moure Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Ξεθάβω για να κάνω μια φλου ερώτηση: έχει βάλει κανείς πρόσφατα laminate να μου πει τιμή για τοποθέτηση? Εγώ δεν θυμάμαι πόσο είχα δώσει παλιότερα και πλέον βλέπω τιμή με το τμ η οποία πλησιάζει το κόστος του υλικού. Θέλω για 60 τμ περίπου και επειδή θα μπει πάνω από το υπάρχον δάπεδο, θέλω και κόψιμο στις πόρτες. Το υπολογίζω 2 μέρες δουλειά και για διψήφιο ποσό, καλά κάνω? Προσφατα πηρα προσφορες και ηταν 8-10 ευρω το τετραγωνικο χωρις φπα. Οποτε δεν νομιζω να υπολογιζεις καλα για διψηφιο νουμερο...
xgol Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Θα ανακαινισω ενα διαμερισμα που καθεται, και σκεφτομαι τις επιλογές α ) πλακάκι β) πλακάκι τυπου ξύλο γ) lamitate. Η safe επιλογη είναι σιγουρα ενα σκουρο γκρι πλακάκι, το χω επιλέξει και σε αλλα διαμερίσματα με επιτυχια. Ωστοσο τρωγομαι να βαλω πατωμα που παραπεμπει σε ξύλο. Τι άποψη εχετε για το πλακάκι τυπου ξύλου?
Jorvik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, xgol είπε Θα ανακαινισω ενα διαμερισμα που καθεται, και σκεφτομαι τις επιλογές α ) πλακάκι β) πλακάκι τυπου ξύλο γ) lamitate. Η safe επιλογη είναι σιγουρα ενα σκουρο γκρι πλακάκι, το χω επιλέξει και σε αλλα διαμερίσματα με επιτυχια. Ωστοσο τρωγομαι να βαλω πατωμα που παραπεμπει σε ξύλο. Τι άποψη εχετε για το πλακάκι τυπου ξύλου? βαλε στις επιλογες σου και αυτο.... https://home.tarkett.com/en_EU/
papoys1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xgol είπε Θα ανακαινισω ενα διαμερισμα που καθεται, και σκεφτομαι τις επιλογές α ) πλακάκι β) πλακάκι τυπου ξύλο γ) lamitate. Η safe επιλογη είναι σιγουρα ενα σκουρο γκρι πλακάκι, το χω επιλέξει και σε αλλα διαμερίσματα με επιτυχια. Ωστοσο τρωγομαι να βαλω πατωμα που παραπεμπει σε ξύλο. Τι άποψη εχετε για το πλακάκι τυπου ξύλου? Τώρα με τι είναι περασμένο το δάπεδο;;;;
xgol Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Τώρα με τι είναι περασμένο το δάπεδο;;;; Μωσαϊκό.
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, xgol είπε Μωσαϊκό. Άρα μπορείς να βάλεις ή το ένα ή το άλλο ανάλογα το γούστο σου.Η μόνη διαφορά με το πλακάκι θα ανέβεις τουλάχιστον 2 πόντους (πλακάκι-κόλλα) ενώ με το laminate γύρω στον ένα. Κοίτα τι περιθώρια έχεις κόψιμο σε πόρτες ντουλάπια και αποφασίζεις. Καλά είναι και τα δύο απλά εγώ θα προτιμούσα το laminate ενδεχομένως γιατί θα το έβαζα μόνος επειδή πιάνουν τα χέρια μου και θα είχα μόνο το κόστος της αγοράς.Έχω βάλει σε ένα δωμάτιο επειδή το πάτωμα είχε κάνει ρωγμές λόγω κακής τοποθέτησης αντί για τη φασαρία του τριψίματος - στοκαρίσματος - γυαλίσματος έγινε πολύ ωραίο και επίσης προσδίδει και μία ζεστασιά που δίνει πάντα το ξύλο.Από αντοχές μην το φοβάσαι δεν παθαίνει τίποτε.Ακόμη και με με σφουγκαρίστρα βρεγμένη με νερό το περνάει καμιά φορά η σύζυγος (αν λείπω γιατί της φωνάζω) και δεν έχει πάθει τίποτε κάπου 15 χρόνια που το έχω τοποθετήσει. 2
SB_1957 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Jorvik είπε βαλε στις επιλογες σου και αυτο.... https://home.tarkett.com/en_EU/ Εχεις τοποθετήσει το δάπεδο που προτείνεις? Θέλω κι εγώ να καλύψω τα μωσαϊκά στο πατρικό μου, κουζίνα και διάδρομος εισόδου, αλλά δεν βρίσκω κάποιον που να έχει βάλει κάτι παρόμοιο για να μου πει μετά από καιρό σε τι κατάσταση είναι. Δεν έχω περιθώριο να ανεβάσω το πάτωμα γιατί υπάρχει πόρτα ασφαλείας στην είσοδο που δεν κόβεται. Οι εσωτερικές πόρτες οκ, είναι ξύλινες και μπορούν να κοπούν, αλλά δεν θέλω το νέο πάτωμα να είναι ψηλότερα από τα δωμάτια όπου υπάρχει ξύλινο δάπεδο.
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στα μωσαϊκά έχετε κατά νου ότι υπάρχει περίπτωση στις άκρες και κοντά στις πόρτες να έχετε θέμα λόγω κλίσεων και να κάνει κοιλιά. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κατάλληλη τσιμεντοκονια αυτοεπιπεδουμενη που πρέπει να περαστεί ένα λεπτό στρώμα πριν τα laminate. Για τα οικονομικά laminate Leroy/praktiker των 5-6€ έχει κάποιος άποψη;
Jorvik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Εχεις τοποθετήσει το δάπεδο που προτείνεις?. Συνεργαζομαι με ενα αρχιτεκτονα που τα χρησιμοποιει σε καθε του εργο. Η υφη του "ξυλινη" και ειναι αρκετα ανθεκτικο. Στο μονο μερος που μπορω να σου πω να πας να το δεις τοποθετημενο ειναι αν πας σε καποιο opap play, η sign in area ειναι με αυτο το δαπεδο. 31 λεπτά πριν, paylidis είπε Στα μωσαϊκά έχετε κατά νου ότι υπάρχει περίπτωση στις άκρες και κοντά στις πόρτες να έχετε θέμα λόγω κλίσεων και να κάνει κοιλιά. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κατάλληλη τσιμεντοκονια αυτοεπιπεδουμενη που πρέπει να περαστεί ένα λεπτό στρώμα πριν τα laminate. Για τα οικονομικά laminate Leroy/praktiker των 5-6€ έχει κάποιος άποψη; Σωστος για το πρωτο μερος. Το δευτερο ξεχνα το. Με το παραμικρο θα βλεπεις γρατζουνιες.
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Jorvik είπε Σωστος για το πρωτο μερος. Το δευτερο ξεχνα το. Με το παραμικρο θα βλεπεις γρατζουνιες. Εννοείς ότι δεν αξίζουν τα laminate που πουλάνε; Το θέλω για χώρο με ελάχιστη χρήση (μαξ 1 μήνα σύνολο ανα έτος)
Jorvik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Εννοείς ότι δεν αξίζουν τα laminate που πουλάνε; Το θέλω για χώρο με ελάχιστη χρήση (μαξ 1 μήνα σύνολο ανα έτος) πολυ ψευτικα. καλυτερα να δωσεις παραπανω 3-4€/τ.μ. και να παρεις κατι καλυτερο και να εισαι πιο σιγουρος. 1
xgol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο φοβάμαι και γω για το laminate. Την αντοχη του και πως θα δειχνει φθηνό, συγκριτικά με το πλακάκι. Γι αυτο σκεφτομουν το πλακακι τυπου ξύλο. Αλλά μαλλον στην τελικη θα μπει κανονικο πλακάκι.
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Εννοείς ότι δεν αξίζουν τα laminate που πουλάνε; Το θέλω για χώρο με ελάχιστη χρήση (μαξ 1 μήνα σύνολο ανα έτος) Αγορασμένα από praktiker 7 ή 8 ευρώ το τετραγωνικό πριν 12 με 15 χρόνια και βαλμένα από μένα για πρώτη φορά άρα και ατζαμίδικα.Απλά το σοβατεπί (που φαίνεται άσχημο) άφησα το παλαιό ξύλινο από τα πατώματα τα οποία είχαν κάνει ρωγμές και προτίμησα να βάλω αυτά από το να γιαλίσω γιατί ήταν μεγάλη φασαρία και κόστος. Δεν έχουν την παραμικρή γρατσουνιά είναι όπως την πρώτη μέρα με ήπια χρήση φυσικά ενώ τα πατώματα σε 7-8 χρόνια ήταν για επισκευή. Τα βλέπουμε και σε πολλά γραφεία να τα πατάνε και κυρίες με γόβες και να μην παθαίνουν τίποτε.. 4 1
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αγορασμένα από praktiker 7 ή 8 ευρώ το τετραγωνικό πριν 12 με 15 χρόνια και βαλμένα από μένα για πρώτη φορά άρα και ατζαμίδικα.Απλά το σοβατεπί (που φαίνεται άσχημο) άφησα το παλαιό ξύλινο από τα πατώματα τα οποία είχαν κάνει ρωγμές και προτίμησα να βάλω αυτά από το να γιαλίσω γιατί ήταν μεγάλη φασαρία και κόστος. Δεν έχουν την παραμικρή γρατσουνιά είναι όπως την πρώτη μέρα με ήπια χρήση φυσικά ενώ τα πατώματα σε 7-8 χρόνια ήταν για επισκευή. Τα βλέπουμε και σε πολλά γραφεία να τα πατάνε και κυρίες με γόβες και να μην παθαίνουν τίποτε.. Παππού αγαπημένε ήξερα ότι θα φανείς... εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Δε ξέρω αν θα είναι ίδια ποιότητα και σήμερα αλλά αυτά φαίνονται σαν καινούργια θα έλεγα. 1
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Είχα δει πολλά πριν τα βάλω αλλά τα συγκεκριμένα μου άρεσε πολύ η εμφάνισή τους και όποιος τα βλέπει αυτό λέει. Πάρε τη φωτό (για αυτό την έβαλα) και πήγαινε κάποια στιγμή από praktiker να τους ρίξεις και ο ίδιος μια ματιά αν βέβαια έχει ακόμη τα ίδια. Νομίζω λέγεται δρυς ανοιχτό.☺️ Αν τα πάρεις φυσικά θα πάρεις και σοβατεπί το ίδιο.Τότε που τα έβαλα έλεγα πως κάποια στιγμή θα πάρω ίδιο σοβατεπί να το αλλάξω αλλά όπως λέει και η παροιμία "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα