Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει αγοράσει κανείς βιβλία από το Amazon; Η ερώτηση είναι εάν υπάρχουν επιβαρύνσεις από τελωνεία κλπ. Είμαι περίεργος να δω εάν συμφέρει;  :-)

Δημοσ.

Εγώ, απο το αγγλικό. Είχε αργήσει όμως γιατί έγινε ένα μπέρδεμα με τις μεταφορικές εταιρείες απ'οτι μου είπαν.

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει γενικά αρκετές παραγγελίες από εκεί, απλά δεν ήταν βιβλία. Ό,τι θέλεις, ρώτα.

Από το Αγγλικό ή το Αμερικάνικο;

Δημοσ.

Κοίτα και Link.png Site: αυτό .Οι τιμές είναι ίδιες ή και φθηνότερες του amazon συν του ότι έχει δωρεάν έξοδα αποστολής ότι και να πάρεις.Επίσης είναι στην Αγγλία οπότε δεν παίζει θέμα με τελωνείο κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει μερικές φορές. Για δυο-τρία βιβλία συνολικής αξίας 10-15 ευρώ, σου βάζουν και 15 ευρώ περιτύλιγμα.

Δημοσ.

να αγοράζεις απο amazon.co.uk , το αγγλικό , γιατί με το αμερικάνικο θα έχει θέμα με το τελωνείο.

Είχα παρει βιβλία απο το αμερικάνικο , και με πηρανε τηλέφωνο απο το τελωνείο , μου στείλανε μια φόρμα να συμληρώσω , να τους την στειλω για να εκτελωνιστεί το προιόν.

Με το Αγγλικό δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Όσο αναφορά τις τιμές , πανω κάτω οι ίδιες είναι , οπότε μην χολοσκάς.

Ps : Τελευταία μπαίνω σε τέτοια σάιτ , ουτως ώστε να δω βιλία που με αφορούνε , και μετά τα βρίσκω στον "θείο".

Δημοσ.

Ps : Τελευταία μπαίνω σε τέτοια σάιτ , ουτως ώστε να δω βιλία που με αφορούνε , και μετά τα βρίσκω στον "θείο".

Σε ποιά site; Όταν λες "θείο" εννοείς από USA?

Έχω κάνει μερικές φορές. Για δυο-τρία βιβλία συνολικής αξίας 10-15 ευρώ, σου βάζουν και 15 ευρώ περιτύλιγμα.

Περιτύλιγμα εννοείς τελωνείο;

Δημοσ.

Σε ποιά site; Όταν λες "θείο" εννοείς από USA?

Εννοεί οτι τα κατεβάζει τζαμπέ απο ιντερνετ ηλεκτρονικά.

Περιτύλιγμα εννοείς τελωνείο;

Μάλλον τα μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...