Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή Ε και? Αφού είχε χαρτοπετσέτες! :P  :D   (χαχα, βρείτε το σωστό! :P )

Bρείτε τις διαφορές και κερδίστε? Super game κέτσι??  :D

• Like 1
Δημοσ.

10000 χρόνια μπροστά ρε φίλε. Όχι σαν κι εδώ που παίζεις λόττο.

Να γίνει και το μετρό και ποιος τους πιάνει! :P

Δημοσ.

A , εμείς εδω και χρόνια στις στάσεις έχουμε ρολόγια που λέει σε πόση ωρα έρχεται , οπότε αν εχεις 5-6' τρέχεις και δε φτάνεις

εμεις εδω αυτα τα ρολογια τα εχουμε μονο στο μετρο!

ειδες  ? δεε σας φτιαξανε μετρο , σας βαλανε τα ρολογια του μετρο ομως , δεν εχετε παραπονο ..

• Like 1
Δημοσ.

Bρείτε τις διαφορές και κερδίστε? Super game κέτσι??  :D

Βρείτε ποιος είναι από Βόρεια Ελλάδα και κερδίστε! :P

• Like 1
Δημοσ.

εμεις εδω αυτα τα ρολογια τα εχουμε μονο στο μετρο!

ειδες  ? δεε σας φτιαξανε μετρο , σας βαλανε τα ρολογια του μετρο ομως , δεν εχετε παραπονο ..

Λίγο το 'χεις??  Κάτι είναι κι αυτό..!  :D

• Like 1
Δημοσ.

καλα ρε συ δε μπορουσες να το φας στην σταση πρωτα κ μετα να μπεις στο λεωφ ?  τοσο γρηγορα παιρνανε τα λεωφορεια εκει /? εδω στην αθηνα της νεας ταξης πραγματων 10 παγωτα τρως μεχρι να περασει το λεωφορειο  οχι ενα !

Γιατί? Είπα εγώ ότι δεν είμαι Αθήνα?

Για να μην περιμένω να φάω άλλα 9 παγωτά, το πήρα.

Δημοσ.

Γιατί? Είπα εγώ ότι δεν είμαι Αθήνα?

Για να μην περιμένω να φάω άλλα 9 παγωτά, το πήρα.

Απλούστατο τρως το παγωτό σου περπατώντας και πας δυο στάσεις παραπέρα μετά από 10λεπτο και παίρνεις το επόμενο.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, χάνεις και 20 θερμίδες από το παγωτό που έφαγες :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, το να μην φοράει μπλούζα κάποιος δείχνει ασέβεια, ενώ το να ζέχνει ιδρωτίλα είναι αποδεκτό σύμφωνα με το σαβουάρ βιβρ των ΜΜΜ.

Είχα στείλει επιστολή στον ΟΑΣΑ πριν κάποια χρόνια προτείνοντας τους το πρωτοπόρο σύστημα smell control. Πως εχουν μερικά μαγαζιά face control κατι αντίστοιχο. Απορρίφθηκε συνοπτικά λέγοντας μου πως κάνουμε που κάνουμε μια ωρα να εμφανιστουμε στην στάση αν υπάρχει και έλεγχος τα δρομολόγια δεν θα εκτελούνται ποτε.

Τους ξανά έστειλα επιστολή προτείνοντας τους το dove/axe project το οποίο με φωτό κύτταρο θα διέκρινε στην είσοδο το φύλο του επιβάτη και θα τον ψέκαζε ανάλογα, dove για τις γυναίκες, axe για μας. Μου είπαν πως το κόστος ηταν πολύ υψηλό για την υλοποίηση του σχεδίου. Μου έστειλαν επίσης ενα μανταλάκι για την μύτη, παρακαλώντας με να σταματήσω να τους ενοχλώ.....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...