Aggelos1661 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το έβαλα εδώ αυτό το post.Θέλω να με βοηθήσετε Πάω στους προσκόπους και πρόσφατα πήγαμε κατασκήνωση εκεί ήταν ένα κορίτσι από άλλο σύστημα που είναι κοντά σε εμάς αυτό το σύστημα και όταν ήμασταν στην κατασκήνωση την γνώρισα και ψιλομιλούσαμε τελείωσε η κατασκήνωση και έχω μόνο το φβ της αυτή μένει λίγο μακριά από εμένα (10 λεπτά με τα πόδια) πείτε μου τι να κάνω σάς παρακαλώ! Ευχαριστώ που διαβάσατε το μύνημά μου Άγγελος
Δημοφιλής ανάρτηση 4saken Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να παρεις ποδηλατο ωστε να μενει πιο κοντα! 31
Δημοφιλής ανάρτηση gatokoritso Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 προσκοπους?oh god πρεπει να βαλουμε πορτιερη στο μπλαμπλα.σε λιγο θα ερθει ο αλλος να μας πει για τη κοπελια που γνωρισε στη πρωτη δημοτικου πρωτη μερα.κοντοζυγώνει το νιωθω.. κανε παιχνιδι μεσω fb και αν ανταποκριθει παρε το ποδήλατο. 33
mad-proffessor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να προσπαθήσεις να τη πετύχεις στο δρόμο και ζήτα της να κάνετε μαζί κάτι που σας αρέσει κ τους δύο(κάποιο χόμπι,σινεμα,αθλητισμό,ποδήλατο,απλη βόλτα). 1
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τα μορς , τα σύμβολα και τους κόμπους για αρχη. Πες μ λίγο , βέλος εχετε αποκτήσει ; Sent from my iPhone using Insomnia 1
redhotstef Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να προσπαθήσεις να τη πετύχεις στο δρόμο και ζήτας της να κάνετε μαζί κάτι που σας αρέσει κ τους δύο(κάποιο χόμπι,σινεμα,αθλητισμό,ποδήλατο,απλη βόλτα). Μη μασας Ζητα της να ερθει σπιτι σου να της δειξεις την συλλογη σου απο.. κατσαριδες! 10 λεπτα με τα ποδια δεν ειναι τιποτα φιλε, θα την ξαναπετυχεις πολλες φορες, και αφου εχεις και fb μια χαρα εισαι, ισως γινει κατι μεταξυ σας. Αναλογως αν πιστευεις οτι της αρεσε η παρεα σου στη κατασκηνωση και δεν της ησουν φορτικος.
Δημοφιλής ανάρτηση MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το έβαλα εδώ αυτό το post.Θέλω να με βοηθήσετε Πάω στους προσκόπους και πρόσφατα πήγαμε κατασκήνωση εκεί ήταν ένα κορίτσι από άλλο σύστημα που είναι κοντά σε εμάς αυτό το σύστημα και όταν ήμασταν στην κατασκήνωση την γνώρισα και ψιλομιλούσαμε τελείωσε η κατασκήνωση και έχω μόνο το φβ της αυτή μένει λίγο μακριά από εμένα (10 λεπτά με τα πόδια) πείτε μου τι να κάνω σάς παρακαλώ! Ευχαριστώ που διαβάσατε το μύνημά μου Άγγελος ΚΑΛΑ ΡΕ, ΚΟΤΖΑΜ προσκοπος και σου πεφτουν μακρια τα 10 λεπτα περπατημα; 45
Chrisxxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πφφφ η νεα γενιά. Και 'μεις καναμε 500κμ μονο να παμε ΣΚ παρα ΣΚ. 7
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καθόλου ενδιαφέρον, ας ενδιαφερόσουν για αγόρι να σου λέγαμε, τώρα σνομπάρουμε. 3
GreyHorse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 700 μέτρα απόσταση για μέτριο περπάτημα, μιλάμε για τρελές αποστάσεις αν είσαι κατσαρίδα! 4
loic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Λοιπον... Αγγελε, σε εφτιαξα. Παρε τη λιστα μου με αγαπημενες μου all time μπαλαντες, και αρχισε να τις αφιερωνεις σε 'κεινη (μεσω fb)... A Great Big World Ft. Christina Aguilera - Say somethingAir Supply - Making love out of nothing at allBerlin - Take my breath awayBette Midler - The roseBill Medley & Jennifer Warnes - The time of my lifeBill Withers & Grover Washington - Just the two of usBill Withers - Ain't no sunshine when she's goneBill Withers - Just the two of usBillie Myers - Kiss the rainBon Jovi - AlwaysBonnie Tyler - Total eclipse of the heartBoyz II Men & Mariah Carey - One sweet dayBrenda K. Starr - I still believeBrenda Russell - Piano in the darkBrian Ferry - Slave to loveBruce Springsteen - Streets of PhiladelphiaBryan Adams - Everything I doBryan Adams - HeavenCeline Dion - All by myselfCeline Dion - Because you loved meCeline Dion - Just walk awayCeline Dion - My heart will go onCeline Dion - The power of loveCeline Dion - Think twiceCeline Dion - Where does my heart beat nowChris De Burgh - Lady in redChristopher Cross - SailingConway Twitty - The roseCutting Crew - I just died in your arms tonightDebbie Gibson - Foolish beatDef Leppard - Love bitesDiana Ross - When you tell me that you love meElton John - Candle in the windElton John - Sorry seems to be the hardest wordEnya - Only timeEric Clapton - Wonderful tonightEurope - CarrieF.R. David - Words don't come easyForeigner - I want to know what love isGeorge Michael - Careless whisperGeorge Michael - One more tryGlenn Medeiros - Nothing's gonna change my love for youGloria Estafan - Don't wanna lose youHeart - AloneJoe Cocker & Jennifer Warnes - Up where we belongJoe Cocker - With a little help from my friendsJoe Cocker - You are so beautifulJohnny Logan - Hold me nowKenny G - Forever in loveKenny G - SongbirdKenny G - The momentKenny Rogers - LadyLauren Christy - The color of the nightLionel Richie - HelloMaria McKee - Show me heavenMariah Carey - Against all oddsMariah Carey - HeroMariah Carey - I don't wanna cryMariah Carey - Love takes timeMariah Carey - My allMariah Carey - Without youMarianne Faithfull - So sadMartina McBride & Jim Brickman - ValentineMarvin Gaye - When a man loves a womanMeat Loaf - I'd do anything for loveMeat Loaf - I'd lie for you (and that's the truth)Micael Bolton - A love so beautifulMichael Bolton - Georgia on my mindMichael Bolton - How am I supposed to live without youMichael Bolton - Said I loved you but I liedMichael Bolton - Soul providerMichael Bolton - When a man loves a womanMichael Nyman - The heart ask pleasure firstPatrick Swayze - She's like the windPaul Weller - You do something to mePeabo Bryson & Roberta Flack - Tonight I celebrate my lovePeabo Bryson - Can you stop the rainPhil Collins - Against all oddsPhil Collins - Rain down on meRay Charles - When a man loves a womanRegina Belle - Baby come to meRichard Marx - Right here waitingRoxette - It must have been loveRoxette - Listen to your heartRoxette - Spending my timeSade - Is it a crimeSade - No ordinary loveSecret Garden - NocturneSimply Red - If you don't know me by nowSinead O'connor - Nothing compares 2 UStevie B. - Because I love youThe Pretenders - I'll stand by youToni Braxton - How can an angel break my heartVan Morrison - Have I told you latelyWhitesnake - Is this loveWhitney Houston - I have nothingWhitney Houston - One moment in timeWhitney Houston - Where do broken hearts goYanni - Quiet manYanni - Reflections of passionYanni - Swept away Και ενα δειγμα... http://www.youtube.com/watch?v=zxSTzSEiZ2c http://www.youtube.com/watch?v=oolPsZThMmA http://www.youtube.com/watch?v=Vt2YIpZWBqA Καλο flirting! 3
mphxths Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 πηγαινε ερπειν κρατοντας ενα τριανταφυλλο στο στομα μεχρι το σπιτι της να συγκινηθει ασε που θα σε βαλει μεσα μετα να σου πλυνει τα ρουχα...(πλακα πλακα παρε και μια τσαντα με τα απλυτα σου να στα πλυνει επι τη ευκαιρια χαχα! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις