duende Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Παλια εκανα συλλογη απο zippo, αλλα βαρεθηκα..συν οτι μυριζει η φλογα ο αγαπημενος μου
Liverpool89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Τον αναπτηρα απο την 8η εικονα τον ειχε ο πατερας μου αλλα μαλλον δεν ηξερε τι αξια του, μου τον εδωσε απ οσο θυμαμαι και το χαλασα οταν ημουν μικρος..
groot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Αυτά είναι τα Old school όχι οι zippo Οι zippo είναι σύγχρονοι αναπτύρες της οκάς ενα βήμα πιο πάνω απο τους bic Αυτός εδώ: είχε για αναπτύρα έναν απο τους απο πάνω όχι zippo... pfffffffffffffff Ακριβώς!!! Οι Zippo είναι φάση Bic απλά με "λάδι" και φιτίλι αλλά όχι αέριο. Σιγά μην είναι old school!!!! Αυτούς στην 7η εικόνα τους βρίσκεις ακόμα και σήμερα και αρκετά φθηνά (5-6€). Θέλουν όμως ψάξιμο γιατί οι πέτρες από Zippo, επειδή είναι πιο σκληρές από αυτές που παίρνουν οι συγκεκριμένοι αναπτήρες, χαλάνε την ροδέλα της πέτρας. Έτσι, πρέπει να ψάξεις να βρεις μαλακότερες πέτρες για σπίθα. Για τους υπόλοιπους δεν λέω.. είναι μόνο για αυτούς που ξέρουν ή θέλουν να ψάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα