NIRVANAGRE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γεια σας , εχει κανεις εμπειρια απο PayPal ? Εχω κανει dispute για μια αγορα απο το iOffer των 30$ . Tracking number φυσικα δεν πηρα , αλλα ουτε καν ειδοποιηση απο τον πωλητη γιατι εχει κλεισει το προφιλ του στο site. Ετσι σημερα μετα απο λιγες μερες ελαβα μια ειδοποιηση απο το paypal Οπου λεει --- StatusThe seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you. CHINA POST tracking # RC998551194CN Πιστευετε πως ειναι σε καλο δρομο ωστε να παρω πισω τα λεφτα μου ? Παραθετω και screenshot παρακατω.
mary Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι μην ανησυχεις. Αφου εκλεισε κιολας το προφιλ του, οπως λες, τοτε σε μερικες μερες θα σου επιστρεψει τα λεφτά το paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 To μήνυμα λεει οτι ο πωλητής εχει στειλει το αντικείμενο και μάλιστα με tracking, το δε tracking που αναφέρει ειναι άγνωστο στις εταιρείες μεταφορών, επειδή το παυπαλ περιμένει απάντηση σου μπες και γραψ' τους οτι αυτό το tracking δεν υπάρχει Γεια σας , εχει κανεις εμπειρια απο PayPal ? Εχω κανει dispute για μια αγορα απο το iOffer των 30$ . Tracking number φυσικα δεν πηρα , αλλα ουτε καν ειδοποιηση απο τον πωλητη γιατι εχει κλεισει το προφιλ του στο site. Ετσι σημερα μετα απο λιγες μερες ελαβα μια ειδοποιηση απο το paypal Οπου λεει--- StatusThe seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you. CHINA POST tracking # RC998551194CN Πιστευετε πως ειναι σε καλο δρομο ωστε να παρω πισω τα λεφτα μου ? Παραθετω και screenshot παρακατω.
NIRVANAGRE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 δεν μπορω να βρω πως θα κανω respond επισης στο mail λεει το παρακατω:No further action on your part is required at this time. We will continueour investigation, and contact you with any updates.
eddie1996 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 δεν μπορω να βρω πως θα κανω respond επισης στο mail λεει το παρακατω: No further action on your part is required at this time. We will continue our investigation, and contact you with any updates. Εγώ βλέπω ότι έχει φύγει το δέμα αυτό σύμφωνα με την αναζήτηση στο https://www.eltacourier.gr/search.asp
NIRVANAGRE Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 αντε βγαλε ακρη τωρα.. η 2η εικονα ειναι απο forum , δηλαδη τα βηματα με τα κεφαλαια ειναι αυτα που θα γινουν με την σειρα ? δηλαδη μεχρι να παει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ?
eddie1996 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 αντε βγαλε ακρη τωρα.. η 2η εικονα ειναι απο forum , δηλαδη τα βηματα με τα κεφαλαια ειναι αυτα που θα γινουν με την σειρα ? δηλαδη μεχρι να παει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ? Ναι αλλά όταν έρθει στην ελλάδα κάνει από 2-3 εργάσιμες ημέρες το πολύ για να το παραλάβεις από το τοπικό υποκατάστημα των ελτα της περιοχής σου.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αυτός παρέδωσε το πακέτο σου 16/7 στο ταχυδρομείο, μην ανησυχείς λοιπόν σε καμιά 10 μέρες θα τα εχεις, κάπου στις 26/7 Δες ενα πρόσφατο παράδειγμα ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 10-07-2014 11:02 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-07-2014 11:49 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-07-2014 05:23 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 20-07-2014 10:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)
NIRVANAGRE Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλα η paypal ειναι για τον π***σο με φαινεται μετα απο 1 μηνα αναμονη ο πωλητης με εστειλε αντι για παππουτσια ενα ψευτικο δαχτυλιδi /μπρελοκ ουτε εγω ξερω τι ειναι . (εστειλα φωτογραφιες και βιντεο απο το ανοιγμα του φακελου ) εκανα claim για να παρω πισω τα λεφτα μου και τωρα με λενε να το στειλω πισω στην κινα αυτο που παρελαβα + οτι ειμαι υπευθυνος για τα μεταφορικα ελλαδα -> κινα
NIRVANAGRE Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Κάποιος να ξερει κατι ? να την αφησω την περιπτωση? γιατι αν πληρωσω εγω τα μεταφορικα τοτε βγαινω χαμενος , πιστευω τα μεταφορικα θα ειναι ακριβα
mary Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Διάβασε καλά αυτά που γράφει ενα παιδί στο απέναντι φόρουμ
Agathoklis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα γοργονες και μαγκες! δεν ανοιγω νεο θεμα εφοσον υπαρχει κατι παραπλησιο θα ηθελα την γνωση σας... εχω κανει ενα despute σε μεγαλο κινεζομαγαζο λογω του οτι το κινητο που αγορασα μαλλον ηταν ελατωματικο απο το εργοστασιο... (τωρα ειναι σιγουρα ελλατωματικο ). Εχουν περασει 8 μερες απο την αρχης του despute , αλλα δεν εχω λαβει απαντηση απο το μαγαζι... ειναι φυσιολογικο να μην απανταει?αν ειναι φυσιολογικο... ειναι καλο ή κακο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα