Erevodifwntas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τα Public/Multirama έχουν το Office 365 Home Premium στα 49.90 (το getitnow το έχει λίγο πιο ψηλά). Η τιμή του συνήθως είναι στα 79,90 http://www.public.gr/product/computers-and-software/software/office-suites/microsoft-office-365-home-premium-1-etos-ellinika/prod3850295pp/ 1
louben Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 50 ευρω για ετησιο licence?No thanks................................... 4
Erevodifwntas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 50 ευρώ για ένα χρόνο 5 licenses PC/Mac, 5 για tablet, 5 Tera στο one drive, 60 λεπτά Skype phone το μήνα, νομίζω ότι είναι καλά. Σίγουρα καλύτερα από τα 80 που ζητάνε κανονικά
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 παιζει σχεδον καθε εβδομαδα στα 29 στα αμαζον. Ακομα και στα 29 παλι απουλητο μενει. Λογικο
Erevodifwntas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 παιζει σχεδον καθε εβδομαδα στα 29 στα αμαζον. Ακομα και στα 29 παλι απουλητο μενει. Λογικο Επειδή το έψαχνα αρκετό καιρό (μάλλον είμαι περίεργος), ποτέ δεν το είχα πετύχει σε τέτοια τιμή. Πραγματικά την επόμενη φορά που θα το βρεις στα 29 post-αρέ το (εσένα μπορεί να σου είναι άχρηστο, αλλά για κάποιους από μας έχει κάποια αξία). 2
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Επειδή το έψαχνα αρκετό καιρό (μάλλον είμαι περίεργος), ποτέ δεν το είχα πετύχει σε τέτοια τιμή. Πραγματικά την επόμενη φορά που θα το βρεις στα 29 post-αρέ το (εσένα μπορεί να σου είναι άχρηστο, αλλά για κάποιους από μας έχει κάποια αξία). κανενα θεμα! στο γαλλικο νομιζω το πετυχαινα συνεχεια. Το χτυπανε εως το 70% και μετα μενει απουλητο. Το καλο ειναι οτι αν σε ενδιαφερει οι αδειες ειναι αθροιστικες. Δηλαδη αν βαλεις δυο τοτε ισχυει για δυο χρονια 1
SV1EOD Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 κανενα θεμα! στο γαλλικο νομιζω το πετυχαινα συνεχεια. Το χτυπανε εως το 70% και μετα μενει απουλητο. Το καλο ειναι οτι αν σε ενδιαφερει οι αδειες ειναι αθροιστικες. Δηλαδη αν βαλεις δυο τοτε ισχυει για δυο χρονια Με μια ματια που εριξα στα γρήγορα πάντως καμια παραλλαγή του office365 δεν έχει πεσει στο γαλλικο amazon κάτω απο τα 60€ πρόσφατα. http://fr.camelcamelcamel.com/search?sq=office+365
morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Με μια ματια που εριξα στα γρήγορα πάντως καμια παραλλαγή του office365 δεν έχει πεσει στο γαλλικο amazon κάτω απο τα 60€ πρόσφατα. http://fr.camelcamelcamel.com/search?sq=office+365 το καμελ σε ρουχα, κουζινικα και software δεν ειναι καθολου αξιοπιστο. Ειδικα σε daily offers που αποτελουν extreme values συμφωνα με αυτο. Παντως κοιταω ολα τα αμαζον καθε μερα οποτε δεν παιρνω και ορκο οτι ηταν στο γαλλικο
eko13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ποτε δεν καταλαβα το λογο για να πληρωσει καποιος μηνιαια συνδρομη σε σουιτα εφαρμογων γραφειου! εκτος το οτι υπαρχουν αξιολογα δωρεαν ανοικτου κωδικα, με μικρη τιμη αγοραζεις office 2007 H' 2010 που ειναι υπερπληρεις!!
Erevodifwntas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ποτε δεν καταλαβα το λογο για να πληρωσει καποιος μηνιαια συνδρομη σε σουιτα εφαρμογων γραφειου! εκτος το οτι υπαρχουν αξιολογα δωρεαν ανοικτου κωδικα, με μικρη τιμη αγοραζεις office 2007 H' 2010 που ειναι υπερπληρεις!! Έχεις το πιο σύγχρονο λογισμικό (κι όχι 7ετίας) και σε τιμή καλύτερη από ότι αν το αγόραζες (σε 3 χρόνια -κατά την άποψη μου ο μέσος όρος ζωής ενός office- έχεις δώσει 240 ευρώ και αυτά τα 5 χρόνια έχεις άδειες για 5 pc/mac + άπειρο χώρο στο cloud). Έστω ότι το office κοστίζει 100 ευρώ (αν και κοστίζει αρκετά παραπάνω), τότε για 5 licenses θα πλήρωνες 500 ευρώ. Επίσης τα πληρώνεις σε βάθος χρόνου κι όχι όλο το ποσό μία και έξω. ΟΚ. υπάρχουν και τα free, αλλά εκεί είναι θέμα τι θέλει ο καθένας (η τιμή δεν είναι το μόνο κριτήριο). Προσωπικά μόνο το 1Tera/χρόνο/χρήστη για 5 χρήστες σε τιμή 50 ευρώ (10 ευρώ το άτομο/χρόνο) θα με έπειθαν να το πάρω (και ναι, τα 50 Giga είναι λίγα όταν πια οι φωτογραφίες φτάνουν τα 10ΜΒ η καθεμία).
xpapias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Είχα ρωτήσει και παλιότερα. Το πιο φτηνο office αυτή τη στιγμή ποιο είναι; Εννοώ κάποια εκδοση που να μην υστερεί σε κάτι. Είμαι φοιτητής. Academic versions νομίζω δεν υπάρχουν, σωστα;
gregdel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Διαφωνώ ως προς την "ζωή" του office... εμείς δουλεύουμε ακόμα με office 2000 και είναι εξαιρετικό για αυτό που το θέλουμε. Ακόμα και για πολύπλοκη χρήση excel και παρουσιάσεις... 1
rnd Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Είμαι φοιτητής. Academic versions νομίζω δεν υπάρχουν, σωστα; Τι εννοεί ο ποιητής; Δωρεάν ακαδημαϊκή έκδοση; Microsoft Office 365 Ακαδημαϊκή Έκδοση Microsoft Office 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα
achilles_g_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Τι εννοεί ο ποιητής; Δωρεάν ακαδημαϊκή έκδοση; Microsoft Office 365 Ακαδημαϊκή Έκδοση Microsoft Office 365 για εκπαιδευτικά ιδρύματα Προφανώς εννοεί δωρεάν για ένα διάστημα, όπως πχ δίνουν στους φοιτητές τα windows 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα