Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω τελειώσει ΑΕΙ Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρέπει να εγγραφώ στο Οικονομικό επιμελητήριο και για ποιον λόγο;

Σύμφωνα με τη σελίδα του ΟΕΕ: "Ως μέλη του ΟΕΕ εγγράφονται υποχρεωτικά όλοι οι πτυχιούχοι των ελληνικών ανώτατων οικονομικών σχολών.....(μπλα μπλα)....εφόσον χρησιμοποιούν το πτυχίο τους για επαγγελματικούς λόγους στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα (N. 2515/1997)".

Είχα την εντύπωση πως γράφονται μόνο όσοι θέλουν να ασκήσουν το επάγγελμα του οικονομολόγου. Ας πούμε εγώ κινούμαι κυρίως στον χώρο της τεχνολογίας και δεν σκέφτομαι να εργαστώ ως οικονομολόγος. Πρέπει πάλι να εγγραφώ;; Και για ποιόν λόγο;; Τι μου προσφέρει;   

Δημοσ.

τίποτα δεν προσφέρει. μόνο αν θες πχ να κάνεις εναρξη επαγγελματος και να έχεις δικαίωμα υπογραφής, μονο τότε. στην ουσία πληρώνεις τους νταβάδες για να σε αφήνουν να υπογράφεις οικονομικές καταστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα σε περίπτωση που μπω πχ τώρα σε κάποια προκήρυξη του ΟΑΕΔ (είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό τομέα) πάνω στο αντικείμενο μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ζητήσουν βεβαίωση από το ΟΕΕ, σωστά;

Τονίζω πως δεν ενδιαφέρομαι για θέσεις λογιστή ή οικονομολόγου, αλλά για θέσεις τεχνολογικού τομέα ή και διοίκησης (αν βρω). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...