Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέψου να μπαίναμε κι εμεις τόπλες στα λεωφορεία.

Στα κτελ εμεις ποιο παλια καναμε εξαιρεσεις σε καποια bikini...αλλα γενικα ο κανονισμος απαγορευει μαγιο. Κυριως για να μην λερωνεται το λεωφορειο και σεβασμος προς τους υπόλοιπου.....

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, το να μην φοράει μπλούζα κάποιος δείχνει ασέβεια, ενώ το να ζέχνει ιδρωτίλα είναι αποδεκτό σύμφωνα με το σαβουάρ βιβρ των ΜΜΜ.

• Like 2
Δημοσ.

Στα κτελ εμεις ποιο παλια καναμε εξαιρεσεις σε καποια bikini...αλλα γενικα ο κανονισμος απαγορευει μαγιο. Κυριως για να μην λερωνεται το λεωφορειο και σεβασμος προς τους υπόλοιπου.....

σεβασμος προς τους υπόλοιπους ειναι να μπαινει η γυναικα μονο με το μπικινι :-)

Δημοσ.

http://www.oasa.gr/pdf/el/xyk_gr_rev_19.pdf

τελευταία σελίδα μετα το ασεμνα ειχε "να ΄φερουν ευπρεπη ενδυμασία", είτε αυτο ειναι παλιο ειτε το άλλο ειναι παλιο γιατι δε το εχει

τελευταία σελίδα,τελευταία πρόταση :o :mellow:

Καλησπέρα,καλησπέρα...

Τρώει πόρτα ο Θεοδωράκης στα λεωφορεία?

Είναι μήπως γι' αυτό συνέχεια σε μια μηχανή επάνω?

Καλή σας νύχτα...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,καλησπέρα...

Καλή σας νύχτα...

το ειδα και εγω αλλα δε το σχολίασα. Εχει λογική γιατι το σακιδιο πιάνει ωφελιμο χώρο που μπορει να στερείς απο κάποιον άλλο επιβάτη...

το άλλο με τα παιδικά καρότσια το είδες; εχει δικαίωμα αν δεν χωράνε να αρνηθεί την επιβίβαση τους ο οδηγός... (και να τον κράζουν μετα τα αστεία Blog ενθεν και ενθεν)

Δημοσ.

Καλησπέρα,καλησπέρα...

Καλή σας νύχτα...

Tελικά όλα σ΄ αυτή τη ζωή έχουν μια εξήγηση φίλε..  :unsure:

Πάντως έχω δει σε λεωφορεία κάποιους που γύρισαν από το μπάνιο να είναι γυμνοί από πάνω, οπότε είναι αναλόγως τα κέφια του οδηγού..

• Like 1
Δημοσ.

^προφανώς. Οι άλλοι που έχουν κάτι κοντάρια μεγάλα για να καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια ή δεν ξέρω γω τι, έχω δει να τρώνε πόρτα πολλές φορές,άλλες απλά να μπαίνουν και να τους λένε να τα βάλουν κάτω και άλλες απλά σαν να μην κρατάνε τίποτα, οπότε πάντα πέζει ρόλο και ο οδηγός.

Πριν κάνα μήνα μπήκα με παγωτό (Αλλά ήταν απ' αυτά τα φρέσκα παγωτά που σου δίνουν και χαρτοπετσέτες μαζί κτλ. οπότε δεν έπεζε θέμα να στάζει κτλ. ,είχε και παγωτό μόνο μέσα στο χωνάκι όταν μπήκα,δεν έξεχε καμία μπάλα για να πέσει) και με φώναξε να πάω μπροστά και μου λέει "δεν είναι σωστό αυτό και για τους υπόλοιπους" [με την έννοια προκαλείς ας πούμε] και του λέω "ναι έχεις δίκιο γι' αυτό και δεν το τρώω,κατεβαίνω εξάλλου σε τρεις στάσεις". Μου λέει "Οκ απλά καταλαβαίνεις..." .

Δημοσ.

Πριν κάνα μήνα μπήκα με παγωτό (Αλλά ήταν απ' αυτά τα φρέσκα παγωτά που σου δίνουν και χαρτοπετσέτες μαζί κτλ. οπότε δεν έπεζε θέμα να στάζει κτλ. 

Άμα ήταν της μηχανής πραγματικά προκάλεσες και θα έπρεπε να σε είχε πετάξει έξω με τις κλωτσιές!  :lol:

Δημοσ.

Άμα ήταν της μηχανής πραγματικά προκάλεσες και θα έπρεπε να σε είχε πετάξει έξω με τις κλωτσιές!  :lol:

Επίσης, παγωτό μηχανής, καλοκαιριάτικα μετά από 3 στάσεις θα έχει γίνει γάλα :P

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, παγωτό μηχανής, καλοκαιριάτικα μετά από 3 στάσεις θα έχει γίνει γάλα :P

Ε και? Eίχε χαρτοπετσέτες αφού!  :-D

• Like 2
Δημοσ.

καλα ρε συ δε μπορουσες να το φας στην σταση πρωτα κ μετα να μπεις στο λεωφ ?  τοσο γρηγορα παιρνανε τα λεωφορεια εκει /? εδω στην αθηνα της νεας ταξης πραγματων 10 παγωτα τρως μεχρι να περασει το λεωφορειο  οχι ενα !

• Like 1
Δημοσ.

A , εμείς εδω και χρόνια στις στάσεις έχουμε ρολόγια που λέει σε πόση ωρα έρχεται , οπότε αν εχεις 5-6' τρέχεις και δε φτάνεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...