Προς το περιεχόμενο

"Κινέζικα" στα Windows XP

Arkassa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Windows XP εδώ και ένα μήνα και έχω πρόβλημα με τα "κινέζικα" !!!

1. Αν κάποιο .mp3 είναι ελληνικό δεν παίζει στο Winamp. Για παράδειγμα το "Ξάξακες - Στα Ξαφνικά.mp3" δεν παίζει, αλλά αν το το κάνω rename σε "Xaxakes - Sta Xafnika.mp3" θα παίξει κανονικότατα!

2. Στο πρόγραμμα Advanced Disk Catalog οι λατινικοί χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά και οι ελληνικοί σαν κινέζικοι. Σημειώνω ότι η ίδια βάση δεδομένων σε Windows 98 ήταν μια χαρά.

Αυτά είναι τα δύο πιο πρόχειρα συμπτώματα που μπορώ να σας δώσω, αν κάποιος έχει κάποια ιδέα...

Δημοσ.

Οπ φίλε μου σε νιώθω κι εγώ το ίδιο έπαθα. Πέρασα μέσω των καρτών διχτύου από το παλιό μηχάνημα με 98 στο καινούριο με xp και δεν παίζει κανένα ελληνικό τραγούδι αν δεν το μετανομάσω... Παίδες βοηθήστε!!!!

Δημοσ.

Egw toulaxiston sto perasma apo win98 se xp den antimetopisa tetoio problhma.

Sto winamp 3 mou bgazei tous ellhnikous xaraktires kinezika alla oxi sto 2 parolayta paizoun ok!

Ston pinaka elenxou sto Regional and Language Options elen3te an olla einai ellhnika. Tipota allo de 3erw na pw.

Δημοσ.

InsomniaK: Αυτό που λέει ο Grinder είναι! Το αστείο είναι ότι ενώ παιδεύομαι ένα μήνα, τελικά το βρίκα μόνος μου... αφού όμως είχα γράψει στο forum!!!

Λοιπόν:

Control panel/Regional and language options/advanced/Language fon non-Unicode programs εκεί βάζεις "greek" και πατάς το apply. Πες μου αν λειτούργησε InsomniaK.

Bye

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ, δεν το δοκίμασα αλλά μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω

*** Άσχετο: επειδή μετακομίζω έκοψα το σταθερό επομένως όσοι περιμένουν απάντηση από εμένα, πρέπει να κάνουν υπομονή αφού διχτυώνομαι μόνο από τη σχολή***

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...