Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόλαβα το βράδυ,πρόλαβα και το πρωί.. αμ πώς!  :D  Τη συνομιλία δεν πρόλαβα μόνο, γι' αυτό άγγελε του νίκοτς φίλε  το νου σου!

Ναι ρε γαμώτο ούτε εγώ την πρόλαβα... αν την είχαμε δει θα μπορούσαμε να δ'ωσουμε πιο σωστές συμβουλές στο παιδί.

Για να μην έχω τύψεις...δεν χάσατε κάτι πολύ σπουδαίο, μια γενική - τυπική κουβέντα! Εντάξει, το έσωσα?? :P

Δημοσ.

Για να μην έχω τύψεις...δεν χάσατε κάτι πολύ σπουδαίο, μια γενική - τυπική κουβέντα! Εντάξει, το έσωσα?? :PΝαι

Ναι αλλά ήταν η αρχή ρε συ :P

• Like 1
Δημοσ.

αυτό ήταν όντως και τι μουσική τις αρέσει αυτά

Όταν σπάσει ο πα΄γος και αρχίσετε να μιλάτε πιο ελεύθερα πήγαινέ τη σε καμιά συναυλία Μαραβέγια, Μποφίλιου κλπ. όλο και κάποια θα έχει αυτό τον καιρό, εννοείται πως εσύ κερνάς έτσι; Ψάξου και σε Χατζηγιάννη (για να στο λέω κάτι ξέρω και εγώ για αυτές τις ηλικίες :X ). Αν δεν πέσει και μετά από αυτό κοιτάς για αλλού

Δημοσ.

Γράψ' την και λιγο. Όσο τις γράφεις τόσο περισσότερο κολλάνε (να μην σε εχει δεδομένο). Και επίσης ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου. Δεν την θες για φίλη αλλά για κορίτσι σου.

Δημοσ.

Γράψ' την και λιγο. Όσο τις γράφεις τόσο περισσότερο κολλάνε (να μην σε εχει δεδομένο). Και επίσης ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου. Δεν την θες για φίλη αλλά για κορίτσι σου.

Ναι ρε συ αλλ΄πα για να την γράψει πρώτα θα πρέπει να μιλήσουνε και λίγο... αλλιώς θα τον γράψει και αυτή και θα πάω σε κάνα 18άρη 

Δημοσ.

Ναι ρε συ αλλ΄πα για να την γράψει πρώτα θα πρέπει να μιλήσουνε και λίγο... αλλιώς θα τον γράψει και αυτή και θα πάω σε κάνα 18άρη 

Ναι αν τις μιλησει ενα - δυο φορές ακομά και μετα να την γράφει σιγα σιγα. Δηλάδη να αργει να της απαντησει σε ενα μνμ και λοιπά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...