Δημοφιλής ανάρτηση Adon1s Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Γραψε με υγρο πυρ το ονομα της κατω απο το μπαλκονι της Sent from my iPhone using Insomnia 32
mathsrule Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ε, παιδιά! Λάθος! Γράψτε λάθος! Το παιδί θα έχασε το μέτρημα και θα μπέρδεψε τις μέρες. Δεν είναι Σαββατοκύριακο σήμερα για να αξίζουμε τέτοια τόπικ, αλλά Δευτέρα! Κλειδώστε το και ανοίξτε το πάλι το Σάββατο...... 2
star12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 εμενα παλι με ενδιαφερει ενα κοριτσι που γνωρισα στα γκουντις αλλα μενει 2 λεπτα μακρυα απ το σπιτι μου και βαριεμαι να περπαταω.ακουω λυσεισ 2
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 της αυτή μένει λίγο μακριά από εμένα (10 λεπτά με τα πόδια) πείτε μου τι να κάνω σάς παρακαλώ! εμενα παλι με ενδιαφερει ενα κοριτσι που γνωρισα στα γκουντις αλλα μενει 2 λεπτα μακρυα απ το σπιτι μου και βαριεμαι να περπαταω. ακουω λυσεισ 5
Sred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το έβαλα εδώ αυτό το post.Θέλω να με βοηθήσετε Πάω στους προσκόπους και πρόσφατα πήγαμε κατασκήνωση εκεί ήταν ένα κορίτσι από άλλο σύστημα που είναι κοντά σε εμάς αυτό το σύστημα και όταν ήμασταν στην κατασκήνωση την γνώρισα και ψιλομιλούσαμε τελείωσε η κατασκήνωση και έχω μόνο το φβ της αυτή μένει λίγο μακριά από εμένα (10 λεπτά με τα πόδια) πείτε μου τι να κάνω σάς παρακαλώ! Ευχαριστώ που διαβάσατε το μύνημά μου Άγγελος Να προσεχεις μονο μην γραφει ο πατέρας της στο ινσομνια… 2
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να προσεχεις μονο μην γραφει ο πατέρας της στο ινσομνια… Άμα του πει τίποτα, να πάει να τον πλακώσει στο ξύλο για να της δείξει οτι κανένα εμπόδιο δε σταματάει την αγάπη τους και οτι εκείνη είναι τα πάντα γι'αυτόν. 2
Aggelos1661 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά πείτε σοβαρά μην κάνετε πλάκες πείτε τι να κάνω
mathsrule Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά πείτε σοβαρά μην κάνετε πλάκες πείτε τι να κάνω Οκ, σοβαρά τώρα: ΜΙΛΑ ΤΗΣ! Άρχισε να της μιλάς και αφού αποκτήσετε μια κάποια οικειότητα πες της να βγείτε έξω για κανέναν καφέ or something!
Aggelos1661 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να τις πω ΚΑΛΑ ΡΕ, ΚΟΤΖΑΜ προσκοπος και σου πεφτουν μακρια τα 10 λεπτα περπατημα; ήθελα να πω οτι είναι λίγο μακριά απο εκεί που μένω ωστε να καταλάβετε περισσότερο
Silverage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πες της: Το μπουκώνει το πιροσκί; Την προωθεί την κλήση; Την τρίζει την όπισθεν; Τα ακούει τα τρένα; Το αλείφει το βουτυράκι; Το τυλίγει το κοκορέτσι; Το μπαζώνει το πηγάδι; Το τραβάει το χειρόφρενο; Την τρώει τη φέτα; Τον λιμάρει τον ξιφία; Το αλευρώνει το μπαρπούνι; 5
defacer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να τις πω "Ξέρεις μου άρεσε πολύ η παρέα που κάναμε στο σύστημα και θα ήθελα να σε βλέπω και τώρα που γυρίσαμε. Θες να πάμε μια απ' αυτές τις μέρες για ΧΥΖ και χαβαλέ;" Όταν έχεις τέτοια προβλήματα, απλά πες αυτό που σκέφτεσαι με όμορφο τρόπο. Αυτή η τακτική θα σε πάει πολύ άνετα μέχρι το επόμενο level. 6
Aggelos1661 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πες της: Το μπουκώνει το πιροσκί; Την προωθεί την κλήση; Την τρίζει την όπισθεν; Τα ακούει τα τρένα; Το αλείφει το βουτυράκι; Το τυλίγει το κοκορέτσι; Το μπαζώνει το πηγάδι; Το τραβάει το χειρόφρενο; Την τρώει τη φέτα; Τον λιμάρει τον ξιφία; Το αλευρώνει το μπαρπούνι; όντως τώρα πείτε κάτι Σ-Ο-Β-Α-Ρ-Ο! Θες να πάμε μια απ' αυτές τις μέρες για ΧΥΖ;" ΧΥΖ; τί είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις