Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Όταν λέτε πως μπορούν να είναι ενοχλητικά, τι εννοείτε; Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε με ενόχλησε τελευταία φορά σκύλος και δε βγάζω άκρη. Τι σας κάνουν εσάς; 5
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 αυτα εννοουν μωρε που συνανταμε καθε μερα να γυρνανε ελευθερα στις παραλιες ... 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και εμάς που θέλουμε να φέρουμε τις γάτες μας, στον πχχχο τους ε; 9
akpe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Το διάβασα πρόσφατα, και αν και δε συμφωνώ με το άκρως επιθετικό (αλλά, δεδομένων των συνθηκών, δικαιολογημένο) ύφος της αρθρογράφου, εντζόι:http://www.o-klooun.com/koinonia/an-me-sixainesai-ta-kouvadakia-sou-kai-s-alli-paralia
The_Judas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ωραία όλα αυτά, τον σκύλο σας τον ρωτήσατε αν θέλει να έρθει στην παραλία; 5
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Όταν λέτε πως μπορούν να είναι ενοχλητικά, τι εννοείτε; Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε με ενόχλησε τελευταία φορά σκύλος και δε βγάζω άκρη. Τι σας κάνουν εσάς; Να σου πω προσωπική εμπειρία από την τελευταία φορά που είδα σκύλο στην παραλία. Τύπισσα γκλαμουράτη είχε πατσαβουρέ σκύλο στην παραλία λυτό. Μέχρι τούδε καλά. Τα ωραία άρχισαν όταν ο σκύλος άρχισε να τραβάει τις τσάντες/πράγματα των γειτόνων της τύπισσας δίχως αυτή να το λέει κάτι. Μετά το πάει στην θάλασσα και όταν βγαίνει το ζώο τινάζεται δίπλα σε κάτι λουόμενους. Συνεχίζοντας τα ωραία επειδή ένα παιδί πήγε να το χαϊδέψει πήγε να το δαγκώσει. Τέλος πριν φύγει ρίχνει και ένα χ@#@μο στην παραλία ο σκύλος της. Φυσικά αυτή απλά τα άφησε και την έκανε. Μπορεί να ήταν τελείως κάφρος η τύπισσα και έξω από τον μέσο όρο,αλλά έχω δει πολλάκις σκυλιά με τέτοιες συμπεριφορές(αν όχι όλα μαζί,τουλάχιστον συνδυασμός χαρακτηριστικών). Οι ιδιοκτήτες απλά τα άφηναν ή τα "μάλωναν" στα τυπικά όταν τους μπινελίκωναν οι άλλοι. Είναι ότι τούτοι οι ιδιοκτήτες δεν έχουν παιδεία.Προσωπικά μόνο μια φορά έχω δει σκύλο που δεν ενοχλούσε καθόλου και ήταν σωστά εκπαιδευμένος.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εντάξει, έπεσες στην περίπτωση εσύ. Σε ένα άλλο θέμα έπαιζαν κάτι διατάξεις που έγραφαν ότι πρέπει να υπάρχει το βιβλιάριο που γράφει ο μάους, να είναι δεμένα, να μην μπαίνουν στη θάλασσα οταν υπάρχει κόσμος που ενοχλείται κτλ. Υπάρχουν κάπου; 1
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Και εμάς που θέλουμε να φέρουμε τις γάτες μας, στον πούτσο τους ε; οι γάτες θα νομίζουν οτι η παραλία είναι η άμμος τους.. 2
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 @Long επεσες στην περιπτωση. Κι εγω εχω μπινελικωσει κοπελα που χε σκυλο ο οποιος γαυγιζε ΟΛΗ την ωρα. Αδυνατω να καταλαβω αυτους που στραβομουτζουνιαζουν οταν ενα ησυχο σκυλι ειναι με λουρι διπλα στον ιδιοκτητη του. Οι γεροι και τα μικρα κατουρανε αβερτα μεσα στη θαλασσα, ο σκυλος δε θα το κανει. Ασε που μπαινει φυσικα καθε καρυδιας καρυδι. Ο σκυλος μου εχει βιβλιαριο, μπορω να στο δειξω... "Εσυ" κυρατσα που φωναζεις εχεις;;;!!! 1
LongTom Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 @Long επεσες στην περιπτωση. Κι εγω εχω μπινελικωσει κοπελα που χε σκυλο ο οποιος γαυγιζε ΟΛΗ την ωρα. Αδυνατω να καταλαβω αυτους που στραβομουτζουνιαζουν οταν ενα ησυχο σκυλι ειναι με λουρι διπλα στον ιδιοκτητη του. Οι γεροι και τα μικρα κατουρανε αβερτα μεσα στη θαλασσα, ο σκυλος δε θα το κανει. Ασε που μπαινει φυσικα καθε καρυδιας καρυδι. Ο σκυλος μου εχει βιβλιαριο, μπορω να στο δειξω... "Εσυ" κυρατσα που φωναζεις εχεις;;;!!! Είπα ότι έτυχα και μια φορά σε σκύλο που ήταν ήσυχος και πραγματικά γλύκας. Αλλά το θέμα έγκειται,όπως έγραψα πριν,στο ότι οι έλληνες ιδιοκτήτες δεν εκπαιδεύουν(ή σωστά τουλάχιστον)τα ζωντανά τους ώστε να μην είναι ενοχλητικά για τους άλλους. Σε παραλία ή στο σπίτι. Επειδή σε μια παραλία έχω επιλογή να φύγω και να πάω αλλού το κάνω,δεν παίρνω το ρίσκο γιατί πολύ απλά οι πιθανότητες είναι ότι θα χαλαστώ εάν μείνω. Η ενοχλητική τύπισσα ήταν το απαύγασμα των κάφρικων καταστάσεων με σκυλιά,αλλά όλες σχεδόν οι περιπτώσεις που έζησα ήταν σε ένα βαθμό τουλάχιστον κακές. Από εκεί και πέρα τα σκυλιά είναι σχετικά σπάνια στις παραλίες και σίγουρα ένας μικρός παράγοντας ενόχλησης γενικότερα.
~mxls~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 οι γάτες θα νομίζουν οτι η παραλία είναι η άμμος τους.. κάπως έτσι ;p ...οι έλληνες ιδιοκτήτες δεν εκπαιδεύουν(ή σωστά τουλάχιστον)τα ζωντανά τους ώστε να μην είναι ενοχλητικά για τους άλλους.... Να'ταν τα ζωντανα το πρόβλημα παει στα κομμάτια. Οι ίδιοι οι Έλληνες έχουν κουσούρια στις παραλίες. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Η συγκεκριμένη διάταξη μάλλον δεν θα είναι έτοιμη, τουλάχιστον για φέτος, μιας και ενώ το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας & το Αγροτικής Ανάπτυξης γνωμοδότησαν θετικά, το Υγείας έχει αντιρρήσεις... Οπότε για την ώρα παραμένουμε στο νόμο που ισχύει και αναφέρει πως μπορείς να έχεις μαζί σου σε μη οργανωμένες παραλίες (που είναι όσες δεν έχουν υποδομές για ντους, ναυαγοσώστες κλπ) αλλά ακόμη και σε αυτές αν κάποιος έρθει και σου κάνει παράπονα οφείλεις να απομακρυνθείς (αφού τον κάνεις ρόμπα πρώτα για να εκτονωθείς κι εσύ ). Γενικώς η λύση βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση. Αν ο σκύλος συμπεριφέρεται οκ ανάμεσα σε κόσμο και δεν ενοχλεί και ο ιδιοκτήτης έχει λίγη τσίπα πάνω του, δε νομίζω πως θα υπάρξει κάποιος που θα γκρινιάξει (εκτός προφανώς από αυτόν που σκανάρει συνεχώς την παραλία για να βρει κάτι να γκρινιάξει). 3
~mxls~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ...αν κάποιος έρθει και σου κάνει παράπονα οφείλεις να απομακρυνθείς (αφού τον κάνεις ρόμπα πρώτα για να εκτονωθείς κι εσύ ). Δεν είσαι αναγκασμένος να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν υπάρχει νόμος και δεν το γνωρίζουμε, ας ενημερώσει κάποιος.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Προσωπικα ενοχλουμε περισσοτερο απο τους ζαβους με το τακα τουκα μπροστα στην ξαπλωστρα μου παρα απο διαφορα σκυλακια που κατα καιρους πετυχαινω στην παραλια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν είσαι αναγκασμένος να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν υπάρχει νόμος και δεν το γνωρίζουμε, ας ενημερώσει κάποιος. Αν καλέσει τις αρχές ο άλλος, θα σου πουν να απομακρυνθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα