Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες !

Το θέμα έχει ως εξής
Χθες έπαιζα όλη μέρα 3ds το παιχνίδι pokemon y και ένιωσα κούραση στα μάτια. για όσους δεν ξέρουν το παιχνίδι ειναι έτσι ->

enhanced-buzz-8468-1381861515-0.jpg

το 3d δουλευει μόνο στις μάχες , άρα δεν βλέπεις συνέχεια 3d για να πειράξει τα μάτια (πιστευω δηλαδή , δεν έχω τις οδηγείες γιατι το πήρα used για να παίξω 1-2 παιχνίδια.

Σήμερα έπαιξα ξανά κανα 3άρι ώρες και με έπιασε κάτι στα μάτια και βλέπω σχεδόν 3d οταν κοιτάζω την οθόνη του Η/Υ μου.

γιατί ?
ειναι φυσιολογικό αυτό ? δεν ειναι οτι βλέπω 3d όπως στην κονσόλα , δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα... ειναι περίεργο αίσθημα στα μάτια. Οταν κοιτάζω γύρω μου ειναι σαν να εχω ξυπνήσει , μην πω λες κ ειμαι σε όνειρο , ξέρετε που όλα ειναι slow motion και ο ήλιος φαίνεται δυνατότερος κλπ.

με λίγα λόγια η όραση μου ειναι πειραγμένη !!

τι κάνω τώρα? να μην παίξω άλλο σήμερα? να μην κάνω χρήση του 3d ? δε πιστευω να θέλει γιατρό .... τόσος κόσμος παίζει 3ds..

Μην μου πείτε τα κλασικά για τις ιατρικές συμβουλές μέσω internet, i know , αν συνεχίσει αυριο να βλέπω 3d θα πάω σε οφθαλμίατρο .

thanks .

Δημοσ.

αδελφμ δοκιμασε να βαλεις ενα pirate patch και να το εναλλαζεις ετσι:

ανα δεκαλεπτο μπας και ξεμπλοκαρεις :-)

δεν έχω δερφούλαμ ... :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω δερφούλαμ ... :-(

Βγες έξω επιτέλους! Είσαι πλεον αρκετά μεγάλος για να παίζεις game boy! :P

• Like 1
Δημοσ.

Σ/Κ δε πάω πουθενά , κάθομαι και λιώνω στις ταινίες , στα παιχνίδια και στον ύπνο
τις υπόλοιπες μέρες δεν προλαβαίνω , 3-4 ώρες έχω ελευθερες και μονο να παίξω δε σκέφτομαι
ε όχι κ μεγάλος για game boy ..τα pokemon δεν εχουν ηλικία , εδω φοράω μπλούζες με στάμπες pokemon κ πάω για δουλειά ... το θέμα ειναι να μπορείς να το υποστηρίξεις. B)

Δημοσ.

Απλα κλεισε το 3d η κανε διαλειμματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου .

αυτό θα κάνω , βασικά το 3d δεν το ξαναχρησιμοποιώ κ ελπίζω να φτιάξει η όραση μου γιατι στην αρχή τρόμαξα οτι έμεινα αλλήθωρος αλλα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη κ ηρέμησα , όμορφος όπως πάντα. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...