Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενοειται να το παρεις στην παραλια να το δροσισεις  , και μετα σπιτι σου να το ταισεις  και να κοιμηθητε και αγκαλιτσα οπως κανω και γω με την σκυλιτσα μου γιατι οχι ?

που σουνα εσυ κρυμενος ρε παιχτη McCormick τοσο καιρο

Δημοσ.

ειναι χωρις λουρι γιατι δεν ειχε καθολου κοσμο εκει κοντα μου , αν ειχε εστω και μια παρεα θα το ειχα με λουρακι κοντα μου ..  επισης εχω φροντισει να εχει κανει τα τσισα και τα κακα του ωστε να ειμαι σιγουρος 100% οτι δε θα κανει τιποτα στην παραλια ..

10497181_794011167318496_907266674611046

Εγω βλεπω οτι σηκωνει υπουλα το ποδι... :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθε νομισμα εχει παντα δυο οψεις. Σιγουρα θα υπαρχουν ιδιοκτητες σκυλων οπως ο Maus, αλλα η πραξη εχει αποδειξει οτι το ποσοστο αυτων ειναι ελαχιστο, σε σχεση με τους ηλιθιους.

Οσο λοιπον θα υπαρχουν οι ηλιθιοι, τοσο αυτοι που ενοχλουνται θα πιεζουν για πιο αυστηρους νομους. Αρα οι σωστοι, δεν εχει νοημα να καθεστε και να δικαιολογειστε με το "εγω κανω αυτο, εκεινο πρεπει να ειναι ετσι κλπ", το σωστο ιδιοκτητη και το σωστο σκυλο η πλειοψηφια θα τον δεχτει. Αυτο που πρεπει να γινει, ειναι εσεις περισσοτερο, που εχετε σκυλο και θελετε να ειστε σωστοι, να τα χωνεται στους ηλιθιους. Το να τσακωθω εγω που δεν εχω σκυλο με εναν τετοιο, κακος θα βγω εγω γιατι "δεν αγαπαω τα σκυλια, τι μου φταιει το ερμο το ζωντανο κλπ". Το να τα χωνετε ομως εσεις που εχετε το δικο σας διπλα εχει αλλη βαρυτητα.

Επεξ/σία από pournaras
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Θεωρητικά λοιπόν, θα μπορούσαν να χωριστούν παραλίες (ή τμήματα αυτών) σε αυτές που επιτρέπονται σκύλοι και σε αυτές που δεν.

Το σωστό-δίκαιο είναι αυτό βασικά. Και απορώ γιατί οι ζωόφιλοι δεν κυνηγάνε να γίνει αυτό που και ευκολότερο είναι και καλύτερο για τους ίδιους και τα pets τους.

Δημοσ.

Το σωστό-δίκαιο είναι αυτό βασικά. Και απορώ γιατί οι ζωόφιλοι δεν κυνηγάνε να γίνει αυτό που και ευκολότερο είναι και καλύτερο για τους ίδιους και τα pets τους.

Γιατι θα γινει το ιδιο ακριβως θεμα με τα καταστηματα και το θεμα καπνιστων και μη. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατι θα γινει το ιδιο ακριβως θεμα με τα καταστηματα και το θεμα καπνιστων και μη. 

Ναι, γιατί να μη γίνει; Κι αυτό δίκαιο είναι.

/offtopic

Δημοσ.

Ναι, γιατί να μη γίνει; Κι αυτό δίκαιο είναι.

/offtopic

Μωρε δικαιο ειναι, αλλα ρωτησες γιατι οι ζωοφιλοι δεν το κυνηγανε, εκει ηταν η απαντηση μου. Διοτι ο ζωοφιλος μπορει να ειναι αναγκασμενος να παει στην ταδε παραλια, αλλα οι φιλοι του να θελουν να δουν τα μωρακια που παιζουν στην αλλη παραλια που δεν ειναι για σκυλους κλπ. οποτε εμμεσως δεν τους βολευει.

Δημοσ.

edit/

Πιστεύω οτι η λέξη είναι φιλόζωος

το ζωόφιλος όπως και το "παιδόφιλος" είναι άρρωστη έννοια , που σημαίνει οτι κάποιος πηδιέται με ζώα .

Είναι κλασσική γλωσσική σύγχυση .

Just sayin

• Moderators
Δημοσ.

edit/

το ζωόφιλος όπως και το "παιδόφιλος" είναι άρρωστη έννοια , που σημαίνει οτι κάποιος πηδιέται με ζώα .

Just sayin

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B6%CF%89%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82

Δημοσ.

Αλλους τους ενοχλουν τα σκυλια αλλους οχι , ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες ..

η δικια μου αποψη ειναι δε γινεται  να σε ενοχλει αυτο το σκυλακι , εφοσον δε γαυγιζει και δε σε πειραζει !

ειναι χωρις λουρι γιατι δεν ειχε καθολου κοσμο εκει κοντα μου , αν ειχε εστω και μια παρεα θα το ειχα με λουρακι κοντα μου ..  επισης εχω φροντισει να εχει κανει τα τσισα και τα κακα του ωστε να ειμαι σιγουρος 100% οτι δε θα κανει τιποτα στην παραλια ..

10497181_794011167318496_907266674611046

Mau-Maus, για καρτ-ποστάλ είναι η δικιά σου! :-)  Αλήθεια, πως μπορεί κάποιος να φοβάται ή να αντιπαθεί ή να σιχαίνεται αυτό το ζωάκι?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

edit/

Just sayin

Nope φιλόζωος είναι αυτός που αγαπά τη ζωή.

Συνεχίστε

Δημοσ.

edit/

Just sayin

Αυτό που λες είναι η κτηνοβασία και ο κτηνοβάτης.

Nope φιλόζωος είναι αυτός που αγαπά τη ζωή.Συνεχίστε

Nope, έχει διπλή σημασία η λέξη και είναι σωστά και τα δύο.

Φιλοζωικές οργανώσεις λέμε και εννοούμε οργανώσεις για ζώα όχι για ζωή, δεν λέμε ζωοφιλικές οργανώσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που λες είναι η κτηνοβασία και ο κτηνοβάτης.

Nope, έχει διπλή σημασία η λέξη και είναι σωστά και τα δύο.

Φιλοζωικές οργανώσεις λέμε και εννοούμε οργανώσεις για ζώα όχι για ζωή, δεν λέμε ζωοφιλικές οργανώσεις.

Ωστόσο λέμε Σωματείο Ζωοφιλων..

Μπορεί να έγινε ταυτόσημη η έννοια στην πορεία πάντως δε λεω.

Δημοσ.

Mau-Maus, για καρτ-ποστάλ είναι η δικιά σου! :-)  Αλήθεια, πως μπορεί κάποιος να φοβάται ή να αντιπαθεί ή να σιχαίνεται αυτό το ζωάκι?

Να αντιπαθει, γινεται ανετα. Εχω ενα περιπου ιδιο στη γειτονια, το οποιο οταν ξεκινησει να γαυγιζει, θα σταματησει μετα απο ωρες στην κυριολεξια. Με πολυ συμπαθεια δεν το βλεπω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...