Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^nope

Κάθε μέρα εδώ θα έρχομαι να βλέπω τις εξελίξεις..καλά πολύ πιασαρικο θεμα

Δημοσ.

Στο επόμενο επεισόδιο ο μικρός πρόσκοπος προσεγγίζει πιο επιθετικά τη νεαρή...

Κάτσε μην μας κανει να πληρώνουμε και απο πανω subscription..
Δημοσ.

Πάντως βιαστήκατε όλοι από την 1η-2η σελίδα τα "πρόλαβα?" και τα "IBTL" και έχουμε φτάσει 30 σελίδες και συνεχίζουμε! :P

Aggelos1661, μην απογοητεύεσαι, δεν τελείωσε! Εμένα το ότι μιλάτε τόση ώρα, σου λέει τι της αρέσει κλπ, μου φαίνεται καλό σημάδι... ;)  Θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, να σε αποφεύγει και να μη σου μιλάει. Οπότε μη τα παρατάς ακόμα!

Δημοσ.

άστο ρε συ πρώτη φορά τέτοια περίπτωση μου έτυχε

E καλα ρε αδερφε..δεν ειναι πυρηνικη φυσικη..χαλαρωσε και ολο κατι μπορει να γινει

Δημοσ.

Πάντως βιαστήκατε όλοι από την 1η-2η σελίδα τα "πρόλαβα?" και τα "IBTL" και έχουμε φτάσει 30 σελίδες και συνεχίζουμε! :P

Aggelos1661, μην απογοητεύεσαι, δεν τελείωσε! Εμένα το ότι μιλάτε τόση ώρα, σου λέει τι της αρέσει κλπ, μου φαίνεται καλό σημάδι... ;)  Θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, να σε αποφεύγει και να μη σου μιλάει. Οπότε μη τα παρατάς ακόμα!

εγώ όμως τις στέλνω μηνύματα πρώτος όχι αυτή δεν ξέρω αν μετράει 

Δημοσ.

εγώ όμως τις στέλνω μηνύματα πρώτος όχι αυτή δεν ξέρω αν μετράει 

επιτηδες το κανει σε παιζει για να την καψουρευτεις

το χες σκεφτει ?

Δημοσ.

Από την στιγμή που σου λέει συνέχεια ότι δεν μπορεί:

90% σε αποφεύγει

9% όντως δεν μπορεί.

Εσύ την προσεγγίζεις με υπομονή και λάου λάου, αλλά μπορεί σε λίγες μέρες να την δεις σε κανα μπαρ με έναν 4+ χρόνια μεγαλύτερό της που την καρφώνει καλά και θα πεις να τα βράσω τα σουξου μούξου μυνηματάκια από το fb. Θα νοιώθεις κοροιδία.

Γνώμη μου, ξεκαθάρισέ το μέσα στις επόμενες μέρες, και μετά ξέχνα και πήγαινε για κάτι άλλο. Μην αφήσεις την περίπτωση να σε ακολουθήσει για πολύ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...