Προς το περιεχόμενο

Connx password

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για iphone δεν εχω βρει και εγω κατι, μονο για android. Οποιος εχει κατι ας το ριξει. Ουτε αυτο παιζει μικε.

Δημοσ.

Μα παίζει. Το έχω στο iphone 4s 7.1.1 και μου βρίσκει κωδικούς. Μάλιστα έχω ενημερώσει κανά δύο.

μονο connex?

Δημοσ.

Γ το pc κάποιο προγράμμα τότε;

Δεν ξέρω για pc. Αφού έχεις iphone (έτσι τουλάχιστον λες στην υπογραφή σου), βρες κάποιον κωδικό και βάλτον στο pc.

Το πρόγραμμα αυτό δεν "σπάει" κωδικούς, απλά σου δείχνει γνωστούς κωδικούς από δημόσια wifi hotspot και από καφετέριες, εστιατόρια κτλ.

μονο connex?

σόρυ, αλλά δεν κατάλαβα, τι "μόνο connex?" Όπως είπα δεν είναι σπαστήρι.

Δημοσ.

Τι εννοεις γνωστους κωδικους ρε μικε? Αμα ειναι "γνωστος" τι να το κανω το σοφτ? Θα τον ξερω. τι ακριβως κανει αυτο? Σε μενα δε κανει τπτ λεμε.

Δημοσ.

Λοιπόν... σενάριο.

Βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος που έχει αρκετά δίκτυα από μαγαζιά ή δημοτικά hotspot και ή ρωτάς για τους κωδικούς ή ανοίγεις το πρόγραμμα, σε βρίσκει μέσω gps και σου δείχνει στην περιοχή γύρω από εσένα πόσα γνωστά δίκτυα υπάρχουν μαζί με τους κωδικούς. Επίσης σου δείχνει και σε μια απόσταση από σένα τι δίκτυα υπάρχουν σε περίπτωση που δεν μπορείς να συνδεθείς εκεί που είσαι. Οι κωδικοί είναι ανεβασμένοι από χρήστες και μπορεί ο καθένας να ενημερώνει τη βάση.

Μια άλλη χρησιμότητα είναι να είσαι σε μια καφετέρια αλλά να μην έχει καλό σήμα και να πιάνεις από την διπλανή καλύτερο, οπότε βλέπεις αν έχει τον κωδικό και συνδέεσαι στο διπλανό.

Όπως είπα, τα γνωστά κόλπα με το speedtouch πρέπει σιγά-σιγά να τα ξεχάσουμε γιατί οι περισσότεροι έχουν αλλάξει κωδικό ή/και ssid και το σπάσιμο κωδικών είναι χρονοβόρο και απαιτεί γνώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...