Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουγα παλαιοτερα οτι υπαρχουν μαγαζια με εκθεσιακα κομματια, λιγο χτυπημενα, ταλαιπωρημενα κλπ αλλα λειτουργικα.

Υπαρχει κατι τετοιο η ειναι ακομα ενας αστικος μυθος?

Δημοσ.

υπαρχει ενα με ελαφρος χτυπημενα/εκθεσιακα που εχει δωσει ηλεκτρικα σε ολες τις εκπομπες στη tv.νομιζω καρωνης λεγεται δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει.

Δημοσ.

υπαρχει ενα με ελαφρος χτυπημενα/εκθεσιακα που εχει δωσει ηλεκτρικα σε ολες τις εκπομπες στη tv.νομιζω καρωνης λεγεται δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει.

+1 αλλα δυστυχώς πλέον είναι ακριβος...

Δημοσ.

+1 αλλα δυστυχώς πλέον είναι ακριβος...

θυμάμαι χαρακτηριστικά μέσα στο αχούρι του μια κουζίνα χωρίς πόρτα. +1 indeed.

Δημοσ.

θυμάμαι χαρακτηριστικά μέσα στο αχούρι του μια κουζίνα χωρίς πόρτα. +1 indeed.

τι πήγες και πρόσεξες και συ ρε περίεργε :P

Δημοσ.

τι πήγες και πρόσεξες και συ ρε περίεργε :P

:-D

Οσο για τα ""ελαφρός χτυπημένα"", μάλλον τράκαραν με τρένο. Κάποια που ήταν ψιλοεντάξει τα είχαν συσκευάσει και είχαν κολλήσει χαρτί που έλεγε "αγορασμένο απο τον τάδε".

• Like 1
Δημοσ.

υπηρχε καποτε και στοκ κωτσου καπου στην εθνικη προς Ν. Ερυθραία αλλα μου ειπαν οτι εκλεισε... Εκεινο ειχα παρει πλυντηριο μαμιστερό και βγήκε κομπλε απο τον άλλον πήρα β/γ διαλογής και τρύπησε/σκούριασε ο ανοξειδωτός (!) καδος...

Δημοσ.

o καρωνης ειναι 500μετρα απο το σπιτι μου.Ειχα παρει ψυγειο και κουζινα αν θυμαμαι καλα..το ψυγειο μικρο βαθουλωμα στο πλαι και η κουζινα δεν θυμαμαι τι.

Και τα δυο λειτουργουν αψογα , σκυλια κανονικα , και τα ειχα παρει κοψοχρονια.Αυτο πριν 3-4 χρονια βεβαια.Τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει τιμες.

Παντως καθε φορα που περναω απεξω...και περναω καθε μερα γιατι ειναι ο δρομος μου..συνεχεια βλεπω μικρα βανακια να φορτωνουν συσκευες..Ειτε εχει γαμηθει στις δουλειες..ειτε τα χει για θεατρο :)

Δημοσ.

οτι εχει δουλειά εχει απλα πλέον δεν ειναι "κοψοχρονιά" δυστυχώς...

Γιατι και εμενα δε θα με χαλαγε ενα ψυγείο κοπανημένο απο πλαγια εφόσον θα κολλήσει στον τοίχο... ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στοκατζιδικα υπαρχουν http://www.tsaousishome.gr/που εχει οτι θες απο στοκ και οχι μονο ηλεκτρικες συσκευες και το http://electrostock.gr/index.html και τωρα που ειδα οτι λετε για τον καρωνη ας πω και εγω την εμπειρια μου...

πηγα μια φορα πριν 2-3 μηνες επειδη εβλεπα πολυ διαφημιση για το μαγαζι του εν λογω κυριου και μολις φτανω ειχε κοσμο...μπαινω μεσα και ενας πανικος απο συσκευες και ακαταστασια.χαλια και καμια οργανωση μεσα.τηλεορασεις 32'' σε τιμες 40'' για παραδειγμα ακομα το θυμαμαι ειχε την 32'' LG LN5400 την περιοδο που ολοι σχεδον την ειχαν 250 με 260 ευρω στα επωνυμα μαγαζια την ειχε 300 ευρω και με ενα σημαδι-βαθουλωμα πισω στην πλατη. η ενα hi-fi samsung που ειχε 99 ευρω καινουργιο το ειχε στα 125 ευρω και χωρις κουτι και τα καλωδια πατσαβουρια μεσα σε μια σακουλα.χωρις χαρτια απο το μηχανημα.δηλαδη τραγικα πραγματα.καθολου καλες οι τιμες και παρ ολα αυτα ναι εχει κοσμο αλλα δεν βλεπω και πολλους να αγοραζουν απλα κοιταγαν μπας και βρουν καμια ''ευκαιρια'' οπως εκανα και εγω.στον επανω οροφο δε το απολυτο χαος.στην σειρα ηχοσυστηματα μαζι με ηλεκτρικα σιδερα στο ιδιο ραφι στο τερμα του οροφου κατι συσκευες μπλεντερ χυμα στο κυμα λες και ειναι παζαρι η μια πανω στην αλλη.τι να πεις και τι να βρεις εκει μεσα....και μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση γιατι τον ακουγα σε πολλες εκπομπες να δινει ψυγεια και κουζινες κτλπ και λεω μια χαρα μαγαζι θα ειναι και ολα κομπλε..ελα ομως που οι τιμες του δεν ειναι καλες και στο μαγαζι επικρατει χαος.μερικοι βεβαια ψωνιζουν και καποια βγαινουν καλα πραγματα και αντεχουν στον χρονο ειναι να πεσεις στην περιπτωση...αλλα αν ειναι να δωσεις 30 ευρω π.χ λιγοτερα απο το σφραγισμενο και να παρεις κατι με κινδυνο να χαλασει σε 10 μερες περνεις το σφραγισμενο.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Πηγα απο τον Καρωνη, λιγα πραγματα.

Θα δω για Τσαουση και ελεκτροστοκ αυτες τις μερες.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...