malvinan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Ο λογιστής μου έκανε δήλωση της ταμειακής μου και έκοψα 1 αποδείξη αλλά είχε ξεχάσει να κάνει προσθήκη στους καδ την λιανική. Τα χω παίξει, ξέρει κανείς τι έπεται; Μπορεί να δηλωθεί Καδ με αναδρομική ισχύ και αν ναι με τι πρόστιμο; Έκοψα μόνο μια απόδειξη αμελητέο πόσο και πριν από την δήλωση της φτμ ο τεχνικός κάτι μονολεπτα για επίδειξη.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Εκπρόθεσμη προσθήκη ΚΑΔ 100 ευρω αν παρέλθει δεκαήμερο. Συζήτησε το μαζί του... αμελητέο ποσό φάση θα μπορούσε να το έχει χτυπήσει ο τεχνικός... γαργάρα μάλλον.
malvinan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Thanks που γράφεις τέτοια ώρα. Την Δευτέρα πήρα την ταμειακή, ο τεχνικός έκοψε 3 αποδείξεις και τρια ζ για επίδειξη. Ποσα 0.1 0.20 1 0.2 1.2 την Τρίτη έγινε το Δ13 μέσω taxis επιτυχώς και την Τετάρτη έκοψα 28Ε και έστειλα προϊόν στο πελάτη και έκανα ζ με 28Ε 13% ΦΠΑ για κάρτες (το τέταρτο αλλά πρώτο μετά την δήλωση της ταμειακής). Αύριο πάμε στην εφορία και οαεε για να προσθέσουμε καδ. Θεωρείται εκπρόθεσμη; Αν ναι θα γίνει έλεγχος κλπ και πρόστιμο 100 ή παραπάνω; Αν όχι απλά θα προσθέσουμε καδ και θα έχει ισχύ για τρεις μέρες πριν; Θενξ και πάλι για τις απαντήσεις. Απλά δεν μπορώ να κοιμηθώ από το άγχος. Και αντε 100Ε πάει και έρχεται απλά διάβαζα κάτι για 117 ως 1170
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Με το λογιστή σου μίλησες; Οχι. Αγχώνεσαι βραδιάτικα για το τιποτα. Είσαστε εντός προθεσμίας. Πιες ενα ποτάκι, βαλε μουσικούλα και χαλαρωσε.
malvinan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δηλαδή μπορώ και 10 μέρες μετά να βάλω καδ λιανικής ακόμα και αν έχει γίνει χρήση ταμειακής και έχει δηλωθεί κανονικά; Με το λογιστή μίλησα και με πανικοβαλε = δεν ξέρει κι αυτός. Πήρα 2 lexotanil για να ηρεμήσω η καημένη. Είσαι λογιστής;
malvinan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Που και λογιστής να μην είσαι σε παντρεύομαι αυτή τη στιγμή.
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αν είμαι κι όλας κερδίζω αμέτρητα μόρια, να φανταστώ. 2
malvinan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αν είσαι κερδίζεις το παστίτσιο της μαμάς μου. Πίστεψέ με αξίζει
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Χόρτασα πεσκέσια φέτος ρε γαμώτο... τι τσίπουρο, τι φρούτα, τι πίτες, βάζω και παστίτσιο στη λίστα μου. Από το γάμο στο παστίτσιο. Το βλέπεις forum? Έτσι. Μετά, από το παστίτσιο θα μας πετάξουν στο δρόμο. 1
malvinan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Γάμο και παστίτσιο είμαι και από καλή οικογένεια ξέρω να πλέκω και τερλικια.
CROM271 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Χόρτασα πεσκέσια φέτος ρε γαμώτο... τι τσίπουρο, τι φρούτα, τι πίτες, βάζω και παστίτσιο στη λίστα μου. Ημουν ετοιμος για συγχαρητηρια αλλα τελικα too good to be true αυτο που διαβασα αρχικα....
tzizzz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Που και λογιστής να μην είσαι σε παντρεύομαι αυτή τη στιγμή. τα λεξοτανιλ μιλανε
mathsrule Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Βίο ανθόσπαρτο παιδιά! Καλούς απογόνους, κι εγώ κουμπάρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα