Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δες το και από τη θετική του πλευρά... ακόμα και αν δεν κάτσει αυτή τη φορά θα κάτσεις να μάθεις απέξω όλες τις συμβουλές μας, 27 σελιδούλες, και θα ρίξεις στα μπαμ την επόμενη.
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 θα πας και εσυ στην συναυλια και πες της οτι την γουσταρη ΥΓ κραταει κανεις το θεμα σε ss? ετσι για να εχουμε αρχειο
Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ναι κάτι τέτοιο περίμενα! Κάτσε ρε συ, ακόμα δεν έχετε βγει καν. Δε σε ξέρει προσωπικά και θες και φατσούλες;
Aztec Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Βρες αλλο μωρο και σκάσε στην συναυλια . Και συγγενής να ειναι δεν πειράζει . 1
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 γιατί άμα έλεγε καληνύχτα θα τη παρεξηγουσε? 1
Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 δηλαδή; Δηλαδή λίγες κουβέντες ρε παιδί μου. Όχι φατσουλες και σαχλοτέτοια... θα πας και εσυ στην συναυλια και πες της οτι την γουσταρη Ναι μόνο να της το πεις με ει και όχι με η γιατί θα σε περάσει για ανορθόγραφο 1
Aggelos1661 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Κάτσε ρε συ, ακόμα δεν έχετε βγει καν. Δε σε ξέρει προσωπικά και θες και φατσούλες; είπα ότι την γνώρισα από τους προσκόπους και από εκεί την ξέρω..
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ναι μόνο να της το πεις με ει και όχι με η γιατί θα σε περάσει για ανορθόγραφο λαθη εκ παραδρομης
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Βρες αλλο μωρο και σκάσε στην συναυλια . Και συγγενής να ειναι δεν πειράζει . QFE 1
Sred Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 άστο τώρα τις είπα και καληνύχτα και σταματήσαμε να σας ρωτήσω άμα τις λέω εγώ καληνύχτα κάπως έτσι <Καληνύχτα!!!> και αυτή απαντάει κάπως έτσι <επίσης> πως το βλέπετε; Καλα δεν παιζει ρολο αυτο. Γενικα μην στεκεσαι στα γραφομενα. Πρεπει να βρεθείτε για να παρεις γνωμη. Κλεισε ραντεβου μαζι της αν αρνηθει οκ δεν τρεχει τιποτα αλλα ξεκαθαριζει οτι δεν γουσταρει.
Demon Lord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 είπα ότι την γνώρισα από τους προσκόπους και από εκεί την ξέρω.. Ναι απλά μα γνωριμία είναι αλλά από εκεί και πε΄ρα τίποτα το προσωπικό. Και εγώ προχθές γνώρισα μια τύπισσα στο μετρό αλλά δεν της στέλνω και φατσούλες στο τσατ. Μην κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες λαθη εκ παραδρομης Ναι μωρέ πλακίτσα κάνουμε Καλα δεν παιζει ρολο αυτο. Γενικα μην στεκεσαι στα γραφομενα. Πρεπει να βρεθείτε για να παρεις γνωμη. Κλεισε ραντεβου μαζι της αν αρνηθει οκ δεν τρεχει τιποτα αλλα ξεκαθαριζει οτι δεν γουσταρει. Το ενδεχόμενο να γουστάρει αυτή αλλά να κωλόνει το σκεφτήκαμε; Παίζει και αυτό. Ειδικά άμα είναι και αυτή άβγαλτη Άντε καληνύχτα παίδες... τα λέμε αύριο. Άμα γίνει τίποτα χτυπάτε αναπάντητη
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Παω να ξεραθω στον υπνο και επανερχομαι το πρωι. Ησυχα ε;
onty Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 η κοπελιά είναι βαρύ πεπόνι δηλαδή; Α εσυ παιρνεις 10 στροφες ανα ωρα.. Σιγουρα θα σκεφτεσαι κατι Site: τετοιο . Αληθεια ρε παληκαρι, ασε τους υπολογιστες και τις συμβουλες και πηγαινε να της πεις να πατε εναν περιπατο και να της εξομολογηθεις οτι σου αρεσει. Αν δεν παθεις δε θα μαθεις. Οπως ειπε και ενας σοφος, ΄δεν προκειται να ανακαλυψεις νεους ωκεανους αν δεν εισαι διατεθιμενος να αφησεις την ακτη απο τα ματια σου' . ( εδω δεν επιασες το πεπονακι θα νιωσεις με αυτο το ρητο; λεμε τωρα ).
militarist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ακόμα open !!!!!!!! Στο επόμενο επεισόδιο αυριο την ίδια ώρα όλες οι νεότερες εξελίξεις !!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις