Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν. ας βάλουμε στην ακρη τα αρνητικα σχολια οπως τα ιδιωτικα σχολεια δεν αξιζουν και τετοια. λοιπον πηγα χαλια στης παννεληνιες και θελω να μου πει καποιος αμα μπορειται παρακαλω ποσο δυσκολο ειναι να μπεις σε αυτο το συγκεκριμενο κολλεγιο. τελειωσα με 11.4 και δεν εχω βγαλει ακομα ielts or toefl Που θελουν αλλα ειμαι στην διαδικασια..λετε με αυτους τους βαθμους να με δεχτουν η μπα? συγνωμη για την γραμματικη μου απλα βιαζομαι. αλλα απο αγγλικη γλωσσα ειμαι αριστος . εχω μεγαλωσει με αγγλοφωνα ατομα και ολα τα βιβλια μου στα αγγλικα ηταν.εχω τελειωσει δημοσιο γενικο λυκειο. ευχαριστω για οσους μπορουν να με βοηθησουν και οσους δεν μπορουν αλλα εδωσαν λιγα δευτερολεπτα χρονο για το post moy. 

Δημοσ.

εχω οικογ. γνωστό που μπήκε σε παρόμοιο με 11 οποτε γιατι οχι...; νομιζω δεν τους νοιαζει τοσο ο βαθμός σου οσο τα λεφτα σου...

Δημοσ.

εχω οικογ. γνωστό που μπήκε σε παρόμοιο με 11 οποτε γιατι οχι...; νομιζω δεν τους νοιαζει τοσο ο βαθμός σου οσο τα λεφτα σου...

χαχαχα αμα ηταν ετσι η κατασταση μου θα ηταν πολυ ευκολα τα πραγματα..παντως αμα μπηκε τοσο ευκολα ειμαι χαρουμενος..σε ευχαριστω πολυ. αντε να δουμε τι θα πουν αλλα ατομα

Δημοσ.

χαχαχα αμα ηταν ετσι η κατασταση μου θα ηταν πολυ ευκολα τα πραγματα..παντως αμα μπηκε τοσο ευκολα ειμαι χαρουμενος..σε ευχαριστω πολυ. αντε να δουμε τι θα πουν αλλα ατομα

εξαρταται και τη σχολή... αυτη ήταν ψυχολογία... σε κανενα πιο "σοβαρό" τμήμα ισως ζητάνε παραπάνω...

Σκέψου παντως αν αξίζει ο κοπος και το κοστος... Δε ξερω κατα ποσο θα εχουν αποκατασταση οι αποφοιτοι των ιδιωτικών στην ελλάδα ακομα και μετα απο 10 χρόνια... Ισως αξίζει είτε κατευθείαν εξω είτε να ξαναδώσεις εξετασεις ή απλα να πας σε ενα απο τα ΑΕΙ που πιανεις με αυτα τα μορια και πιστεψε με θα ειναι πολυ καλύτερα απο αυτό..

Δημοσ.

απο οτι βλεπω η συγκεκριμενη σχολη δινει πτυχιο απο το sheffield το πτυχιο  ειναι πανεπηστημιακο και αναγνωριζεται ,δεν θα φαινεται καν οτι σπουδασες ελλαδα αλλα το θεμα ειναι να περασεις απο  ΔΟΑΤΑΠ (αν περασεις θα εχεις και ακαδημιακη αναγνωριση για master στην ελλαδα και τετοια) αν πας σε επαγγελμα που χρειαζεται αδεια ασκησης επαγγελματος ,αν πας για καμια πληροφορικη δεν θα εχεις θεμα με τετοια,εκτος απο θες δημοσιο...

Δημοσ.

εξαρταται και τη σχολή... αυτη ήταν ψυχολογία... σε κανενα πιο "σοβαρό" τμήμα ισως ζητάνε παραπάνω...

Σκέψου παντως αν αξίζει ο κοπος και το κοστος... Δε ξερω κατα ποσο θα εχουν αποκατασταση οι αποφοιτοι των ιδιωτικών στην ελλάδα ακομα και μετα απο 10 χρόνια... Ισως αξίζει είτε κατευθείαν εξω είτε να ξαναδώσεις εξετασεις ή απλα να πας σε ενα απο τα ΑΕΙ που πιανεις με αυτα τα μορια και πιστεψε με θα ειναι πολυ καλύτερα απο αυτό..

egw tha paw gia computer science kai den tha minw ellada...

απο οτι βλεπω η συγκεκριμενη σχολη δινει πτυχιο απο το sheffield το πτυχιο  ειναι πανεπηστημιακο και αναγνωριζεται ,δεν θα φαινεται καν οτι σπουδασες ελλαδα αλλα το θεμα ειναι να περασεις απο  ΔΟΑΤΑΠ (αν περασεις θα εχεις και ακαδημιακη αναγνωριση για master στην ελλαδα και τετοια) αν πας σε επαγγελμα που χρειαζεται αδεια ασκησης επαγγελματος ,αν πας για καμια πληροφορικη δεν θα εχεις θεμα με τετοια,εκτος απο θες δημοσιο...

dimitri egw dn thelw na meinw ellada..etsi kai alliws exw ena book deal p klinei se 3 mines kai to book vgeni se 6 ara den exw logo na meinw ellada..i agent mu einai new york kai gnka wrea xwra exoume edw alla den........

Δημοσ.

μολις τσεκαρα το προγραμμα σπουδων του city για το computer science καμια σχεση με αυτα που εκανα αγγλια (computer science)χαλια τελειως καλητερα βρες αλλη σχολη....

Δημοσ.

egw tha paw gia computer science kai den tha minw ellada...

dimitri egw dn thelw na meinw ellada..etsi kai alliws exw ena book deal p klinei se 3 mines kai to book vgeni se 6 ara den exw logo na meinw ellada..i agent mu einai new york kai gnka wrea xwra exoume edw alla den........

οχι greeklish εδω μεσα...

εφόσον δε σκοπευεις να μεινεις ελλαδα μην ασχολείσαι με τα κολλέγια, πηγαινε απευθειας εξω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...