Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά μην σκάει και η κρουέλα ντε βιλ με στολή μπάτσου ρε παιδιά.

Εδώ κατουράει αίμα ο κάθε κωλόγερος δίπλα σε παιδάκια, ο σκύλος θα τσούξει.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα με ενοχλεί μονο αν το εχουν λυτό και έρχεται και σου γλυφει τη μουρη πχ ή να σου μασάει τα πραγματα.

Δημοσ.

Εμένα με ενοχλούν και αυτοί που φέρνουν τα ψάρια τους στην παραλία. Μερικοί τα βάζουν και στο νερό!

Επίσης παραλία = μέρος για πιπι.-

Δημοσ.

Εμένα με ενοχλούν και αυτοί που φέρνουν τα ψάρια τους στην παραλία. Μερικοί τα βάζουν και στο νερό!

Έχω ακούσει ότι τρελαίνονται για θάλασσα!

• Like 1
Δημοσ.

Συνοψίζοντας, επιτρέπεται η παρουσία και ο περίπατος σκύλων στις παραλίες αρκεί να συνοδεύεται, επιτρέπεται να κάνετε μπάνιο στο σκύλο σας σε απομακρυσμένες παραλίες, εκτός εάν παραπονεθεί κάποιος λουόμενος και σε κάθε περίπτωση αρμόδιο όργανο για την βεβαίωση της παράβασης είναι η αστυνομία.

Δημοσίευση16.07.2014

http://www.cretalive.gr/culture/view/telika-epitrepontai-oi-skuloi-stis-paralies/179127

Lucifer, on 16 Jul 2014 - 5:28 PM, said:

Σιγά μην σκάει και η κρουέλα ντε βιλ με στολή μπάτσου ρε παιδιά.

Εδώ κατουράει αίμα ο κάθε κωλόγερος δίπλα σε παιδάκια, ο σκύλος θα τσούξει.

εντάξει, τώρα και αυτό δεν είναι μοντέλο βελτίωσης. με την ίδια λογική ο βρωμιάρης γείτωνας σουτάρει όλη τη σκουπιδοσακούλα απο τον 3ο όροφο και εγώ πιο δίπλα αδειάζω απο το μπαλκόνι το τασάκι με τα τσιγάρα γιατί " σιγώ μωρέ, ο άλλος ο γύφτος πετάει ολόκληρη σακούλα, το δικό μου τασάκι θα πείράξει?"

• Like 1
Δημοσ.

Με λίγα λόγια, ισχύει αυτο που πόσταρε ο billdanos, πρέπει να μαζέψεις τον σκύλο αν πετύχεις καναν περίεργο και θέλει να απομακρυνθει το τετράποδο.

Και όχι τίποτα άλλο, ίσως έχουμε άλλα δράματα αν πάνε οι αρχες με το ζόρι να σε μαζέψουν (αν έχεις ειδικα μεγαλοσωμο σκυλι).

Τραγικο όμως, να επιτρέπεται ή μη η παρουσία σκύλων, αναλόγως τα κέφια των άλλων. Έτσι οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούν να ξέρουν εκ των προτέρων αν μπορούν να πάρουν το σκυλι μαζι τους.

Θα πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρη νομοθεσία.

Δημοσ.

Δεν το πάω ως lesser evil, αντιθέτως, το σκατό του παππού/νηπίου και το τσιγάρο/πάνα στην άμμο λερώνουν.

Ο σκύλος πώς λερώνει μέσα στο νερό; Μαδάει ξερωγώ, τι;

Δημοσ.

Μια απορία άσχετη. Έχει τύχει στο εξωτερικό να δω σε μετρό-λεωφορεία σκυλιά και ήταν κυριλέ. Εδώ επιτρέπεται; Δεν έχω δει ποτέ.

Δημοσ.

Όταν λέτε πως μπορούν να είναι ενοχλητικά, τι εννοείτε;

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πότε με ενόχλησε τελευταία φορά σκύλος και δε βγάζω άκρη.

Τι σας κάνουν εσάς;

Εχουν μερικες (... ) φορες μλκ ιδιοκτητες και δεν βγαζουν μιλια γαβγισμα για αυτο .Δεν φταινε λοιπον ?  :-)

Θα εβλεπα τον συγκεκριμενο νομο με καλο  ματι αν εφαρμοζοταν σε ...αλλη χωρα.Οπου δηλαδη ο ιδιοκτητης δεν αφηνει αμολυτο το σκυλι η δεμενο με  10 μετρα λουρι  γιατι ''δεν δαγκωνει μωρε,παιζει'' και οπου βαζει τα κακα του σκυλου του στην ειδικη συσκευασια και τα παιρνει πακετο.Καμμια σχεση δηλαδη με την εδω πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες. Από την άλλη, θα έπρεπε να είναι κάπως στην κρίση κάποιας πιο αρμόδιας αρχής για το αν ο σκύλος όντως ενοχλεί ή ο κάθε μασχαλόμπαρμπας έχει κόμπλεξ. Γιατί αν έρθει πχ ο Σουηδός σε μια παραλία με το σκύλο του και είναι άψογος, γιατί να έχει το δικαίωμα να τον διώχνει ο κάθε χλέμπουρας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...