Τάσος1972 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αγόρασα ένα repeater από το internet για να επεκτείνω το ασύρματο δίκτυο το σύνδεσα κανονικά όπως έλεγαν η οδηγίες και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ενώ από 1 laptop & 1 netbook που έχω συνδέομαι κανονικά στο internet με smartphone και tablet τίποτα μπορεί κανεις να βοηθήσει ? έχει αντιμετωπίσει κανεις το ίδιο πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 α. τιι Repeater ειναι. β.εχει το τελευταιο firmware? γ.σε σπανιες περιπτωσεις εχω δει να ανοιγεις τον dhcp τυ repeater και να παιζει.αλλως δοκιμασεε να αλλαξεις καναλι στο adsl router μηπως στρωσει και το κινητο.
Τάσος1972 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 α. τιι Repeater ειναι. β.εχει το τελευταιο firmware? γ.σε σπανιες περιπτωσεις εχω δει να ανοιγεις τον dhcp τυ repeater και να παιζει.αλλως δοκιμασεε να αλλαξεις καναλι στο adsl router μηπως στρωσει και το κινητο. no name τον αγόρασα από ebay είναι από αυτά τα φορητά που τα βάζεις στην μπρίζα χωρίς καλώδιο τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα το χάρισα σε έναν γνωστό μήπως αυτουνού δεν έχει πρόβλημα τώρα έχω ένα BELKIN F5D7132 ξέρεις πως το ρυθμίζουμε ? γιατί είναι μεταχειρισμένος και δεν έχω τις οδηγίες και εκτος αυτού δεν τον βλέπω στο ασύρματο δίκτυο
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 no name τον αγόρασα από ebay είναι από αυτά τα φορητά που τα βάζεις στην μπρίζα χωρίς καλώδιο τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα το χάρισα σε έναν γνωστό μήπως αυτουνού δεν έχει πρόβλημα τώρα έχω ένα BELKIN F5D7132 ξέρεις πως το ρυθμίζουμε ? γιατί είναι μεταχειρισμένος και δεν έχω τις οδηγίες και εκτος αυτού δεν τον βλέπω στο ασύρματο δίκτυο λογικα θα πρεπει να συνδεθεις πανω και α.να του βαλεις μια Ip στο ιδιο δικτυο με το adsl router. β.μεσα απο το Interface να ψαξεις για το υπαρχον δικτυο και να συνδεθεις πανω του.dhcp κλειστος.αν ολα πανε καλα θα πρεπει σε οποιο και να συνδεθεις απο τα 2 να εχεις ιντερνετ οπως και να βλεπεις και τα 2 ρουτερ πχ σε ping ή απο το web interface.σαν ονομα δικτυου θα βλεπεις ενα δικτυο εκτος αν βαλεις στο pc το inssider το οποιο θα σου βγαλει και τα 2 δικτυα. λογικα και στο Manual θα εχει αναλυτικες οδηγιες.καλο θα ηταν να κανεις και κανα firmware update προληπτικα.νομιζω το ειχα δοκιμασει αυτο το μοντελο αρκετα παλια και επαιζε μια χαρα. το Manual υπαρχει και Online http://www.belkin.com/support/dl/p74992_f5d7132_man_uk.pdf
Τάσος1972 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πως θα συνδεθώ αφού δεν το βλέπω ? για να μπω μέσο web interface θα πρέπει να το βλέπω ώστε να το επιλέξω και να γίνει η σύνδεση, το κουφό τις ιστορίας είναι ότι με το κινητό καμια φορα το βλέπω αλλα δεν συνδέεται όταν το επιλέγω τι διαόλου πράγματα είναι αυτή η υπολογιστές παρόλο που δεν είμαι αρχάριος εδώ έχω σηκώσει τα χερια ψιλά
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 πως θα συνδεθώ αφού δεν το βλέπω ? για να μπω μέσο web interface θα πρέπει να το βλέπω ώστε να το επιλέξω και να γίνει η σύνδεση, το κουφό τις ιστορίας είναι ότι με το κινητό καμια φορα το βλέπω αλλα δεν συνδέεται όταν το επιλέγω τι διαόλου πράγματα είναι αυτή η υπολογιστές παρόλο που δεν είμαι αρχάριος εδώ έχω σηκώσει τα χερια ψιλά με ethernet Θα συνδεθεις πανω στο belkin για να το παραμετροποιησεις πρωτα και μετα wireless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα