Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πολύ άσχημο πράμα να λέει τέτοια πράγματα ενώ κ οι δύο γονείς του έχουν ακόμα 20 χρόνια και...κ να μην υπολογίζει την αδερφή του..

Πάντως οι γονείς θα το γράψουν 50/50

Γιατί είναι κουφιοκεφαλος...

όχι κ οι δύο μένουν σε ενοικιο..

Από τι καταλάβατε εγώ είμαι ο σύζυγός της κόρης...

Για τον συμβολαιογράφου ξέρετε τπτ?

Ξαναλέω ότι μιλάμε για αρκετά πιο μελλοντικά που δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα! Τους έχουμε πεθάνει τους ανθρώπους! :P

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναλέω ότι μιλάμε για αρκετά πιο μελλοντικά που δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα! Τους έχουμε πεθάνει τους ανθρώπους! :P

Πρώτα ο Θεός βέβαια...Μην τους ματιασουμε τους ανθρώπους..

Δεν θα γινόταν καθόλου η συζήτηση αν ο γιος δεν έλεγε ότι το σπιτη ανήκει σ αυτόν χωρίς να υπολογίζει την κόρη..

• Like 1
Δημοσ.

το ειδαμε και αυτο......να τσακωθουν για ακινητο εν ετη 2014;εχασα κανα επισοδιο;μαλλον δεν γνωριζουν τι εστι ιδιοκτητης ακινητου.....η καλυτερη λυση ειναι οι γονεις να το δωσουν ,και να φανε τα χρηματα μονοι τους.ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος.....ουστ.....

• Like 1
Δημοσ.

@dapro, να πω την αλήθεια μου επειδή αυτή τη στιγμή φέρνω στο μυαλό μου τον αδερφό της γυναίκας μου, το θεωρώ αδιανόητο να τσακωθώ μαζί του.

Επειδή όμως συχνά συναντάμε μαλάκες στη ζωή μας, αν βρισκόμουν πραγματικά στη θέση σου και ο άλλος είναι γενικά γουρούνι, θα έμπαινα μέσα στο σπίτι όταν έρθει η ώρα και θα του έλεγα ότι θα του δίνω 100€ το μήνα.

Όχι γιατί έτσι είναι το σωστό. Ούτε γιατί έτσι μου φαίνεται λογικό. Απλά γιατί αν δε το κάνεις εσύ θα το κάνει αυτός. Και χωρίς να πάρεις και κάτι γιατί απλά τοσπίτι είναι δικό του

Τα καθίκια συνήθως όσους προσπαθούν να είναι λογικοί τους καβαλάνε να ξέρεις.

Αφού λες ότι διάλογος δεν παίζει, ο μόνος τρόπος να προσπαθήσεις να αποφύγεις να πιαστείς στα χέρια ή να γλιτώσεις πολλά ευρώ από δικηγόρους είναι ο παραπάνω.

Εκτός κι αν δώσουν τη λύση οι γονείς ε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...