Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλημέρα, σήμερα το πρωί, όταν άνοιξα την TV, έξειξε κατι πολύγχρωμες εικόνες για ένα δευτερόλεπτο και μετά μου έβγαλε 'απουσία σήματος'. Έκανα ζάπινγκ, όλα τα κανάλια ήταν εκτός. Μετά έκανα αναζήτηση, δε βρήκε τίποτα. Το ίδιο συνέβαινε και στην άλλη τηλεόραση, η οποία έχει εξωτερικό αποκωδικοποιητή. Μετά τις δοκίμασα και τις δύο χωρίς τον διακλαδωτή, απευθείας στην κεραία, πάλι τίποτα. Έλεγξα συνδέσεις και τα λοιπά, πάλι τίποτα, αν και έτσι κι αλλιώς δεν πειράχθηκε τίποτα εκεί όπου είναι τα καλώδια. Η υποδοχή της κεραίας βγαίνει μέσα από τον τοίχο. Γενικά, έκανα τα πάντα από τη δική μου την πλευρά και ακόμα δεν παίζει. Το απόγευμα, λέω να πάω στον διαχειριστή, μπας και. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση; Γενικά τι παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις, πρόκειται για διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε μεγάλη πολυκατοικία. Οι γείτονες δεν ξέρω αν έχουν σήμα, αλλά θα ρωτήσω τον διαχειριστή, άμα είναι γενικό δεν θα έχει όλη η πολυκατοικία λογικά. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του ποστ, απλά ήθελα να καλύψω όλες τις λεπτομέρειες. υ.γ.: ούτε αστραπές και εκρήξεις έγιναν χθες βράδυ για να χαλάσει η κεραία
arc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρώτα το διαχειριστή αν υπάρχει γενικό πρόβλημα και αν δεν ξέρει ρώτα κάποιον στον όροφο σου και στον δευτερο όροφο. Επίσης ρώτα στα διαμερίσματα που είναι πάνω απο εσένα. Αν είναι γενικότερο προβλημα (στο όροφο σου ή στην κάθοδο) πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον κατανεμητή.
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστώ! Δηλαδή η κεραία ανήκει σε περισσότερα από ένα διαμερισματα, ε. Λογικό βέβαια, αλλιώς θα πρέπει να υπήρχαν καμιά 50 κεραίες. Ήξερα μία περίπτωση, σε κολλητές μονοκατοικίες, όπου είχε πάει ο γείτονας, είχε κόψει το καλώδιο και είχε συνδέσει την κεραία στο σπίτι του. Φοβόμουν μην έγινε και εδώ τίποτα παρόμοιο και άντε να βγάλεις άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα