Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες το και από τη θετική του πλευρά... ακόμα και αν δεν κάτσει αυτή τη φορά θα κάτσεις να μάθεις απέξω όλες τις συμβουλές μας, 27 σελιδούλες, και θα ρίξεις στα μπαμ την επόμενη. :P

Δημοσ.

θα πας και εσυ στην συναυλια και πες της οτι την γουσταρη

ΥΓ κραταει κανεις το θεμα σε ss? ετσι για να εχουμε αρχειο :P

Δημοσ.

ναι κάτι τέτοιο περίμενα!

Κάτσε ρε συ, ακόμα δεν έχετε βγει καν. Δε σε ξέρει προσωπικά και θες και φατσούλες;

Δημοσ.

δηλαδή;

Δηλαδή λίγες κουβέντες ρε παιδί μου. Όχι φατσουλες και σαχλοτέτοια...

θα πας και εσυ στην συναυλια και πες της οτι την γουσταρη

:P

Ναι μόνο να της το πεις με ει και όχι με η γιατί θα σε περάσει για ανορθόγραφο :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε ρε συ, ακόμα δεν έχετε βγει καν. Δε σε ξέρει προσωπικά και θες και φατσούλες;

είπα ότι την γνώρισα από τους προσκόπους και από εκεί την ξέρω.. 

Δημοσ.

άστο τώρα τις είπα και καληνύχτα και σταματήσαμε να σας ρωτήσω άμα τις λέω εγώ καληνύχτα κάπως έτσι <Καληνύχτα!!!> και αυτή απαντάει κάπως έτσι <επίσης> πως το βλέπετε;

Καλα δεν παιζει ρολο αυτο. Γενικα μην στεκεσαι στα γραφομενα. Πρεπει να βρεθείτε για να παρεις γνωμη.

Κλεισε ραντεβου μαζι της αν αρνηθει οκ δεν τρεχει τιποτα αλλα ξεκαθαριζει οτι δεν γουσταρει.

Δημοσ.

είπα ότι την γνώρισα από τους προσκόπους και από εκεί την ξέρω.. 

Ναι απλά μα γνωριμία είναι αλλά από εκεί και πε΄ρα τίποτα το προσωπικό. Και εγώ προχθές γνώρισα μια τύπισσα στο μετρό αλλά δεν της στέλνω και φατσούλες στο τσατ. Μην κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες

λαθη εκ παραδρομης  :P

Ναι μωρέ πλακίτσα κάνουμε :P

Καλα δεν παιζει ρολο αυτο. Γενικα μην στεκεσαι στα γραφομενα. Πρεπει να βρεθείτε για να παρεις γνωμη.

Κλεισε ραντεβου μαζι της αν αρνηθει οκ δεν τρεχει τιποτα αλλα ξεκαθαριζει οτι δεν γουσταρει.

Το ενδεχόμενο να γουστάρει αυτή αλλά να κωλόνει το σκεφτήκαμε; Παίζει και αυτό. Ειδικά άμα είναι και αυτή άβγαλτη

Άντε καληνύχτα παίδες... τα λέμε αύριο. Άμα γίνει τίποτα χτυπάτε αναπάντητη

Δημοσ.

η κοπελιά είναι βαρύ πεπόνι

δηλαδή;

Α εσυ παιρνεις 10 στροφες ανα ωρα.. Σιγουρα θα σκεφτεσαι κατι Link.png Site: τετοιο  . Αληθεια ρε παληκαρι, ασε τους υπολογιστες και τις συμβουλες και πηγαινε να της πεις να πατε εναν περιπατο και να της εξομολογηθεις οτι σου αρεσει. Αν δεν παθεις δε θα μαθεις. Οπως ειπε και  ενας σοφος, ΄δεν προκειται να ανακαλυψεις νεους ωκεανους αν δεν εισαι διατεθιμενος να αφησεις την ακτη απο τα ματια σου' . ( εδω δεν επιασες το πεπονακι θα νιωσεις με αυτο το ρητο; λεμε τωρα ). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...