Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα θέμα με το g2 μου. Κάτι έσβησα κατά λάθος και έχω χάσει κάποια πράγματα. Όπως το knock code τα smart tips και κάτι άλλες λειτουργίες. Θέλω να μάθω πως μπορώ να βάλω την custom rom πάνω χωρίς να rootaro το κινητό. Δηλαδή να το κάνω όπως το παίρνεις από το μαγαζί. Παρακαλώ την βοήθεια σας

Δημοσ.

Παρότι αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ένα system reset to factory settings.

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα φίλε μου 2φορες αλλά πάλι τα ίδια.. Εν το μεταξύ σήμερα πήγα στο πλαίσιο και τσέκαρα ένα g2 που είχε εκεί και στο μενού είχε ένα apk που έλεγε ενημέρωση λογισμικού. Κάτι που το δικό μου δεν το έχει. Για αυτό ψάχνομαι να δω τι παίζει.

Δημοσ.

Δεν βγαζεις νοημα, αλλα το knock code και αλλα πραγματα της lg δεν τα διαγραφεις ετσι απλα, θες root και μπορει αν το εχεις παρει μεταχειρισμενο να του ειχε περασει ο προηγουμενος του κατοχος custom rom η οποια ειναι καθαρο android χωρις τα προσθετα της lg, μπορεις να πας κατω κατω στις ρυθμισεις που λεει about phone και να ανεβασεις screenshot να δουμε λεπτομερειες σχετικα με το λογισμικο; Screenshot τραβας με power button και vol- ταυτοχρονα πατημενα

Δημοσ.

content://media/external/file/1888... Αυτή είναι η φωτογραφία από το κινητό δεν ξέρω αν μπορείτε να την δείτε. Έκδοση λογισμικού λέει Optimusg3 V1.1-eur-xx.Οχι ο κύριος που το πήρα μου είπε ότι δεν είναι ρουταρισμενο.για το knock code είπα βλακεια υπάρχει. Απλά εγώ δεν το έβρισκα.

Δημοσ.

content://media/external/file/1888... Αυτή είναι η φωτογραφία από το κινητό δεν ξέρω αν μπορείτε να την δείτε. Έκδοση λογισμικού λέει Optimusg3 V1.1-eur-xx.Οχι ο κύριος που το πήρα μου είπε ότι δεν είναι ρουταρισμενο.για το knock code είπα βλακεια υπάρχει. Απλά εγώ δεν το έβρισκα.

Τι λινκ ειναι αυτο; Ανεβασε τη φωτογραφια εδω να την δουμε

Δημοσ.

Φώτο δυστυχώς δεν ξέρω να ανεβάσω από το κινητό.. Τελικά το τσέκαρα παιδιά με ένα πρόγραμμα από το μάρκετ και Τελικά το κινητό είναι ρουταρισμενο. Το θέμα είναι ότι το μέλος που το πήρα δεν μου το ανέφερε.. Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι για να το επαναφέρω στην κανονική ρομ και να μην φαίνεται κάτι ώστε να ισχύει και πάλι η εγγύηση;; Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να ρουταρεις τέτοιο κινητό...

Δημοσ.

Για να βγάλεις φώτο την οθόνη του κινητού πατάς μαζί και συνεχόμενα το power button και το κουμπί που κουμπί volume down

Δημοσ.

Δεν με πειράζει η custom rom. Απλά δεν νομίζω να παιρνει τις ενημερώσεις της LG και τα καινούρια Android.. Και το ποιο σημαντικό είναι ότι εγγύηση bye bye. Το παιδί μου είπε ότι αν δεν το θέλω να του το πάω πίσω. Εγώ ήθελα να το κρατήσω.. Απλά αυτό ότι δεν το ανέφερε πότε. Εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου να το γυρίσω στην μαμά ρομ ώστε αν πάθει κάτι να μην καταλάβουν από την LG ότι το κινητό ήταν ρουταρισμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...