The_Colonel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ειναι γνωστό site (μιας και διαφημίζεται σε κανάλια εθνική εμβέλειας) οπότε ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση/δυσφήμιση το συγκεκριμένο ποστ..Λοιπόν έκανα μια περιήγηση στο site (κυρίως στο κομμάτι με τα ρούχα) και είδα πως έχει χαμηλές τιμές σε αρκετά ρούχα (βέβαια δεν πιστεύω ποιοτικώς, να λένε κάτι αλλά απλά ελπίζω να είναι ενα grade πιο πάνω απο αυτά που πουλάνε στο παζάρι) Αποφάσισα να παραγγείλω μερικά ρούχα αξίας 310€ επειδή ήταν noname και λόγω ποσότητας (αλλά και επειδή δικαιούμουν αυτόματα σαν νέος πελάτης 10€ για αγορές άνω των 70€ -έκπτωση που δεν μου έγινε αυτόματα στο site κατα την διάρκεια ή μετά το τέλος της παραγγελίας.) σκέφτηκα να τους καλέσω για να ζητήσω κάποια εκπτωση manually...ήταν Σάββατο το σήκωσε μια κοπέλα και μου είπε πως βεβαίως και θα μου κάνουν έκπτωση και πως ειδικά για ποσά άνω των 300€ ασχολείται ο υπεύθυνος του μαγαζιού οπότε θα μου έκανε αυτός την έκπτωση αλλά μου λέει πως το Σάββατο τέτοια ώρα δεν ειναι εδώ και να ξανακαλέσω την δευτέρα. Την δευτέρα μου συναιβει κάτι ξέχασα την παραγγελία το θυμήθηκα το απόγευμα αλλά ήταν κλειστό το κέντρο εξυπηρέτησης ..Παίρνω σήμερα τρίτη (έχοντας στο μυαλό ότι θα μιλήσω με τον προϊστάμενο για να μου κάνει έκπτωση) Το σηκώνει ή ίδια κοπέλα που μιλήσαμε το σάββατο. και μου λέει (χωρίς να τις πάρει χρόνο να ψάξει με θυμόταν) πως με έπαιρνε την δευτέρα αλλά δεν με έβρισκε (ψέμα) και πως δεν κάνουν έκπτωση όχι σε εμένα ειδικά αλλά σαν πολιτική (ενω το Σάββατο μου έλεγε ότι φυσικά και κάνουν και πως μάλιστα στις μεγάλες παραγγελίες ασχολείται ο υπεύθυνος με τις εκπτώσεις) Τότε εγώ τους είπα να μου κάνει έστω την 10€ που δικαιούμουν σαν νέος πελάτης.Δέχτηκε (φυσικά) και μετά μου λέει ότι θα πρέπει να πάω σε τράπεζα να πληρώσω μια προκαταβολή (με αντικαταβολή έκανα την αγορά) γιατί ειναι λέει μεγάλο το ποσό και πως δεν το στέλνουν αν δεν πάρουν μια προκαταβολή Τις λέω ότι αυτό πρώτη φορά τα ακούω δηλαδή αν παραγγείλω μια TV 600€ απο ένα κατάστημα με αντικαταβολή (που είναι διπλάσια αξία απο την δική μου και πιο βαρύ πακέτο) θα μου ζητήσουν προκαταβολή;;πριμένο λίγο στο ακουστικό να μηλίσει με τον υπεύθυνο για την εκπτωση πάλι μιας και αν ειναι να ταλαιπωρηθώ με προκαταβολές στις τράπεζες τουλάχιστον να ρίξουν λίγο την τιμή που μου υποσχέθηκαν γυρνάει και τι μου λέει;Ότι επειδή ειναι μεγάλη η παραγγελία θα πρέπει τελικά να μου αφαιρέσουν την "αυτόματη" έκπτωση των 10€ για να τα στείλουν με αντικαταβολή σε εμένα αλλά χωρίς προκαταβολή!!(παζαρεύουν αυτοί με εμένα και όχι εγώ με αυτούς ... ) Αν θέλω να έχω την έκπτωση να δώσω προκαταβολή στην αντικαταβολή!!!! ( για 5-7 μπλούζες 3 βερμούδες και 2 παπούτσια όλα αυτά. ).... και εγώ περίμενα στο ακουστικό για να ακούσω νέα σχετικά με την επιπλέον έκπτωση που μου υποσχέθηκαν.. πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος Της λέω ότι αυτό που μου ζητάει ειναι ανήκουστο και πως δεν το γράφει καν στους όρους της παραγγελίας στην σελίδα ούτε υπάρχει στα "ψιλά γράμματα " του siteσυμφωνεί πως δεν υπάρχει όρος/κανόνας κτλ αλλά μου λέει έτσι ειναι τα πράματα..Της λέω εγώ να παγώσει την παραγγελία και πως αν τύχει και περάσω πρωί απο κάποια τράπεζα κοντά θα της τηλεφωνήσω για την προκαταβολή αλλά επίσης της είπα ότι μπορεί να μετανιώσω και για να γλιτώσω την παραγγελιά να πάρω απο αλλού. Υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει ρούχα (με χαμηλή τιμή.. γιατι υπάρχουν και κάποια νορμάλ/ακριβά κομμάτια που φαντάζομαι είναι καλής ποιότητας) πως σας φάνηκαν; καλά ποιοτικά και εμφανισιακά; αξίζει γενικα να ταλαιπωρηθώ (αλλά να πάρω και το ρίσκο) και να τους δώσω προκαταβολή;Ήδη ειμαι αρκετά κατά στο να τους δώσω προκαταβολή για δεοντολογικούς λόγους... δεν γίνεται εγώ ο πελάτης να τρέχω για να τους πληρώσω... δεν είμαι υπάλληλος τους για να τρέχω για τις δουλείες τους... και μάλιστα να μου λένε πως αν δεν το κάνω θα μου κόψουν το μεροκάματο (δεν θα μου κάνουν -απο καπρίτσιο-) την μικρή έκπτωση που κάθε νέο μέλος δικαιούται
ParhsG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ειναι εταιρία του plaisio.Ισχυριζονται πως ειναι απο τα πιο κερδοφορα στην Ελλάδα. Επισης εχουν φτιαξει και αλλα eshop. Οσο αφορά τη πληρωμη δε μπορει να γινει με καρτα ή μεσω ebanking; Σε ολα τα μαγαζια αν δε πληρωσεις με καρτα πας ετσι.Επισης αν δε κανω λαθος υπαρχει νομος πλεον με οριο για μετρητα
The_Colonel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς σε όλα τα μαγαζιά αν δεν έχεις κάρτα "πάς έτσι" με αντικαταβολή δεν είδες να λειτουργεί κανένα μαγαζί; εγώ πάντως δεν θυμάμαι να μου έχει ζητηθεί προκαταβολή (ενώ έχεις επιλέξει απο το μενου να είναι με αντικαταβολή)
ParhsG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εχω πάρει με αντικαταβολη πολλες φορες αλλα νομιζω φοβούνται μη τους ακυρώσεις και χρεωθούν μεταφορικά ή για λόγους που δε γνωρίζω. Πλεον υπάρχουν και αλλα παρόμοια eshop. Ποιος ο λόγος να παρακαλάς ; Και εγώ είχα παραγείλει(σε αλλο μαγαζι) είδη 2.000 ευρώ και ειχα βαλει παραλαβη απο το κατάστημα και για αυτο το λογο δεν εβαλα διευθυνση και οταν πηρα να δω τι έγινε μου λέει είναι λάθος τα στοιχεία σας και μου σβησαν τη παραγγελία. Δε μπηκαν καν στο κοπο να με παρουν τηλεφωνο.
The_Colonel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ε ναι αλλά εγώ και ο καθένας δεν γίνεται να κάνουμε αυτή την δουλειά να ψάχνουμε ποιο μαγαζί ειναι σωστό και ποιο όχι...θα πρέπει να υπάρχουν κάποια standards... δεν γίνεται να κάνεις παραγγελία να σου παρέχεται η επιλογή της αντικαταβολής και μετά να ακούς μούφες.
johnkal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μετά απο αυτά που σου παν γιατί ανοίγεις θέμα εδώ; Έπρεπε απο μόνος να καταλάβεις πως δε πρέπει να πάρεις απο αυτούς. 1) Το να μη τα παραλάβεις ποτέ είναι στο υπαρκτό ρίσκο του κάθε e-shop. Προκαταβολή γιατί να δώσεις και να τους εμπιστευτείς; Εσύ είσαι ο πελάτης. 2) Γιατί τόλμησαν να πουν για τα 10€ έκπτωση που δικαιούσαι και διαφημίζουν; 3) Οι τιμές δεν είναι πραγματικά φτηνές ώστε να μη σου δώσουν επιλέον έκπτωση σε αγορά 300€ (πέρα του 10ευρου). Αυτό δεν μπορείς να το απαιτήσεις αλλά καλό θα ήταν να στη δίνανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα