Προς το περιεχόμενο

[Tablet] BITMORE Tab711Q 8GB QuadCore 1,6 - Android 4.4 , μόνο από 22:00 μέχρι 02:00 στο online shop 59€.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη τιμη με 4πυρινο και 1gb ram..μια χαρα για τα 59€ του.αυτα τα bitmore ειναι αξιοπιστα ομως η βγαζουν προβληματα;;εχω ακουσει οτι βγαζουν διαφορα θεματα.αν το εχει κανεις ας μας πει αν αξιζε η αγορα του.

• Moderators
Δημοσ.

Είναι από τις βραδυνες προσφορες του ΜΜ, για λιγοτερο από 1.5 ωρα ακομα. Δεν λεω ότι αξιζει, αλλα επειδή υπαρχουν σοβαρες ελλειψεις στο τοπικ, προσπαθω να τις καλυψω.

Δημοσ.

Δεν δίνω ούτε 10€ για bitmore. Έχω δει να χαλανε και να μου φέρνουν εξωφρενικά μεγαλο αριθμο

Δημοσ.

Είναι από τις βραδυνες προσφορες του ΜΜ, για λιγοτερο από 1.5 ωρα ακομα. Δεν λεω ότι αξιζει, αλλα επειδή υπαρχουν σοβαρες ελλειψεις στο τοπικ, προσπαθω να τις καλυψω.

Ακόμα έκανα διορθώσεις ;) Εψαχνα απο τι ωρα μεχρι τι ωρα. Για αυτο το περασα 3 λεπτα μετα!

Δημοσ.

Καλή τιμή αλλά πρόβλημα το ότι δεν έχει Play store για όποιον δε θέλει να το σκαλίσει....από αξιοπιστία δεν ξέρω, δεν είχα ποτέ τίποτα bitmore, ούτε ξέρω κάποιον που να έχει

Δημοσ.

Καλή τιμή αλλά πρόβλημα το ότι δεν έχει Play store για όποιον δε θέλει να το σκαλίσει....από αξιοπιστία δεν ξέρω, δεν είχα ποτέ τίποτα bitmore, ούτε ξέρω κάποιον που να έχει

Ο οδηγός δεν ειναι και δύσκολος.

Στα χαρακτιριστικα που εχει μια χαρα φενεται.. απο αξιοπιστια δεν ξερω ουτε εγω.. αλλα βλεπω μπορεις να το κανεις UNROOT αν γινει κατι και εχει 2 χρονια εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.

Ο οδηγός δεν ειναι και δύσκολος.

Στα χαρακτιριστικα που εχει μια χαρα φενεται.. απο αξιοπιστια δεν ξερω ουτε εγω.. αλλα βλεπω μπορεις να το κανεις UNROOT αν γινει κατι και εχει 2 χρονια εγγύηση

σορρυ για το οφτόπικ αλλά μιάς και βρήκαμε παπά...

να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο f&u που αντί για google play έχει 1mobile???

Δημοσ.

σορρυ για το οφτόπικ αλλά μιάς και βρήκαμε παπά...

να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο f&u που αντί για google play έχει 1mobile???

Θεωρητικά ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...