι θέλεις, ρώτα.
zoranb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω κάνει γενικά αρκετές παραγγελίες από εκεί, απλά δεν ήταν βιβλία. Ό,τι θέλεις, ρώτα. Από το Αγγλικό ή το Αμερικάνικο;
Allokotos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Κοίτα και Site: αυτό .Οι τιμές είναι ίδιες ή και φθηνότερες του amazon συν του ότι έχει δωρεάν έξοδα αποστολής ότι και να πάρεις.Επίσης είναι στην Αγγλία οπότε δεν παίζει θέμα με τελωνείο κτλ. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 δεν είναι φθινότερο το book depository από το amazon.com. Για την ακρίβεια 2-3 βιβλία που ενδιαφέρομαι τα έχει μέχρι και 60% ακριβότερα.
mobile_32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Νομίζω ότι τα βιβλία από χώρες εκτός από Ε.Ε δεν έχουν φόρους και τελωνεία αλλά να το ελέγξετε....
Cryptic Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Έχω κάνει μερικές φορές. Για δυο-τρία βιβλία συνολικής αξίας 10-15 ευρώ, σου βάζουν και 15 ευρώ περιτύλιγμα.
mathsrule Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Από το Αγγλικό ή το Αμερικάνικο; Από το Αγγλικό και το Γερμανικό.
LiquidTroll Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 να αγοράζεις απο amazon.co.uk , το αγγλικό , γιατί με το αμερικάνικο θα έχει θέμα με το τελωνείο. Είχα παρει βιβλία απο το αμερικάνικο , και με πηρανε τηλέφωνο απο το τελωνείο , μου στείλανε μια φόρμα να συμληρώσω , να τους την στειλω για να εκτελωνιστεί το προιόν. Με το Αγγλικό δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Όσο αναφορά τις τιμές , πανω κάτω οι ίδιες είναι , οπότε μην χολοσκάς. Ps : Τελευταία μπαίνω σε τέτοια σάιτ , ουτως ώστε να δω βιλία που με αφορούνε , και μετά τα βρίσκω στον "θείο".
zoranb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ps : Τελευταία μπαίνω σε τέτοια σάιτ , ουτως ώστε να δω βιλία που με αφορούνε , και μετά τα βρίσκω στον "θείο". Σε ποιά site; Όταν λες "θείο" εννοείς από USA? Έχω κάνει μερικές φορές. Για δυο-τρία βιβλία συνολικής αξίας 10-15 ευρώ, σου βάζουν και 15 ευρώ περιτύλιγμα. Περιτύλιγμα εννοείς τελωνείο;
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Σε ποιά site; Όταν λες "θείο" εννοείς από USA? Εννοεί οτι τα κατεβάζει τζαμπέ απο ιντερνετ ηλεκτρονικά. Περιτύλιγμα εννοείς τελωνείο; Μάλλον τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα