Προς το περιεχόμενο

Windows απο πανεπιστήμιο


GjokerR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο εμπ δίνουν σίγουρα. πχ στη δική μου σχολή πας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του σιτε http://www.ece.ntua.gr/el/online-servicesκαι λεει microsoft dreamspark. Συνδέεσαι και κατεβαζεις απο εκεί. Κοίταξε στη σχολή σου μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 μήνες μετά...

Γνωρίζετε αν τα software μέσω του Dreamspark έχουν κάποιους περιορισμούς, όπως στην διάρκεια χρήσης κλπ; Είμαι φοιτητής στο ΕΑΠ κι επειδή είδα ότι μπορώ να βάλω Windows στο Mac, ήθελα να μάθω τι γίνεται σχετικά με αυτά που προσφέρονται μέσω του Dreamspark. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή μπορώ να τα έχω στον υπολογιστή επ' αόριστο; Από την απάντηση σου αν κατάλαβα σωστά δεν προκύπτει κάποιου είδους περιορισμός;

 

Μπορείς να τα έχεις πράγματι επ' αόριστο, αλλά -αν θυμάμαι καλά- δεν μπορείς να κατεβάσεις το image και να δεις το κλειδί μετά την πάροδο κάποιων ετών (νομίζω 2 χρόνια είναι το όριο, μπορείς να δεις τους ακριβείς όρους της άδειας στο dreamspark). Updates επίσης θα παίρνεις κανονικά.

 

Με λίγα λόγια σώσε το image και το κλειδί, θα είσαι κομπλέ.

 

Να σημειώσω επίσης πως μέχρι πρόσφατα είχες δικαίωμα ενεργοποίησης (τουλάχιστον όσον αφορά τα λειτουργικά) δύο διαφορετικών συστημάτων με το ίδιο κλειδί. Λέγεται πως παράτυπα μπορείς να ενεργοποιήσεις και περισσότερα συστήματα μάλιστα, δεν το έχω δοκιμάσει ωστόσο, ούτε το προτείνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...