nicoc89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ , εκτός απο την οικογένειά σου και 2-3 καλους και δοκιμασμένους φίλους , δεν θα σε πονέσει κανείς σε αυτή την ζωή. Προσωπικά αηδιάζω με τους ανθρώπους που έχουνε πολύ μεγάλο κύκλο , γιατί δεν είναι κοινωνικοί , είναι δημοσιο-σχετίστες ! Και δεν γουστάρω τις δημοσιες σχέσεις , γουστάρω την αυθεντικότητα στους φίλους μου ! Φιλαράκι , είναι δύσκολο σήμερα να βρεις φίλους. Πραγματικά δύσκολο , καθως ο καθένας βαράει το δικό του βιολί. Εχει χιλιο-αναλυθεί εδώ μέσα , αλλά θα σου πώ ότι όσο το ψάχνεις τόσο δεν έρχεται. Χαλάρωσε , κοίτα την πάρτη σου , στην τελική μην επενδύεις συναισθηματικά και πολύ στους τωρινους φίλους ( εννοω μην περιμένεις πολλά ) , και χαλάρωσε μαζί τους και πες καμια μαλακία. Ξε-σοβάρεψέ το με λίγα λόγια. Μέχρι να βρεις ανθρώπους που να σε καλύπτουνε συναισθηματικά. απότι βλέπω αηδιάζεις γενικότερα με οποιον κάνει κάτι διαφορετικό απο εσένα οι φιλοι οπως και κάθε σχέση ειναι θέμα παρε δώσε. Θα σου δώσουν για να πάρουν (παρέα/humor/διασκέδαση κλπ) αν δεν εισαι ευχάριστος για τους "φίλους" σου δεν θα ειναι κ αυτοί μαζι σου , δεν θα ασχοληθούν. εκτος αυτού οι φιλοι δεν ειναι η μάνα ο πατέρας μας για να μας φιλάνε τον κώλο κάθε φορά κ να τρέχουν απο πίσω, έριξες πόρτα 1-2-3 φορές επειδή για παράδειγμα ειχες τα ψυχολογικά σου κ δε γούσταρες να βγεις? ε δε θα σου ξαναπουν να βγείτε ξανά. Εσύ θα θεωρείσεις οτι δεν ειναι καλοί φιλοι κλπ αλλα η αλήθεια ειναι πως κανένας σε αυτή τη ζωή δεν παρακαλάει, όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους όπως προτείνεις κ στον topic starter να κάνει γιατι η ζωή ειναι μικρή για να τη χαραμίζεις στα παρακάλια. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- τέλος ξεκαθαρίστε λίγο στο μυαλό σας αρκετοί πως γνωστός = φιλος -FALSE- Αμα ψάχνεις πραγματικούς φίλους για να κάνεις παρέα με κόσμο θα σε αφήσει χωρίς φίλους , μαγκούφη και μιζερο γιατι το να ψάχνεις για "πραγματικούς φίλους" οπως το έχουν στο μυαλό τους κάπιοι ειναι σα την αγάμητη που περιμένει τον πριγκιπα και καταλήγει με καμια 10ρια γάτες για παρέα γιατι "οταν γνώρισε τους ανθρώπους αγάπησε τα ζώα" -φιλικά- 6
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 οπως ειπε και ο bluesattack, κοπελα και 2-3 καλοι και σοβαροι φιλοι και τελος. Τοτε γιατι επιασες φιλιες εξαρχης? Γιατί μπορεί να άλλαξε σαν χαρακτήρας και οι άλλοι να παρέμειναν οι ίδιοι.
Runner25 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 μαθε να μενεις μονος σου γιατι θα περασεις πολλες φορες απο τετοιες φασεις στη ζωη σου. μη φοβασαι τη μοναξια καποιες φορες ειναι πολυ δημιουργικη διαβασε βιβλια ακου μουσικες γενικα κανε πραματα που δεν χρειαζονται παρεα μη μασας φαση ειναι θα περασει 1
kfyros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 προβλήματα που έχει ο κόσμος στα 25, ε; Δεν θα γινόμουν ποτέ κομματόσκυλο γα να έχω παρέες.Άλλο το να είσαι πολιτικοποιημένος κι άλλο σφουγγοκωλάριος για καμιά θεσούλα και κονέ. Τώρα αν οι μόνοι γνωστοί και φίλοι προέρχονται από εκεί, ε , πρόβλημα.NOT.θα βρεθούν νέες παρέες, θα γνωριστείς με κόσμο, κλπ. κλπ.Χαλαρά κι όλα θα έρθουν στη θέση τους. 3
redhotstef Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Eυχαριστω για τις απαντησεις. Στην συναντηση εννοειται θα ερθω με αλλο nickname...! P Τοτε γιατι επιασες φιλιες εξαρχης? Σωστο ερωτημα. Γιατι ετυχε. Ειχαμε καποιες κοινες εμπειριες (στρατος) και το καλυτερο.. μενουμε σε πολυ κοντινη αποσταση(στην Αθηνα!) που μας επιτρεπει να βλεπομαστε συνεχεια. Και επισης μετα τη φοιτητικη ζωη που υπηρξε στην επαρχια, χαθηκα με ολους τους κολλητους. Αυτη πιστευω ηταν μια μεγαλη μαλ@κια που εκανα σαν φοιτητης σε ξενη πολη. Επενδυσα σε φιλους που βρισκοντουσαν σε διαφορετικους νομους. Το εχω και σκεφτει και εγω, οπως τα λετε ειναι. Ενας δυο φιλοι και μια κοπελιτσα, ε? Πως θα την βρεις την κοπελιτσα αν δεν ανηκεις στην σωστη παρεα;.. Οταν εγω θα θελω να την γνωρισω σε ροκαδικο, και η παρεα μου να επιμενει να βγουμε στα μπουζουκια, εγω για ποιο λογο να τα φτιαξω με μια σκυλού(τρολ); Η μαλλον, πως θα εχω την ευκαιρια να γνωρισω μια κοπελα του στυλ μου, σε εξοδο μου, οταν οι επιλογες του προορισμου δεν εξαρτωνται απο μενα (παθητικος γαρ). Εν παση περιπτωση, καταλαβατε τι θελω να εκφρασω μεσα απο αυτο το μεγαλο θεμα. Πολλοι ανθρωποι εχουν το ιδιο προβλημα. Δεν ηξερα οτι εχει ξανασυζητηθει εδω μεσα. Τουλαχιστον εχω παρεα να βγαινω και να μην περιμενω πολλα πολλα οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω. Υπαρχουν αρκετα ατομα που δεν εχουν ουτε παρεα/γνωστους μερικες φορες. Και πιστευω τα φορουμ ειναι και ενα μεσο για να ξεχαστουμε, αλλα δεν παυουμε να ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας. Ασχετο: Τι κοινο εχουν ολοι οι συμφορουμιτες για να πανε σε συναντηση που διοργανωνει ενα φορουμ που ασχολειται με ολες τις πτυχες της τεχνολογιας; Στον εναν αρεσουν τα κινητα στον αλλον οι υπολογιστες και ο τριτος πχ γραφτηκε για να διαβαζει νεα περι της τεχνολογιας γενικοτερα. Αμα βρεθουν αυτοι οι τρεις μαζι, με ποιο θεμα ακριβως θα αρχισουν την συζητηση τους(αφου εχουν αλλα ενδιαφεροντα); Δεν ειναι δα και ενα φορουμ που ασχολειται με κατι συγκεκριμενο. Ομως καλλιστα, θα μπορουσαν να κανονισουν συναντηση οσοι γραφουν σχεδον συνεχεια σε μια θεματικη κατηγορια (πχ das fitness, προγραμματιστες, κ.α). Το να ερθουν σε μια συναντηση ολα τα μελη του inso, δεν βγαινει νοημα. Sorry για το τελευταιο, αλλα χαλαστηκα που δεν ερθει ο Lusifer(τρολ).
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ποσο μαλλον οταν καθομαι και ανεχομαι κομπλεξικους ανθρωπους (η τουλαχιστον τα κομπλεξ μας δεν συμφωνουν) +1 τωρα οσο αναφορα το θεμα σου κοιτα να συμπεριφερεσαι στους φιλους σου οπως θα σου αρεσε να συμπεριφερονται κ αυτοι σε σενα.. αν ολοι οι φιλοι , γνωστοι σου , λενε για σενα τα χειροτερα , οτι εισαι παπαρας κτλ τοτε υπαρχει θεμα κ πρεπει να το κοιταξεις .. δε τρεχει τιποτα να εισαι μονος , υπαρχουν στιγμες στην ζωη μας που το χρειαζομαστε και αυτο , ειναι ομορφο ομως αν καποια στιγμη νιωσεις την αναγκη να θελεις να ανοιξεις την καρδια σου , να εχεις διπλα σου εναν - δυο ανθρωπους που να μπορεις να το κανεις πραγματικα .. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Eυχαριστω για τις απαντησεις. Στην συναντηση εννοειται θα ερθω με αλλο nickname...! P Ασχετο: Τι κοινο εχουν ολοι οι συμφορουμιτες για να πανε σε συναντηση που διοργανωνει ενα φορουμ που ασχολειται με ολες τις πτυχες της τεχνολογιας; Γουσταρουν μπυρες και χαβαλέ 1
GoDRiC- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ε με τέτοιο απολυτήριο που έβγαλες, που θες να 'χεις και φίλους; οντως :/ 1
george_gr1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Το θέμα είναι να βρεις έναν καλό φίλο, το άλλο σου μισό σε άντρα. ακόμα και τις παρέες τις φτιάχνετε κοινές, και ψιλομ@λ@κες βαρετοί να είναι οι αλλοι, καλά θα περνάτε. Στο λέω γιατί εγώ το ζω και νοιώθω από τους πολύ τυχερούς που έχουν έναν πραγματικό φιλο- κολλητό και τα λένε σχεδόν κάθε μέρα εδώ και 30 χρόνια. Οι παρέες μια γουστάρεις μια όχι, μια περνάς καλά μια βαριέσαι, συνήθως χάνονται και ψάχνεις άλλους απλά για μην βαριέσαι κτλ κτλ, γι αυτό καλύτερα να βρεις κάποιον φίλο που να ταιριάζετε, όπου και να πάτε, με οποίους και να είστε καλά θα περνάτε. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τις γκομενες 1
LiquidTroll Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 απότι βλέπω αηδιάζεις γενικότερα με οποιον κάνει κάτι διαφορετικό απο εσένα οι φιλοι οπως και κάθε σχέση ειναι θέμα παρε δώσε. Θα σου δώσουν για να πάρουν (παρέα/humor/διασκέδαση κλπ) αν δεν εισαι ευχάριστος για τους "φίλους" σου δεν θα ειναι κ αυτοί μαζι σου , δεν θα ασχοληθούν. εκτος αυτού οι φιλοι δεν ειναι η μάνα ο πατέρας μας για να μας φιλάνε τον κώλο κάθε φορά κ να τρέχουν απο πίσω, έριξες πόρτα 1-2-3 φορές επειδή για παράδειγμα ειχες τα ψυχολογικά σου κ δε γούσταρες να βγεις? ε δε θα σου ξαναπουν να βγείτε ξανά. Εσύ θα θεωρείσεις οτι δεν ειναι καλοί φιλοι κλπ αλλα η αλήθεια ειναι πως κανένας σε αυτή τη ζωή δεν παρακαλάει, όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους όπως προτείνεις κ στον topic starter να κάνει γιατι η ζωή ειναι μικρή για να τη χαραμίζεις στα παρακάλια. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- τέλος ξεκαθαρίστε λίγο στο μυαλό σας αρκετοί πως γνωστός = φιλος -FALSE- Αμα ψάχνεις πραγματικούς φίλους για να κάνεις παρέα με κόσμο θα σε αφήσει χωρίς φίλους , μαγκούφη και μιζερο γιατι το να ψάχνεις για "πραγματικούς φίλους" οπως το έχουν στο μυαλό τους κάπιοι ειναι σα την αγάμητη που περιμένει τον πριγκιπα και καταλήγει με καμια 10ρια γάτες για παρέα γιατι "οταν γνώρισε τους ανθρώπους αγάπησε τα ζώα" -φιλικά- Ναι μωρέ , έχεις δίκιο , τα λές πολύ όμορφα. επίσης , έίχα ξεχάσει πως όταν το σκας και γυρνάει , αγαπάς του πάντες , και όλοι είναι φίλοι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα