Coursal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Την επιθεώρηση εργασίας την σκέφτηκα αλλά την έχω σαν τελευταία απεγνωσμένη λύση, γιατί πραγματικά χρειάζομαι τα χρήματα, όσο λίγα κι αν είναι. Δεν ξέρω και τι άλλο θα πετύχω με αυτούς που έμπλεξα, ελπίζω να μην προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι. 1
Coursal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Άπντεητ για σήμερα: Πήρα το πρωί ξανά το πρώτο και κύριο νούμερο πέντε φορές συνεχόμενες μέχρι να το σηκώσει πάλι μια άλλη (; που ισχυρίζεται πως δεν έχει βγει ακόμα η μισθοδοσία (μετά από ενάμιση μήνα δηλαδή) και πως θα με ειδοποιήσουν μέχρι την Παρασκευή αν θα μου τα δώσουν ΝΤΑΓΚΑ ΝΤΑΓΚΑ ή μέσω τραπέζης, αλλά αν δεν ειδοποιήσουν λέει να πάρω και εγώ (<--- that is bullshit right there). Τώρα με έπιασε πείσμα και δεν θα τους αφήσω σε ησυχία, κάθε μέρα όλη μέρα τηλέφωνο. Βαστάω ακόμα γερά αδέρφια για κάθε καταπιεσμένο εργάτη από ανεκδιήγητους yuppies που πίνουν φρέντο μακιάτο και βλέπουν ρολανγκαρόζ.
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Η μισθοδοσία και βέβαια έχει βγει πες στα ζώα, ΑΠΔ δεν έστειλαν; Μέχρι και τη Παρασκευή που πέρασε θα την είχαν βγάλει
ChimairaX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε topic starter. Μην γίνεσαι κι εσύ ένα με την καραμέλα περί αχαριστίας λόγω της εποχής που ζούμε. Καλύτερα άνεργος, παρά να σε εκμεταλλεύονται. Είχα βρεθεί κι εγώ στην θέση σου, πραγματικά μην σκας, τέτοιες θέσεις εργασίας σε τέτοιες σκατοεπιχειρήσεις βρίσκεις με το τσουβάλι.
Coursal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Η μισθοδοσία και βέβαια έχει βγει πες στα ζώα, ΑΠΔ δεν έστειλαν; Μέχρι και τη Παρασκευή που πέρασε θα την είχαν βγάλει Φαίνεται σαν να προσπαθούν να με κάνουν να παραιτηθώ από 200 ευρώ που μου χρωστάνε. Ό,τι να ναι. Μην γίνεσαι κι εσύ ένα με την καραμέλα περί αχαριστίας λόγω της εποχής που ζούμε. Καλύτερα άνεργος, παρά να σε εκμεταλλεύονται. Είχα βρεθεί κι εγώ στην θέση σου, πραγματικά μην σκας, τέτοιες θέσεις εργασίας σε τέτοιες σκατοεπιχειρήσεις βρίσκεις με το τσουβάλι. Για να πω την αλήθεια δεν ήξερα πόσο χάλια ήταν η κατάσταση στον χώρο μέχρι που το ένιωσα στο πετσί μου. Όσο περί "αχαριστίας", θέλω πολύ να δουλέψω αλλά δεν θέλω να μου πατάνε τον κώλο επειδή οι επιλογές είναι μετρημένες, και ξέρω πως εκεί ακριβώς χτυπάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα