exydos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Παδια, πηγα πηρα την prepaid μου και εκανα ολη την διαδικασια και μετα μου ζητησε εναν 4 ψηφιο κωδικο, και δεν ειχα ιδεα απο που να τον βρω... Δοκιμασα 3 φορες λανθασμενα και μου λεει οτι This card was disabled for paypal και λεει να στειλω καποια εγγραφα στα αγγλικα μεταφρασμενα... ελεος δηλαδη δεν υπαρχει αλλος τροπος?
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αυτος ο 4 ψήφιος κωδικός εμφανίζεται στον πρώρτο λογαριασμό που θα πάρεις απο την prepaid απο την τράπεζα σου και τοτε τον βάζεις τωρα εσυ βιάστηκες / δεν ήξερε και σου κλείδωσε την κάρτα , στείλε ενα mail στο paypal και πες τους οτι δεν γνώριζες κτλπ μηπως σου ξεμπλοκάρουν την κάρτα
exydos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 <p>Αυτος ο 4 ψήφιος κωδικός εμφανίζεται στον πρώρτο λογαριασμό που θα πάρεις απο την prepaid απο την τράπεζα σου και τοτε τον βάζεις τωρα εσυ βιάστηκες / δεν ήξερε και σου κλείδωσε την κάρτα , στείλε ενα mail στο paypal και πες τους οτι δεν γνώριζες κτλπ μηπως σου ξεμπλοκάρουν την κάρτα</p> Σε ευχαριστώ πολύ φιλέ μου. Επίσης σου έχω 2 ακόμα ερωτήσεις. Σε περιπτωση που δεν μου την ξεμπλοκαρουν , πως ακριβώς θα μεταφρασω τα έγγραφα αυτά ; Και η κάρτα που έχουν οι γονεις μας στην τράπεζα για να βάζουν/βγάζουν λεφτα μπορεί να χρησιμοποιηθει για αγορες στο ebay? Και τελευταια ερώτηση, μηπως ξέρεις κανένα άλλο site εκτος απο ebay που δεν χρειαζεται paypal για να παραγγειλεις και μονο η κάρτα? Ευχαριστώ πολύ!!
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αν βιάζεσαι τον κωδικό verify στον δίνουν και τηλεφωνικά από την κάρτα, δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει η ανάλυση λογαριασμού. Το amazon και πολλά άλλα δέχονται κάρτες χωρίς paypal. Καλό είναι όμως γενικά να έχεις paypal, βολεύει σε πολλές περιπτώσεις
exydos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ναι, αλλά το πρόβλημα είναι οτι εκανα 3 φορες λάθος τον κωδικό και η paypal μου έκανε disable την κάρτα μέχρι να τους στείλω τα έγγραφα μετεφρασμενα στα αγγλικά, πως ακριβως θα γίνει αυτό? Επισης, τους έστειλα μήνυμα για δεύτερη ευκαιρία μπας και γίνει τίποτα
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πάρε στην τράπεζα να μάθεις στον σωστό κωδικό και μετά επικοινώνησε με το paypal και πες τους ότι έχεις τον σωστό κωδικό μήπως και γλιτώσεις τη διαδικασία
exydos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 <p>Πάρε στην τράπεζα να μάθεις στον σωστό κωδικό και μετά επικοινώνησε με το paypal και πες τους ότι έχεις τον σωστό κωδικό μήπως και γλιτώσεις τη διαδικασία</p> Ευχαρίστω πολύ, θα το κάνω. Μπορεις να μου πεις αν αυτή η κάρτα που έχουν οι γονεις μας για να βάζουν/βγάζουν λεφτά απο την τράπεζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορες στο internet? Και πως λέγεται? exydos
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι κάρτες από,τι θυμάμαι. Πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα για τη συγκεκριμένη γιατί κάποιες δεν υποστηρίζουν συναλλαγές εξ αποστάσεως. Γενικά πάντως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρεωστική (συνδεμένη στο λογαριασμό σου κανονικά, τη χρησιμοποιείς και στο atm και σε αγορές σε φυσικά καταστήματα ή προπληρωμένη που τη φορτίζεις με ένα ποσό αλλά παίρνει και η τράπεζα μια προμήθεια κάθε φορά) Για αγορές από ebay πρέπει συνδέσεις την κάρτα στο paypal, σε άλλα sites μπορείς να πληρώνεις και απευθείας με την κάρτα
exydos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 <p>Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι κάρτες από,τι θυμάμαι. Πρέπει να ρωτήσεις την τράπεζα για τη συγκεκριμένη γιατί κάποιες δεν υποστηρίζουν συναλλαγές εξ αποστάσεως. Γενικά πάντως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρεωστική (συνδεμένη στο λογαριασμό σου κανονικά, τη χρησιμοποιείς και στο atm και σε αγορές σε φυσικά καταστήματα ή προπληρωμένη που τη φορτίζεις με ένα ποσό αλλά παίρνει και η τράπεζα μια προμήθεια κάθε φορά) Για αγορές από ebay πρέπει συνδέσεις την κάρτα στο paypal, σε άλλα sites μπορείς να πληρώνεις και απευθείας με την κάρτα</p> Ευχαριστώ για τον χρονο σου!!! Αν η paypal δεν μου δώσει δεύτερη ευκαιρία μάλλον θα χρησιμοποιησω την amazon μιας και δεν χρειαζεται η paypal αλλά και στην amazon έχω ενα θέματακι.. Shipping adress είναι στα αγγλικά γραμματα και όχι στα ελληνικά σε αντίθεση με το ebay. Η διεύθυνση μου είναι Μαδύτου, πως θα γράφει στα αγγλικά madytoy, madytou, madutoy, madutou??? exydos 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για τον χρονο σου!!! Αν η paypal δεν μου δώσει δεύτερη ευκαιρία μάλλον θα χρησιμοποιησω την amazon μιας και δεν χρειαζεται η paypal αλλά και στην amazon έχω ενα θέματακι.. Shipping adress είναι στα αγγλικά γραμματα και όχι στα ελληνικά σε αντίθεση με το ebay. Η διεύθυνση μου είναι Μαδύτου, πως θα γράφει στα αγγλικά madytoy, madytou, madutoy, madutou??? exydos Μην πολύ ανησυχείς για τη διεύθυνση, στο ταχυδρομείο της περιοχής σου θα έρθει οπότε ο ταχυδρόμος θα καταλάβει για ποια διεύθυνση πρόκειται. Από amazon.com να προσέχεις για τελωνεία κλπ, από ευρωπαϊκά amazon δεν έχεις θέμα και έρχονται και πιο γρήγορα. Και η δικιά μου διεύθυνση μπορεί να γραφτεί με 2-3 τρόπους αλλά δεν είχα θέμα. Αν θέλεις γράψτη Maditou (όπως διαβάζετε δηλαδή, αλλά και αλλιώς να τη γράψεις θα στο φέρουν αν τα άλλα στοιχεία, χώρα, πόλη, τκ είναι σωστά)
exydos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μην πολύ ανησυχείς για τη διεύθυνση, στο ταχυδρομείο της περιοχής σου θα έρθει οπότε ο ταχυδρόμος θα καταλάβει για ποια διεύθυνση πρόκειται. Από amazon.com να προσέχεις για τελωνεία κλπ, από ευρωπαϊκά amazon δεν έχεις θέμα και έρχονται και πιο γρήγορα. Και η δικιά μου διεύθυνση μπορεί να γραφτεί με 2-3 τρόπους αλλά δεν είχα θέμα. Αν θέλεις γράψτη Maditou (όπως διαβάζετε δηλαδή, αλλά και αλλιώς να τη γράψεις θα στο φέρουν αν τα άλλα στοιχεία, χώρα, πόλη, τκ είναι σωστά) Φιλε μου απαντησε η paypal και μου εδωσε δευτερη ευκαιρια, να το μηνυμα : Thank you for contacting PayPal regarding your card ending in XXX2936. For your protection, your card ending xxx2936 was temporarily disabled because you entered the PayPal code incorrectly 3 times when you were confirming your card. Following a review of your account I have reactivated your card and you can now add it to your account. Here's how to add the card to your account: Go to www.paypal.com and log in to your account. Click ‘Profile’ near the top of the page. Click ‘My Money.’ Click ‘Update’ beside ‘Debit and credit cards.’ Click ‘Add a Card.’ Select the ‘Card Type’ and enter the required information. Click ‘Add Card.’ You last requested the code on July 18th and we charged your card 1,5EUR.This charge will show on your card statement 2-3 working days after this date. Your card statement is a document provided by your bank which shows a summary of your card payments for a set period of time. Some banks send this monthly by post while others provide an online version. If you do not have online access to your statement, you must wait for your bank to send it by post. There will be a 4-digit PayPal code shown on your card statement next to this charge. In the item description section, this code is printed next to the word ‘PAYPAL’ or ‘PP’. Your code will look like this on your statement: PP*1234 CODE or PayPal*1234CODE When you know your code you can confirm your card: Click ‘Profile’ near the top of the page. Click 'Confirm my debit or credit card' in the 'Notifications' box. Enter your PayPal code. Click 'Submit'. Note: • The 4 digit code cannot be sent to you by email, SMS or post. You must find the code on your card statement as this verifies that you own the card • The charge amount is refunded to your PayPal balance once the PayPal code is entered and your card is confirmed. This refund may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal balance • We strongly discourage you from calling your credit card company to get your PayPal code before receiving your monthly statement in the mail • Please be aware that if you are using a prepaid card, you should ensure it offers the statement service. Otherwise you will need to contact your card issuer’s Customer Service to retrieve the 4 digit PayPal code It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal. Τωρα σας παρακαλώ εξηγηστε μου που να βρω αυτον τον κωδικο 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μην πολύ ανησυχείς για τη διεύθυνση, στο ταχυδρομείο της περιοχής σου θα έρθει οπότε ο ταχυδρόμος θα καταλάβει για ποια διεύθυνση πρόκειται. Από amazon.com να προσέχεις για τελωνεία κλπ, από ευρωπαϊκά amazon δεν έχεις θέμα και έρχονται και πιο γρήγορα. Και η δικιά μου διεύθυνση μπορεί να γραφτεί με 2-3 τρόπους αλλά δεν είχα θέμα. Αν θέλεις γράψτη Maditou (όπως διαβάζετε δηλαδή, αλλά και αλλιώς να τη γράψεις θα στο φέρουν αν τα άλλα στοιχεία, χώρα, πόλη, τκ είναι σωστά) Φιλε μου απαντησε η paypal και μου εδωσε δευτερη ευκαιρια, να το μηνυμα : Thank you for contacting PayPal regarding your card ending in XXX2936. For your protection, your card ending xxx2936 was temporarily disabled because you entered the PayPal code incorrectly 3 times when you were confirming your card. Following a review of your account I have reactivated your card and you can now add it to your account. Here's how to add the card to your account: Go to www.paypal.com and log in to your account. Click ‘Profile’ near the top of the page. Click ‘My Money.’ Click ‘Update’ beside ‘Debit and credit cards.’ Click ‘Add a Card.’ Select the ‘Card Type’ and enter the required information. Click ‘Add Card.’ You last requested the code on July 18th and we charged your card 1,5EUR.This charge will show on your card statement 2-3 working days after this date. Your card statement is a document provided by your bank which shows a summary of your card payments for a set period of time. Some banks send this monthly by post while others provide an online version. If you do not have online access to your statement, you must wait for your bank to send it by post. There will be a 4-digit PayPal code shown on your card statement next to this charge. In the item description section, this code is printed next to the word ‘PAYPAL’ or ‘PP’. Your code will look like this on your statement: PP*1234 CODE or PayPal*1234CODE When you know your code you can confirm your card: Click ‘Profile’ near the top of the page. Click 'Confirm my debit or credit card' in the 'Notifications' box. Enter your PayPal code. Click 'Submit'. Note: • The 4 digit code cannot be sent to you by email, SMS or post. You must find the code on your card statement as this verifies that you own the card • The charge amount is refunded to your PayPal balance once the PayPal code is entered and your card is confirmed. This refund may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal balance • We strongly discourage you from calling your credit card company to get your PayPal code before receiving your monthly statement in the mail • Please be aware that if you are using a prepaid card, you should ensure it offers the statement service. Otherwise you will need to contact your card issuer’s Customer Service to retrieve the 4 digit PayPal code It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal. Τωρα σας παρακαλώ εξηγηστε μου που να βρω αυτον τον κωδικο όπως λέει και το μήνυμα, ή θα περιμένεις την ανάλυση λογαριασμού που έρχεται κάθε μήνα ταχυδρομικά ή θα το τσεκάρεις ηλεκτρονικά αν έχεις e-banking ή θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της κάρτας σου, θα τους πεις ότι χρειάζεσαι τον κωδικό paypal και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να έρθει ο αναλυτικός λογαριασμός, θα σου ζητήσουν κάποια στοιχεία και θα σου τον πούνε. Μετά κάνεις αυτά που λέει το μήνυμα και τον βάζεις στο paypal
exydos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 <blockquote class="ipsBlockquote"> Μην πολύ ανησυχείς για τη διεύθυνση, στο ταχυδρομείο της περιοχής σου θα έρθει οπότε ο ταχυδρόμος θα καταλάβει για ποια διεύθυνση πρόκειται. Από amazon.com να προσέχεις για τελωνεία κλπ, από ευρωπαϊκά amazon δεν έχεις θέμα και έρχονται και πιο γρήγορα. Και η δικιά μου διεύθυνση μπορεί να γραφτεί με 2-3 τρόπους αλλά δεν είχα θέμα. Αν θέλεις γράψτη Maditou (όπως διαβάζετε δηλαδή, αλλά και αλλιώς να τη γράψεις θα στο φέρουν αν τα άλλα στοιχεία, χώρα, πόλη, τκ είναι σωστά) Φιλε μου απαντησε η paypal και μου εδωσε δευτερη ευκαιρια, να το μηνυμα : Thank you for contacting PayPal regarding your card ending in XXX2936. For your protection, your card ending xxx2936 was temporarily disabled because you entered the PayPal code incorrectly 3 times when you were confirming your card. Following a review of your account I have reactivated your card and you can now add it to your account. Here's how to add the card to your account: Go to www.paypal.com and log in to your account. Click ‘Profile’ near the top of the page. Click ‘My Money.’ Click ‘Update’ beside ‘Debit and credit cards.’ Click ‘Add a Card.’ Select the ‘Card Type’ and enter the required information. Click ‘Add Card.’ You last requested the code on July 18th and we charged your card 1,5EUR.This charge will show on your card statement 2-3 working days after this date. Your card statement is a document provided by your bank which shows a summary of your card payments for a set period of time. Some banks send this monthly by post while others provide an online version. If you do not have online access to your statement, you must wait for your bank to send it by post. There will be a 4-digit PayPal code shown on your card statement next to this charge. In the item description section, this code is printed next to the word ‘PAYPAL’ or ‘PP’. Your code will look like this on your statement: PP*1234 CODE or PayPal*1234CODE When you know your code you can confirm your card: Click ‘Profile’ near the top of the page. Click 'Confirm my debit or credit card' in the 'Notifications' box. Enter your PayPal code. Click 'Submit'. Note: • The 4 digit code cannot be sent to you by email, SMS or post. You must find the code on your card statement as this verifies that you own the card • The charge amount is refunded to your PayPal balance once the PayPal code is entered and your card is confirmed. This refund may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal balance • We strongly discourage you from calling your credit card company to get your PayPal code before receiving your monthly statement in the mail • Please be aware that if you are using a prepaid card, you should ensure it offers the statement service. Otherwise you will need to contact your card issuer’s Customer Service to retrieve the 4 digit PayPal code It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal. Τωρα σας παρακαλώ εξηγηστε μου που να βρω αυτον τον κωδικο όπως λέει και το μήνυμα, ή θα περιμένεις την ανάλυση λογαριασμού που έρχεται κάθε μήνα ταχυδρομικά ή θα το τσεκάρεις ηλεκτρονικά αν έχεις e-banking ή θα επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της κάρτας σου, θα τους πεις ότι χρειάζεσαι τον κωδικό paypal και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να έρθει ο αναλυτικός λογαριασμός, θα σου ζητήσουν κάποια στοιχεία και θα σου τον πούνε. Μετά κάνεις αυτά που λέει το μήνυμα και τον βάζεις στο paypal</blockquote/> Δοκίμασα το e-banking (winbank)και δεν συνδέεται στην κάρτα μου ενω τα έχω βαλει όλα σωστα. Ίσως δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα? Την κάρτα την έκανα την Παρασκευή
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αν δεν μπορέσεις να μπεις στο internet banking πάρε τηλέφωνο. Ζήτα τους τον κωδικό του paypal και θα στο πούνε (για να μη περιμένεις να έρθει ταχυδρομικά η ανάλυση)
exydos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 <p>Αν δεν μπορέσεις να μπεις στο internet banking πάρε τηλέφωνο. Ζήτα τους τον κωδικό του paypal και θα στο πούνε (για να μη περιμένεις να έρθει ταχυδρομικά η ανάλυση)</p> Ωραία αύριο αρχίζω τις διαδικασίες. Τώρα πριν απο λίγο μπήκα στο ebay και παρειγγειλα το minecraft για το ps3. Όταν ερθει η παραγγελία, στο σπίτι πανω θα μου την φέρουν, επειδή μένω σε πολυκατοικία.. Θα μπορέσω να την παρά λάβω εγώ ο ίδιος ενω είμαι 16? η θα παει στο ταχυδρομείο? (Last question) exydos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα