Προς το περιεχόμενο

nexus 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια! εχω στην κατοχη μου ενα nexus 5 που στο οποιο προσφατα εσπασε η οθονη του ! το σπασιμο ειναι μεγαλο αλλα η αφη δεν εχει καενα θεμα το μονο θεμα ειναι οτι η μπροστινη καμερα εχει θολωσει ιγο ! σκευτομαι να το πουλησω στην κατασταση που βρισκεται ! επαναλαμβανω το σπασιμο πιανει την μιση οθονη αλλα δεν δημιουργει καποιο προβλημα  και εκτος απο αυτο ολο το υπολοιπο κινείτο ειναι σε πολυ καλη κατσταση μπορει καποιος να μου πει μια ιτμη για να το πουλησω ετσι με σασμενη θονη και αμα συμφερει να το επισκευασω ! ευχαριστω!

Δημοσ.

Φιλε δεν αξιζει να το πουλησεις, πιανει 150 αλλα γιατι να το κανεις τη στιγμη που φτιαχνεται και ευκολα μαλιστα;

πιανει 150 με σπασμενη οθονη ?σοβαρα ?δεν ειναι πολλα ρε φιλε ? εγω καεννα 80 νομιζω!

Δημοσ.

Σιγά μην πιάσει και 200... Κόψτε κάτι. Αν το πουλήσεις σπασμένο, η τιμή είναι εκεί που υπολογίζεις. Γιατί το πουλάς σπασμένο, ασχέτως σε τον κατάσταση βρίσκεται.

Το καλύτερο είναι να το φτιάξεις, δεν νομίζω να σου κοστίσει πάνω από 100€ και θα είναι σαν καινούριο οπότε το πουλάς και στην πένα αν θες να το αλλάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...