Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραγγειλα κουτα zalman z11 plus hf1 και sapphire r9 290 tri x oc θα χωρεσει μεσα η εκανα βλακεια??????

sidenote:δεν εχω ξαναφτιαξει pc

Δημοσ.

Phew, thanks πηγε να μου κοπει το αιμα ...η κουτα λεει εως 290 cm και η καρτα ειναι 310 ομως :fear:  

edit:απο οσω γνωριζω το mount για τους σκληρους δεν βγαινει

Δημοσ.

Ωχ. Wait.. ειδα λαθος μαλλον και εκ παραδρομης απαντησα!

Αν αυτο λεει στο manual τοτε αυτο θα ισχυει δυστυχως :-/ 

Δες μια αυτο.. ο τυπος εχει ακριβως το ιδιο κουτι και την ιδια καρτα.. και χρειαστηκε να κανει πατεντα για να χωρεσει..!... http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?s=bb31b32816501d4b936d67aac9f9c136&p=25625565&postcount=1

το κουτι ειναι πολυ αργα πλεον για να αλλαξει ε? :-/

αν το χεις παραγγειλει και δεν το εχεις ξεσφραγισει ακομα εχεις δικαιωμα να το αλλαξεις και να παρεις 

ενα που να χωραει ανετα η καρτουλα. 

Δημοσ.

Την παραγγειλα απο eshop και τους ειπα να μου βαλουν και την mobo και μερικα αλλα κομματια,την καρτα θα την βαλω μονος μου,Θα παρω τηλεφωνο να δω αν μπορω να αλλαξω την παραγγελια(ευτυχως το προσεξα αλλιως θα ειχα παθει ανακοπη οταν το παιρνα)

Δημοσ.

Την παραγγειλα απο eshop και τους ειπα να μου βαλουν και την mobo και μερικα αλλα κομματια,την καρτα θα την βαλω μονος μου,Θα παρω τηλεφωνο να δω αν μπορω να αλλαξω την παραγγελια(ευτυχως το προσεξα αλλιως θα ειχα παθει ανακοπη οταν το παιρνα)

Nαι ρε συ, καλα εκανες και το κοιταξες... ειναι μεγαλη η καρτουλα! Βαλ' την να ναι ανετα να απολαμβανει Gaming :P

http://www.e-shop.gr/corsair-carbide-series-300r-black-windowed-p-PER.640223

It's big where it counts.

Despite its size, the 300R can fit extra-long graphics cards of up to 450mm length

Δημοσ.

ok thanks,

Πηρα το corshair 230Τ χωραει και εκει ανετα η sapphire r9 290 (305/320)...Και επισης ειναι και αυτο πορτοκαλι  B)

Δημοσ.

ok thanks,

Πηρα το corshair 230Τ χωραει και εκει ανετα η sapphire r9 290 (305/320)...Και επισης ειναι και αυτο πορτοκαλι  B)

Πολυ ομορφο. Με γεια και καλο Gaming! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...