ultraxmode Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Προσωπικά όταν την πείρα την είχα δει και σε κάποια συνοικιακά καταστήματα που προτιμούσα να τα σκάσω. Τελικά πήγα ΜΜ καθώς η διαφορά ήταν πάνω από 100€. Δες καταστήματα σε σκρουτζ και κάνε καμιά βόλτα για παζάρι. Υπολόγισε και κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης γιατί κάποιοι θα στο χρεώσουν άλλοι ίσως το κάνουν έτσι, ανάλογα και την περιοχή που είσαι. Σε ποια κατέληξες? καλές αγορές και καλά ψησίματα. Η αλήθεια είναι οτι θέλω την La Germania N64C81X Trend.. αλλά.. πολλά ευρώ ρε γαμώτο... Και το σκέφτομαι..
archimidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 θα προσπαθήσω να δω την απόδειξη να σου πω πόσο μου είχαν αφήσει τη δικιά μου. υπόψιν ότι στα καταστήματα ΜΜ έχουν άλλη τιμή από το σιτε. και από κατάστημα σε κατάστημα αν βρεις καλό πωλητή ή τον υπεύθηνο θα σου κάνουν άλλες τιμές. (Στο ΜΜ συγγρού δεν μου έκοβαν τίποτα ενώ στο ρέντη μου κάναν καλή προσφορά οπότε και προχώρησα.)
ultraxmode Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 θα προσπαθήσω να δω την απόδειξη να σου πω πόσο μου είχαν αφήσει τη δικιά μου. υπόψιν ότι στα καταστήματα ΜΜ έχουν άλλη τιμή από το σιτε. και από κατάστημα σε κατάστημα αν βρεις καλό πωλητή ή τον υπεύθηνο θα σου κάνουν άλλες τιμές. (Στο ΜΜ συγγρού δεν μου έκοβαν τίποτα ενώ στο ρέντη μου κάναν καλή προσφορά οπότε και προχώρησα.) Ναι ε??? χμμμμ.. για να δούμε.. θα πέσει γερό παζάρι..
archimidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 το βρηκα 760€ την ειχα παρει. με παραδοση στο σπιτι
ultraxmode Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 το βρηκα 760€ την ειχα παρει. με παραδοση στο σπιτι Σε ευχαριστώ πολύ! (είναι ακριβές οι άτιμες γαμώτο..)
-TRANE- Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καποια προταση για εστιες αεριου, 4 ματια γυρω στα 300ε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα