Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία αύριο αρχίζω τις διαδικασίες. Τώρα πριν απο λίγο μπήκα στο ebay και παρειγγειλα το minecraft για το ps3. Όταν ερθει η παραγγελία, στο σπίτι πανω θα μου την φέρουν, επειδή μένω σε πολυκατοικία.. Θα μπορέσω να την παρά λάβω εγώ ο ίδιος ενω είμαι 16? η θα παει στο ταχυδρομείο? (Last question)

exydos

Κοίταξε φίλε μου. Εάν στα στοιχεία που έχεις δηλώσει στο paypal αλλά και στο ebay δηλαδή όνομα-διεύθνυση κτλ είναι δικά σου και εφόσον έχεις αστυνομική ταυτότητα θα μπορείς κανονικά. Κάποια πράγματα σου έρχεται ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ να πας να το παραλάβεις εσύ και κάποια άλλα έρχονται στο γραμματοκιβώτιο σου κατεβαίνεις και τα παίρνεις. Κάνε όσες ερωτήσεις θες :P

Δημοσ.

Πλήρωσες? αν δεν έχεις δηλώσει την κάρτα σου στο paypal δεν έχεις πληρώσει στο ebay και άρα δεν φεύγει και η παραγγελία. Μπορεί να σου αφήσουν ειδοποίηση, να σου αφήσουν το πακέτο στο γραμματοκιβώτιο ή να θέλουν να υπογράψεις για να παραλάβεις αν είναι συστημένο. Είναι ανάλογα τον τρόπο αποστολής και το μέγεθος του πακέτου

• Like 1
Δημοσ.

<p>Πλήρωσες? αν δεν έχεις δηλώσει την κάρτα σου στο paypal δεν έχεις πληρώσει στο ebay και άρα δεν φεύγει και η παραγγελία. Μπορεί να σου αφήσουν ειδοποίηση, να σου αφήσουν το πακέτο στο γραμματοκιβώτιο ή να θέλουν να υπογράψεις για να παραλάβεις αν είναι συστημένο. Είναι ανάλογα τον τρόπο αποστολής και το μέγεθος του πακέτου</p>

Ναι, πληρωσα και θα περιμένω να ερθει η παραγγελία. Και σε περιπτωση που δεν είναι κανείς σπίτι τι γίνεται?

exydos

Ωραία αύριο αρχίζω τις διαδικασίες. Τώρα πριν απο λίγο μπήκα στο ebay και παρειγγειλα το minecraft για το ps3. Όταν ερθει η παραγγελία, στο σπίτι πανω θα μου την φέρουν, επειδή μένω σε πολυκατοικία.. Θα μπορέσω να την παρά λάβω εγώ ο ίδιος ενω είμαι 16? η θα παει στο ταχυδρομείο? (Last question)

exydos

Κοίταξε φίλε μου. Εάν στα στοιχεία που έχεις δηλώσει στο paypal αλλά και στο ebay δηλαδή όνομα-διεύθνυση κτλ είναι δικά σου και εφόσον έχεις αστυνομική ταυτότητα θα μπορείς κανονικά. Κάποια πράγματα σου έρχεται ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ να πας να το παραλάβεις εσύ και κάποια άλλα έρχονται στο γραμματοκιβώτιο σου κατεβαίνεις και τα παίρνεις. Κάνε όσες ερωτήσεις θες :P
Μάλιστα, αρα για την επόμενη παραγγελία θα αλλάξω τα στοιχεια του μπαμπά μου και θα βάλω το δικο μου όνομα.. Δεν πειράζει που η pre paid είναι στο όνομα του πατερα μου έτσι?Υ.Γ : Σας εχω ζαλίζει με τις ερωτήσεις, θέλω να τα ξεκαθαρίσω μια και καληexydos
Δημοσ.

Ναι, πληρωσα και θα περιμένω να ερθει η παραγγελία. Και σε περιπτωση που δεν είναι κανείς σπίτι τι γίνεται?

exydos

Μάλιστα, αρα για την επόμενη παραγγελία θα αλλάξω τα στοιχεια του μπαμπά μου και θα βάλω το δικο μου όνομα.. Δεν πειράζει που η pre paid είναι στο όνομα του πατερα μου έτσι?Υ.Γ : Σας εχω ζαλίζει με τις ερωτήσεις, θέλω να τα ξεκαθαρίσω μια και καληexydos

αν είναι απλό ταχυδρομείο και μικρό δέμα απλά θα στο αφήσουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, αν είναι συστημένο ή σου αφήσουν μόνο ειδοποίηση θα πρέπει να παραλάβει αυτός που γράφει το χαρτί (ο πατέρας σου δηλαδή)

Δημοσ.

Εμας όλα κάτω μας τα αφήνουν και φεύγουν. Μόνο ένα κουτί υπολογιστή που είχα αγοράσει χτύπησαν κουδούνι να κατέβω.

Δημοσ.

exydos

αν είναι απλό ταχυδρομείο και μικρό δέμα απλά θα στο αφήσουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, αν είναι συστημένο ή σου αφήσουν μόνο ειδοποίηση θα πρέπει να παραλάβει αυτός που γράφει το χαρτί (ο πατέρας σου δηλαδή)
Ωραία, μόλις μου ήρθε ειδοποίηση item has shipped αρα όλα πάνε κομπλε! Θα σας ενημερωσω για την πορεία, ευχαριστώ για την στήριξηexydos
  • Like 1
Δημοσ.

Εμας όλα κάτω μας τα αφήνουν και φεύγουν. Μόνο ένα κουτί υπολογιστή που είχα αγοράσει χτύπησαν κουδούνι να κατέβω.

μάλλον έρχονται όλα με απλό ταχυδρομείο. Συνήθως όσα έχουν δωρεάν μεταφορικά έρχονται έτσι...προσοχή, εμένα μου έχουν κλέψει πακέτα 1-2 φορές

Δημοσ.

Ε ναι με απλό. Λίγες φορές έχει έρθει με courrier ups αλλά είναι ακριβά τα μεταφορικά. Για το κινητό μου π.χ. πλήρωσα σχεδόν 50 ευρώ και τώρα που αγόρασα λάπτοπ ένα 20ρικο.

Όσο για το κλέψιμο ευτυχώς είμαστε καλή περιοχή και δεν παίζει άσε που πάντα είναι κάποιος απο δίπλα έξω οπότε είναι δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι με απλό. Λίγες φορές έχει έρθει με courrier ups αλλά είναι ακριβά τα μεταφορικά. Για το κινητό μου π.χ. πλήρωσα σχεδόν 50 ευρώ και τώρα που αγόρασα λάπτοπ ένα 20ρικο.

Όσο για το κλέψιμο ευτυχώς είμαστε καλή περιοχή και δεν παίζει άσε που πάντα είναι κάποιος απο δίπλα έξω οπότε είναι δύσκολο.

το συστημένο δεν είναι ακριβό αλλά οι περισσότεροι στέλνουν με απλό. Αν δεν έχεις θέμα με κλοπές οκ

Δημοσ.

Σε εμένα το γραμματοκιβώτιο είναι από αυτά κλειδώνουν και έχω βάλει και ένα λουκέτο όποτε είμαι οκ και εμείς είμαστε σε καλή περιοχή. συν ότι κάποιος συνέχεια κατεβαίνει-ανεβαίνει από την πολυκατοικία μου. Επίσης μέχρι τώρα έχω χάσει μόνο μια φορά και αυτό συμβαίνει στο αεροδρόμιο στις περισσότερες φορές απλό βέβαια και μου το ξανάστειλαν πάλι και ήταν οκ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το ιδιο προβλημα-λαθος με το φιλο εκανα μολις εχθες.

τους  εστειλα μνμ να μου ξεκλειδωσουν την καρτα. ελπιζω να απαντησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...